Vegan Challenge DeKrat 2017.

Hij is er weer de Vegan Challenge, 2 keer per jaar wordt deze georganiseerd en kun je daar als persoon of bedrijf geheel gratis aan meedoen, om bij te dragen aan een diervriendelijke wereld. Het leuke nieuws dat wij kunnen melden is dat DeKrat als enige maaltijdbox mee doet aan dit leuke initiatief. Voordat we het over Vegan Challenge De Krat in oktober gaan hebben, eerst meer over de Challenge zelf.

Wat is de Vegan Challenge?

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme dat is opgezet door een aantal gepassioneerde mensen die graag bijdragen aan een diervriendelijke wereld, hebben dit project “De VeganChallenge” opgestart. Om mensen bewuster te maken van voeding en dierenleed, en dat het allemaal wel een stuk diervriendelijker kan organiseert de vereniging twee keer per jaar een maand de Vegan Challenge. Het doel van deze Challenge is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken en het veganistisch eten makkelijker toegankelijk te maken. Om dit laagdrempelig in te zetten zijn bijvoorbeeld alle recepten supermarkt vriendelijk ingericht en hoef je hiervoor dus niet naar speciale dure biologische winkels.

De Krat VeganChallenge.

Bij DeKrat zetten ze zich al sinds het begin van het bedrijf in voor een duurzame wereld, en proberen ze daar in hun recepten en maaltijdboxen zoveel mogelijk rekening mee te houden. Om hun steentje bij te dragen doen ze daarom heel de maand oktober mee aan de Vegan Challenge en gaan deze uitdaging graag aan. Zo willen ze meteen laten zien dat veganistisch koken helemaal niet moeilijk is en erg lekker kan zijn, en dat er veel vervangers voor vlees bestaand waar je lekker mee kan koken. Denk hierbij aan vegetarische kipstukjes of spinazieburgers.

Wat kun je verwachten van De Krat?

De hele maand oktober veranderd de vegetarische maaltijdbox van De Krat in een 100% veganistische maaltijdbox, en de niet vegetarische maaltijdbox wordt gedeeltelijk vegan, door een recept met vlees te vervangen door een veganistische vleesvervanger.

Wat kun jij doen?

Als de VeganChallenge jou aanspreekt en je graag je steentje bij wilt dragen, dan kun je dat op meerdere manieren doen, je kunt ofwel via de website van de Challenge je aanmelden om lekkere recepten te ontvangen waarmee jezelf veganistisch kan gaan koken, je kunt via de sociale media en de buddymap in contact komen met andere deelnemers. Maar het makkelijkste en de beste manier om mee te doen is om het dierenleed te verminderen door veganistisch of in ieder geval minder vlees te gaan eten deze maand.

Bestel daarom via onderstaande knop De Krat en eet de hele maand oktober de lekkerste veganistische De Krat recepten uit de maaltijdbox, die met veel passie en verse (biologische) ingrediënten elke week weer voor je wordt klaar gemaakt. Dit is een leuke manier om een stuk gezonder te eten, leuke recepten te leren kennen, en je steentje bij te dragen aan een diervriendelijke wereld.

Korting voor nieuwe klanten.

Daarnaast krijgen nieuwe klanten 4 x 10% korting op de eerste 4 kratten als je tijdens deze 4 weken het abonnement besteld, hier zit verder geen verplichting aan vast en kun je altijd opzeggen. Let wel op! Wanneer je via onderstaande knop verder klikt, dan moet je voor de Gemakskrat Vega kiezen en als startdatum 2 oktober selecteren. Vanaf die datum is dat krat namelijk 4 weken lang veganistisch. Vervolgens wordt het eerste krat betaald middels iDeal en de overige 3 kratten middels automatische incasso. Je kunt natuurlijk ook 1,2 of 3 kratten bestellen en bent niet verplicht om er 4 te bestellen.

Naar De Krat met 10% korting  

P.S. Mocht je eerst een review of De Krat ervaringen willen lezen, dan kun je hier lezen, wij vinden hem echt te gek!

vegan challenge de krat

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!