Zoyummy

Laatste update: 24-2-16

Op dit moment is Zoyummy bezig met een grote vernieuwing binnen het bedrijf en is het gesloten. Alle eerder geplaatste bestellingen zullen gewoon geleverd gaan worden en zijn ze nog steeds beschikbaar voor vragen en contact. Op 18 April gaan ze open met een vernieuwde website en een nieuw nog spannender aanbod in maaltijdboxen.

Zodra wij meer informatie hebben over Zoyummy zullen wij dit artikel updaten.

Wat is Zoyummy?

Wereldkeukens en liefde voor lekker eten en koken dat is waar het om draait bij Zoyummy. De maaltijdboxen van Zoyummy zijn een verzameling van inspirerende gerechten van over de hele wereld. Bij Zoyummy werken ze met thema maaltijdboxen, zo maak je kennis met de authentieke gerechten uit onder andere de Indonesische, Indiase,  Marokkaanse, Italiaanse en Perzische keuken. Bij Zoyummy laat jij je verrassen of kies je voor op een land georiënteerde maaltijdbox. De visie van Zoyummy is dan ook om jou op een toegankelijke, creatieve manier de wereldkeuken te laten leren kennen en koken. Stap die wereld in! Zoyummy laat je kennis maken met gerechten van over de hele wereld en proeven hoe lekker, inspirerend en makkelijk het kan zijn om een gerecht uit een ander land en een totaal andere cultuur op tafel te zetten.

De maaltijdboxen van Zoyummy.

Door een wereldse maaltijdbox naar keuze te bestellen word je meegenomen op reis langs de smaken, recepten en cultuur van dat land. Bij het bestellen van de Zoyummy maaltijdbox kun je aangeven of je 2, 3 of 4 maaltijden per week wilt ontvangen en of dat voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen moet zijn. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende combinaties (vlees, vis) of een vegetarische versie van de maaltijdbox. Tenslotte heeft Zoyummy ook de optie om een onbijt mee te bestellen met je maaltijdbox.

Zoyummy India.

De Indiase maaltijdbox van Zoyummy toont je de grote verscheidenheid die het land te bieden heeft. Door de oude cultuur en vele tradities zijn de gerechten van deze maaltijdbox inspirerend en verrassend te noemen. Je krijgt alle authentieke ingrediënten geleverd om gemakkelijk Indiase gerechten op tafel te zetten.

Zoyummy Indonesie.

De Indonesische keuken is misschien wel een van de meest diverse keukens ter wereld. De vele heersers en de handel die het land al eeuwen drijven hebben de cultuur en smaken beïnvloed. De Indonesische keuken wordt gekenmerkt door een overvloedig gebruik van kruiden, zoals laos, komijn, gember, kentjoer, kurkuma, ketoembar (korianderzaad) en citroengras. Laat je meenemen naar de smaken van Indonesië en geniet van deze kenmerkende keuken.

Zoyummy Italie.

Italië. Denk aan pasta’s, vlees en vis gerechten, aan pesto, gnocchi en pizza en je waant je al bijna in dit prachtige land met een heerlijk wijntje aan je zijde. Het land met een rijke, gevarieerde keuken.  Deze box leert je typische Italiaanse gerechten kennen en laat je  kennis maken met de uiteenlopende Italiaanse smaken. We hebben het hier niet over de standaard spaghetti bolognese of macaroni zoals wij die in Nederland maken maar echte authentieke Italiaanse gerechten. Zet de wijn maar alvast klaar.

Zoyummy Verras me.

Kan je niet kiezen? Of ben jij meer het avontuurlijke type dat zich graag laat verrassen? Dan is de Zoyummy Verras me maaltijdbox een keuze die bij u past. Door deze box te kiezen, verrast Zoyummy jou met de maaltijdbox van de week en maak je kennis met nieuwe smaken en gerechten. Zo ontdek je nieuwe keukens en recepten op een verrassende manier.

Zoyummy Ontbijt.

Zoyummy biedt ook de extra mogelijkheid om een typisch ontbijt bij de bijbehorende maaltijdbox te ervaren. Zo kun je naast een avondmaaltijd ook van een authentiek, orgineel ontbijt genieten. Een Zoyummy Ontbijt is niet los te bestellen maar kan je optioneel bij elke maaltijdbox kiezen.

