Zelf recepten kiezen bij HelloFresh.

De laatste tijd gebeurd er weer een hoop op het gebied van maaltijdboxen, zo mochten we deze week al het goede nieuws vertellen over de nieuwe bedenktijd van 2 weken op alle maaltijdboxen die door het ACM is ingevoerd. We hebben nu nog meer goed en vooral leuk nieuws voor alle HelloFresh liefhebbers, je kunt vanaf nu zelf recepten kiezen bij HelloFresh.

Met deze grotere verandering binnen het bedrijf gaat HelloFresh nog meer de strijd aan met Marley Spoon die al vanaf het begin van hun bestaan aan klanten de optie gaf om elke week uit 7 nieuwe gerechten te kunnen kiezen. HelloFresh doet hier een schepje boven op en maakt daar zelf 10 van. Daarnaast heeft het bedrijf het meest complete assortiment van alle maaltijdbox bezorgdiensten in Nederland en kun je zeggen dat deze verandering het plaatje compleet maakt.

Zelf recepten kiezen bij HelloFresh.

Onze ervaring in de laatste paar jaar is dat de consument het erg op prijs stelt als ze zelf de inhoudt van hun maaltijdbox kunnen bepalen. Zo hebben we veel HelloFresh liefhebbers gehad die na het horen over Marley Spoon meteen zijn overgegaan omdat ze het juist fijn vonden dat ze konden bepalen wat er in hun box zat. Daarnaast kregen wij ook veel vragen van mensen of het mogelijk was om bepaalde producten weg te laten bij HelloFresh en een optie tot het zelf recepten kiezen bij HelloFresh erg zouden waarderen. Dit geeft aan dat het bedrijf goed heeft geluisterd naar hun klanten.

HelloFresh mag dan de laatste tijd zwaar onder vuur hebben gelegen door hun manier van marketing en reclame maken, het bedrijf heeft beterschap belooft en het mag nu wle duidelijk zijn dat ze dit na zijn gekomen. Ze hebben de klantenservice naar een hoger niveau getild, door een tevredenheidsmanager aan te stellen, ze hebben nu de 2 weken bedenktijd, waardoor je vanaf de eerste dag dat je de maaltijdbox in huis hebt nog twee weken bedenktijd hebt en binnen deze periode zonder enige vorm van reden kunt opzeggen. EN hebben ze nu naar grote vraag en veel plezier van veel mensen de optie om zelf recepten kiezen bij HelloFresh.

Hoe werkt het?

De grote vraag is natuurlijk hoe werkt het zelf kiezen van de gerechten, en hoe stel je jouw HelloFresh box samen?

In principe blijft alles het zelfde, er is nog steeds een Original, Veggie en Familybox waar je uit kunt kiezen, je besteld een box die jouw voorkeur heeft en kiest nog steeds uit 3 of 5 maaltijden, deze box krijg je net als vanouds thuisbezorgd. Heb jij je box besteld en zit er een gerecht of ingrediënt bij dat je echt niet lekker vind? Dan kun je dit aanpassen in je online account.

Wanneer je ingelogd bent in je online HelloFresh account kun je kiezen uit 10 verschillende gerechten, hiermee kan je naar eigen smaak je maaltijdbox vullen, afhankelijk van welke box je hebt kun je 3 of 5 maaltijden selecteren. Elke week zijn er weer 10 nieuwe recepten waar je uit kunt kiezen. Wil je van te voren weten welke gerechten er deze en volgende week bij HelloFresh zijn, klik op de link.

Tip van onze redactie: In verband met de houdbaarheid van de producten in je maaltijdbox en het zelf recepten kiezen bij HelloFresh, is het essentieel dat je hier zelf goed op let. Omdat voorheen bij de volgorde altijd goed werd aangegeven en dit bij het zelf kiezen natuurlijk niet meer zo werkt moet je hier zelf goed op letten. Zorg daarom dat je altijd de vlees en of vis gerechten als eerst eet wanneer jij bijvoorbeeld ook een vegetarische maaltijd hebt gekozen.

Je eigen keuze moet voor Donderdag worden doorgegeven anders krijg je alsnog het voorgeselecteerde menu.

Extra mooi is dat je gebruik kunt maken van een mooie korting van 25,- op je eerste box. Gebruik daarvoor de knop hieronder, je wordt direct doorverwezen en de korting wordt geactiveerd.

HelloFresh met € 25,- korting.

Tags: , , ,One Response to Zelf recepten kiezen bij HelloFresh.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!