Beebox Willem & Drees
0

Willem & Drees, Biologisch eten.

Wat is Willem & Drees?

Willem & Drees is een van de vele aanbieders van maaltijdboxen (voorheen Beebox), alleen het grote verschil met al deze maaltijdboxen is dat Willem & Drees de enige aanbieder is die een biologische met het EKO keurmerk gecertificeerde maaltijdbox levert. Het bedrijf maakt daarom duidelijk een verschil tussen de maaltijdboxen en streeft ernaar om een maaltijdbox aan te bieden met daarin enkel producten van topkwaliteit die erg vers en van eigen bodem zijn. Het bedrijf levert direct van de boer aan huis, verser kan dus niet, daarnaast zijn de producten biologisch en mogen ze terecht het wettelijke biologische EKO keurmerk dragen.

EKO Gecertificeerd.

eko keurmerk

Naast de biologische producten zet Willem & Drees zich enorm in voor duurzaam ondernemen, ze staan achter de kernwaarden van de biologische landbouw en het natuurlijke proces van de oogst van producten met heel veel respect voor de natuur. Duurzaam ondernemen is niet alleen zorgen dat je producten biologisch zijn zodat je het bio keurmerk mag dragen het gaat nog een stapje verder met het EKO keurmerk krijg je al bedrijf de vrijheid om zelf creatief bezig te gaan met duurzaam ondernemen en het milieu, zo gebruiken ze bijvoorbeeld groene stroom, houden ze rekening met het milieu door een zeer efficiënt logistieke planning te gebruiken.

Willem & Drees is dus een bedrijf dat zich met hun maaltijdboxen ontzettend inzet voor het milieu, hun maaltijdboxen bestaan voor 90% uit biologische producten en de minimaal 3 van hun 4 vers groepen (AGF, Brood, zuivel en vlees) zijn hierin zelfs 100% biologisch.

Skal Gecertificeerd.

Naast het EKO keurmerk is Willem & Drees ook Skal Gecertificeerd, Skal is de toezichthouder in Nederland op het gebied van de betrouwbaarheid van biologische producten, omdat het gebruik van biologisch als term wettelijk beschermd is en een product alleen biologisch genoemd mag worden wanneer het productie proces hiervan aan de wettelijke strikte regels voldoet, deze regels worden bepaald door de Europese overheid en Skal controleert en houdt toezicht op de 3600 gecertificeerde ondernemers of deze regels worden nageleefd.

De maaltijdboxen van Willem & Drees.

Ook hebben ze een erg gevarieerd aanbod maaltijdboxen, zo hebben ze 4 verschillende boxen waar je uit kunt kiezen, zo wordt er rekening gehouden met mensen die een koolhydraatarme levensstijl hebben, je hebt er hele royale box vol met extra’s laten we de boxen even een voor een onder de loep nemen.

Box Extra.

beebox

De Willem & Drees Box Extra is een maaltijdbox die erg royaal is gevuld met biologische producten, je kookt er 3 erg gezonde gerechten mee die makkelijk te bereiden zijn, zo eet je bijvoorbeeld 2 avonden vlees of vis en een avond vegetarisch. De box extra heet natuurlijk niet voor niets Box Extra, hij zit namelijk boordevol groente, vis, vlees en vegetarische producten zoals, pasta, aardappelen, kaas en zuivel, verse kruiden, fruit en sap.

Box Maaltijden.

Willem & Drees

De Willem & Drees Box Maaltijden is een maaltijdbox waar de focus echt ligt op een complete biologische avondmaaltijd, zo kook je 3 avonden per week een maaltijd en hoef je niet meer na te denken over wat je gaat eten en welke boodschappen je nodig hebt daarvoor. Ook deze recepten worden door een chef-kok ontwikkeld en zijn wederom makkelijk te bereiden, gevarieerd en verrassend gezond.

Box Leefstijl Bio Koolhydraatarm.