Gratis Fruit.

Bij elke maaltijdbox levert Zoyummy gratis fruit mee, want een gezond eetpatroon is belangrijk.

Vegetarische maaltijdbox van Zoyummy.

Zoyummy beschikt ook over een vegetarische maaltijdbox, voor ieder wat wils.

Wat zit er in de maaltijdboxen van Zoyummy?

Ondanks dat Zoyummy niet met lokale boeren werkt zorgen ze ervoor dat er met verse producten en ingrediënten gewerkt wordt. Zo worden alle producten persoonlijk voor je samengesteld en ingepakt. De kracht van Zoyummy ligt vooral bij de wekelijkste diversiteit, de wereldse gerechten en de verschillende smaken uit allerlei culturen. Hun doel is om je uit de sleur van iedere week dezelfde maaltijden te halen. Om je te inspireren, laten leren en genieten van gerechten uit andere keukens. Daar ligt hun passie. De maaltijdboxen zijn goed gevuld en bevatten alles om de gerechten mee te maken. Recepten met daarop zaken zoals, de ingrediënten, wat je eventueel zelf moet toevoegen zoals zout en peper, de allergenen informatie, kooktijd etc.
Om verspilling van eten te voorkomen worden alle ingrediënten en producten voor jou aangepast op de juiste hoeveelheid. Makkelijk en lekker dus.

Flexibel Abonnement.

Tegenwoordig is het een vereiste dat leveranciers van maaltijdboxen met een flexibel abonnement werken. Bij Zoyummy ga je ook een flexibel abonnement aan, daarom kun je ook altijd een abonnement stop zetten of pauzeren. Bij je eerste bestelling kies je het soort abonnement uit dat je wilt aangaan. Je kunt daarbij kiezen uit, wekelijks, om de twee weken of maandelijks. Ook kun je kiezen om eenmalig een maaltijdbox te bestellen. Je zit dan verder nergens aan vast, een soort proefbox dus. Bij de eerste bestelling weet je dus welke maaltijdbox je krijgt en de maaltijdbox daarop zal altijd een complete verrassing zijn. Zoyummy bepaalt welke maaltijdbox je de volgende keer krijgt en neemt je zo steeds weer mee naar een andere keuken.

Bezorging.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst kan gekozen worden voor het aflevermoment. De bezorging van een maaltijdbox van Zoyummy vindt altijd plaats op zondag, is gratis en door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Het tijdstip van bezorgen kan ook worden aangegeven, waarbij een tijd tussen 13:00 en 21:00 gekozen kan worden als gewenst bezorgtijdstip.

Zoyummy prijzen.

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die Zoyummy hanteert voor hun maaltijdboxen. De prijzen voor de vegetarische maaltijdboxen hebben we achter de non-vegetarische prijzen gezet. De optie voor het ontbijt zit er niet bij gerekend maar dit is afhankelijk van hoeveel personen en maaltijden er besteld worden. Verder geldt dat het aantal gekozen gerechten gelijk staat aan het aantal ontbijtjes dat je erbij krijgt. Ter illustratie: als je kiest voor bijvoorbeeld 4 personen en 3 gerechten krijg je ook 3 keer een ontbijt voor 4 personen.

Zoyummy Korting.

Wij mogen als website een exclusieve introductie korting geven op je Zoyummy maaltijdbox van 25%, ga door middel van onderstaande knop naar de website van Zoyummy en gebruik tijdens het bestellen de Zoyummy kortingscode:5KMEIXBM

De code kun je invullen bij het vakje waardebonnen  en dan krijg je direct deze 25% korting op je bestelling die al gauw € 10,- is bij een box voor 2 personen met 3 gerechten.

Kenmerken van Zoyummy.

 • Gratis bezorging.
 • Elke week wisselende maaltijdbox.
 • Wereldse keukens & authentieke recepten.
 • Vegetarische maaltijdbox mogelijk.
 • Flexibel lidmaatschap.
 • Optioneel ontbijt.
 • Gratis fruit.

Tags: , , ,2 Responses to Zoyummy

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!