Een voedzaam en gezond eten begint in je eigen keuken.

Voeding is werkelijk fantastisch! Het is niet alleen een noodzaak dat we eten, het is ook nog eens zo rijk aan cultuur, creativiteit en soms zelfs kunstzinnig. Zo hebben ze bij Foodbox dienst Marley Spoon niet alleen bijzondere gerechten met mooie verhalen. De bedachte recepten zijn gezond, duurzaam en werkt de foodbox leverancier met leuke thema’s. Nog niet zo lang geleden kon je hier nog lezen over de Valentijns recepten. Inmiddels heeft de bezorger een nieuw foodthema en is dat deze keer een soort van Marley Spoon dieet. Het thema is voedzaam en gezond.

Voedzaam en gezond.

Als je iets moet weten over Marley Spoon, is dat het bedrijf met de beste kwaliteit producten werkt. Het een team van foodexperts en voedingsdeskundigen heeft dat altijd voor uitgebalanceerde gerechten zorgt met de duurzame seizoensproducten. De gerechten die je in de luxe kookbox aantreft zijn erg bijzonder en alles behalve alledaags. De gerechten hebben een verhaal, zijn rijk aan cultuur en geschiedenis en tradities. En boven alles, erg lekker! Dit is ook de reden waarom wij bij Maaltijdbox Vergelijken erg fan zijn van deze kookbox.

Culinaire experts & voedingsdeskundigen.

Ik wil het niet direct een maaltijdbox dieet noemen. Maar als je in het geloof en de manier van denken van de bekende dieet goeroes, en afvallen programma’s mee gaat. Dan is de maaltijdbox ook een manier van diëten en afvallen. Het is tenslotte de beste manier om gezond te eten. Hoewel ze bij Marley altijd hiermee bezig zijn, leggen ze er nu de extra nadruk op om voedzaam en gezond te eten. Hiervoor hebben ze de aankomende weken enkele gerechten bedacht die je kunt bestellen.

Essentiële voedingsstoffen.

Deze voedzaam en gezond gerechten, waar ik je zo meer over ga vertellen. Zijn rijk aan essentiële voedingstoffen zoals eiwitten. Er wordt gebruik gemaakt van de gezonde vet soorten en volkoren. Daarnaast wordt er aan een belangrijk onderdeel aandacht besteed bij deze recepten. Dat is de kookwijze. Want ook de manier van bereiden kan op een vetarme manier.

Onze favorieten.

Wij zijn erg overtuigd van de algemene kracht die de maaltijdbox heeft met betrekking tot gezonder eten en leven. De box draagt hier ontzettend aan bij en laat mensen vooral bewust worden van de manier hoe we eten en dat het vrij eenvoudig is om dat veel beter te doen. Wat dat betreft zijn wij dus erg te spreken over de foodboxen. En hebben daarom ook zelf weer een box besteld. Welke recepten wij besteld hebben en ons het meest aanspraken zijn:

 • Zachte Bloemkool soep, met gerookte forel.voedzaam en gezond recepten
 • Kruidige kipkebabs, met quinoa tabouleh en sesamsaus.
 • Citroen-kabeljauw met warme aardappelsalade.
 • Italiaanse hete kip met bonen en groenten.
 • Sla cups met kip, zwarte bonen en yoghurtsaus.

Wat zijn jouw favorieten?

Naar Marley Spoon  

Bewaren

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.