Willem & Drees

Deze maaltijdbox is niet alleen biologisch maar ook nog eens koolhydraatarm, met deze box wordt speciaal aandacht besteed aan mensen die een koolhydraatarm bestaan hebben die erg op hun voeding letten en gezond en verantwoord willen leven, een hele goede maaltijdbox wanneer je wilt afvallen of op je gewicht en gezondheid wilt letten. De recepten in de Box leefstijl worden door een chef-kok samen met een voedingsdeskundige ontwikkeld. Ook in deze maaltijdbox van Willem & Drees zitten 3 complete maaltijden en eet je 2 avonden vlees of vis en een avond vegetarisch. Het verschil met deze maaltijdbox en de andere boxen van deze bezorger is omdat het een koolhydraatarme maaltijdenbox is deze geen aardappelen, pasta, brood of suiker bevat, om dit te compenseren tref je meer plantaardige en eiwitrijke producten aan in de Box Leefstijl.

Box Leefstijl Bio Vegetarisch.

Willem & Drees vegetarisch

De laatste box in dit rijtje van maaltijdboxen is de Box Leefstijl Bio Vegetarisch, Deze box is voor de liefhebber van vegetarisch eten en zitten er 3 complete vegetarische maaltijden in die zonder vlees en vis toch goed uitgebalanceerd zijn door de Willem & Drees chef-kok. in de box leefstijl bio vegetarisch zitten precies genoeg biologische groenten, peulvruchten, aardappelen, kaas, pasta en andere biologische producten om 3 lekkere bio vegetarische maaltijden op tafel te kunnen zetten. Deze box is voor 2 of 4 personen te bestellen.

Box Eenpersoons. box eenpersoons

Speciaal voor de kleinere huishoudens heeft Willem & Drees de Box eenpersoons in het assortiment opgenomen. Deze box heeft exact dezelfde kwaliteit en duurzame ingrediënten als de andere boxen in het assortiment. Alleen is deze maaltijdbox geschikt voor een persoon. Zodat je voor jezelf elke week 3 gezonde maaltijden kunt bereiden. Naast de ingrediënten voor de avondgerechten. Vind je in deze eenpersoons box extra producten voor bijvoorbeeld je ontbijt of lunch. Denk hierbij aan kaas, eieren, sap en vers brood, allemaal van Nederlandse bodem.

box basis vers

Box Basis Vers.

De nieuwste aanwinst in het aanbod van maaltijdbox bezorger Willem & Drees. Is de Box Basis Vers. Wat houd deze box in? Tegen de verwachting in bevat deze box geen recepten die je kunt volgen. Maar enkel verse ingrediënten en producten om zelf creatief mee aan de slag te gaan. Je ontvangt voor 4 dagen aan verse producten zoals groente, fruit, aardappelen, vers brood, sap en eieren. Allemaal afkomstig van de Nederlandse boer en erg gezond. Met deze producten kun jezelf aan de slag voor het avondeten, de lunch of het ontbijt. De basis voor gezond eten, voor inspiratie kun je natuurlijk altijd ene beroep doen op de Willem & Drees recepten die je op de website vind.

Wat zit erin Willem & Drees?

Afhankelijk naar de hoeveelheid personen waarvoor je besteld en welke maaltijdbox je besteld uiteraard maar in Willem & Drees zitten vooral biologische producten die allemaal van eigen grond uit Nederland direct bij de boer vandaan komen, deze producten zijn met veel passie, zorg en respect voor de natuur geproduceerd daarom ook het Europese Bio keurmerk en het EKO keurmerk. De gerechten die je in de maaltijdboxen aantreft zijn met dezelfde zorg en passie samengesteld, het zijn zeer inspirerende maar nog gezondere recepten die je zoals gewoonlijk als kenmerk van de maaltijdboxen in een mum van tijd op tafel zet en heel makkelijk te bereiden zijn. De recepten die jij bij Willem & Drees vind zijn seizoensgebonden samengesteld met ultra verse producten van superieure kwaliteit. Naast de verse biologische producten die je in de maaltijdboxen vind zitten er ook recepten kaarten bij met daarop de instructies voor het bereiden van de gerechten en overige informatie zoals allergenen informatie.

