50% Welkom terug korting bij De Krat.

Voor de meeste van ons zit de vakantie er weer op, en is het weer back to reality. Dat betekent terug naar de normale gang van zaken, de orde van de dag, ritme en regelmaat maar natuurlijk vooral ook weer gezond eten! Om je hier bij te helpen heeft De Krat een leuke een aantrekkelijke actie bedacht waarmee je maar liefst 50% welkom terug korting kunt krijgen op een foodbox.

Pak die 50% korting!  

Welkom terug korting De Krat.

Hoe leuk de vakantie ook is, of je nou bent weggeweest of niet. We weten wat makkelijker, veel van ons gaan uit eten. Maar ook het campingvoer, en de andere vakantie lekkernijen gaan er makkelijker in. Je eet dus erg lekker tijden je vakantie maar niet altijd gezond. Dit is niet erg, want een vakantie is natuurlijk 100% genieten en tijd om even bij te komen van al het harde werk.

Als er een foodbox is die je kan helpen met gezonder eten dan is dat de foodbox ‘De Krat’ wel. Deze maaltijdbox staat voor eerlijke, passievolle, lekker maar vooral ook gezonde gerechten. Deze zet je natuurlijk met behulp van de duidelijke uitleg in no-time op tafel en kan het hele gezin of alleen jij met je partner weer genieten van een gezonde maaltijd.

Om je welkom terug te heten en je weer aan het gezond koken te krijgen na de vakantie. Heeft De Krat een 50% welkom terug korting voor je.

Hoe werkt deze actie?

De welkom terug korting van De Krat is een tijdelijke aanbieding. Je betaald dus maar de helft van wat een foodbox normaal kost. Verder kun je gewoon uit alle foodboxen kiezen, het Weekendkrat, Gemakskrat of zelfs het Kratje slank voor mensen die extra op de calorieën willen letten. De aanbieding kun je alleen vinden via de speciale landingspagina van De Krat. Deze landingspagina vind je onder onderstaande knop. Door op de knop te klikken wordt je direct naar de juiste pagina doorverwezen waar de welkom terug korting direct wordt geactiveerd.

50% Korting op De Krat  

Let op:

Dit is een tijdelijke actie en loopt t/m 18 september. Bestel dus nu De Krat met deze zeer aantrekkelijke korting. Je zit verder nergens aan vast en kunt altijd stoppen of pauzeren.

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.