Wanneer je wilt weten wat er deze week in de Willem & Drees maaltijdboxen zit kun je het beste even hier kijken op de website van Willem & Drees zelf.

De biologische maaltijdbox.

De kwaliteit van de producten waar Willem & Drees mee werkt is erg hoog, de producten komen allemaal van eigen grond en uit Nederland en zijn direct afkomstig van de boer die de producten op een duurzame manier met respect voor de natuur produceert. Het bedrijf is daarmee op dit moment de enige maaltijdbox aanbieder die het EKO keurmerk mag dragen vanwege hun biologische producten en het duurzaam ondernemen waar Willem & Drees vierkant achter staat, deze kernwaarden van de biologische landbouw spreken ervoor hoe mensen, boeren omgaan met de natuur en het produceren van hun product.

Flexibel Abonnement.

Net als bij de meeste maaltijdboxen leveranciers heeft ook Willem & Drees een flexibel abonnement, dit betekend dat wanneer je na de minimale afname van 2 maaltijdboxen altijd je lidmaatschap op kunt zeggen of pauzeren. Zodra je een lidmaatschap aangaat betaal je voor de eerste 2 maaltijdboxen die je besteld via iDeal en daarna wordt er wekelijks via een automatische incasso geld afgeschreven en je maaltijdbox geleverd.

Bezorging.

Willem & Drees bezorgt gratis door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden, via de website kun je heel eenvoudig zien op welke dag de box in jouw regio wordt bezorgd door simpel weg je postcode in te vullen, de maaltijdbox wordt altijd tussen 17:00 en 22:00 bij je thuisbezorgd. Het beste is natuurlijk om gewoon thuis te zijn op het moment van de levering maar wanneer dit onverhoopt niet het geval is dan is er geen man overboord want dan laat de bezorger netjes een briefje achter voor je met daarop de informatie over waar je foodbox is, dit kan zijn dat hij bij de buren is afgeleverd of ergens anders neer is gezet.

Tijdstip van bezorging.

In principe levert Willem & Drees de maaltijdbox altijd tussen 17:00 en 22:00 maar omdat ze met verschillende ondernemers per regio werkt kun je heel eenvoudig contact opnemen met jou regio ondernemer om de mogelijkheid te bespreken voor het leveren op een bepaald tijdstip, het zelfde geldt wanneer je de box toch op een ander adres wilt laten bezorgen.

Willem & Drees Prijzen.

Box Extra.

 • 2 personen – 3 gerechten = € 45,-
 • 3 personen – 3 gerechten = € 55,-
 • 4 personen – 3 gerechten = € 65,-

Box Maaltijden.

 • 2 personen – 3 gerechten = € 39,-
 • 3 personen – 3 gerechten = € 49,-
 • 4 personen – 3 gerechten = € 59,-

Box Leefstijl Bio Koolhydraatarm

 • 2 personen – 3 gerechten = € 41,-
 • 3 personen – 3 gerechten = € 51,-
 • 4 personen – 3 gerechten = € 61,-

Box Leefstijl Bio Vegetarisch

 • 2 personen = € 39,-
 • 3 personen = € 49,-
 • 4 personen = € 59,-

Box Eenpersoons

 • 1 persoon = € 39,-

Box Basis Vers

 • 2 personen = € 39,-
 • 3 personen = € 49,-
 • 4 personen = € 59,-

Belangrijke Kenmerken.

 • Gratis bezorging in heel Nederland.
 • De enige biologische maaltijdbox in Nederland.
 • EKO Gecertificeerd.
 • Diverse maaltijdboxen.
 • Vegetarische maaltijdbox beschikbaar.
 • Flexibel lidmaatschap.
 • Duurzaam ondernemen (Recycling)
 • Goedkoper dan de supermarkt.
 • Verse producten van eigen bodem.

Naar Willem & Drees 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , ,Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!