De Surinaamse maaltijdbox – Bestel Randy’s Foodbox.

Na het succes van de bekende foodboxen zoals de maaltijden van Marley Spoon, HelloFresh en Mathijs maaltijdbox. Kwamen er al snel boxen op de markt die zich op een speciale doelgroep gingen richten. Deze niche foodboxen van bijvoorbeeld: Chef Ali met Mounir Toub de 100% halal foodbox, en Willem & Drees (voorheen Beebox) en Ekomenu die vooral 100% biologisch willen zijn. Is er nu na lang wachten de Surinaamse maaltijdbox, zie hier Randy’s Foodbox.

De Surinaamse maaltijdbox van Randy.

Wie is het en wat is het dat Randy doet? Het is heel simpel Randy is een Foodbox, Zie het net als Chef Ali. De Chef achter de maaltijdboxen van deze heet ook niet echt Ali maar is juist Mounir Toub de bekende TV kok. Wie de echte Chef van Randy’s Foodbox is weten we eerlijk gezegd niet. Laten we er voor het gemak even uit gaan dat hij ook echt Randy heet. 😉 Wat we wel weten is dat Randy’s Foodbox de eerste Surinaamse maaltijdbox in Nederland is. Dat belooft natuurlijk wat, want net zoals dat er een doelgroep voor biologisch en of halal maaltijdboxen is. Zijn er natuurlijk ook mensen die graag echt Surinaams eten in de vorm van een foodbox zien.

Het verschil met de gerechten van HelloFresh en de menu’s van Marley Spoon is dat deze weliswaar soms ook Surinaamse gerechten toepassen in hun boxen, maar dat heel af en toe is. Daarnaast zijn dat meestal Surinaamse gerechten op de ‘Nederlandse manier’. Bij Randy’s Foodbox kun je er vanuit gaan dat je echt Surinaamse gerechten gaat bereiden zoals ze die ook in een Surinaams restaurant maken. Echte Surinaamse gerechten door echte Surinamers bedacht, maar door jou bereid.

Je eet dus niet alleen echt Surinaams, je leert ook echt Surinaams koken. Wat natuurlijk een hele leuke bijkomstigheid is bij Randy’s Foodbox. Dit is met uitstek een goed alternatief voor mensen die vaker exotisch willen eten, en of zo nu en dan willen wisselen met een andere maaltijdbox.

Randy's Foodbox kortingscode

Ingrediënten en gerechten.

In de Surinaamse maaltijdbox van Randy worden enkel verse en eerlijke producten gebruikt zoals we dat bij de meeste foodboxen gewend zijn. Je treft geen E-nummers aan bij Randy en alleen maar natuurlijke ingrediënten. Er zijn meerdere mogelijkheden binnen deze box. Zo kun je naast vlees, kip en vis gerechten ook vegetarische recepten bestellen. Enkele voorbeelden van recepten uit de Surinaamse keuken die je zult tegenkomen zijn: Roti met spitskool en aardappelen, Rode curry kipfilet met naan brood. Kouseband met rijst en ei, gebakken rijst en veel verschillende soorten groenten.

Lidmaatschap en prijzen.

Uiteraard vind je in de Surinaamse keuken gerechten die je ook onder de Javaanse en Indiase keuken kunt wegschrijven. De box is verkrijgbaar voor 2, 4 of 6 personen met daarin 2 gerechten. Je kunt Randy’s Surinaamse Foodbox middels een abonnement bestellen, dat je ten alle tijden kunt opzeggen. Maar het is ook mogelijk om eenmalig een bestelling te doen, wanneer je geen lidmaatschap wilt aangaan of de box eerst een keer wilt proberen.

Randy’s Foodbox wordt elke woensdag en zaterdag gratis bezorgd in heel Nederland met uitsluiting van de Waddeneilanden. In elke box vind je zoals je dat gewend bent van een maaltijdbox, receptenkaarten met de bijbehorende ingrediënten die per gerecht apart verpakt zijn en je zo in de koelkast kunt zetten.

Hieronder volgt een overzicht van de prijzen voor zowel vlees, vegetarisch als de fruitmand variant.

 • Voor 2 personen met 2 maaltijden € 25,-
 • Voor 4 personen met 2 maaltijden € 35,-
 • Voor 6 personen met 2 maaltijden € 45,-

Kortingscode /  Actie.

Natuurlijk kun je ook bij de Surinaamse maaltijdbox ‘Randy’s Foodbox’ gebruik maken van een lopende actie. Tijdens het bestellen kun je een kortingscode toevoegen waarmee je direct 15% korting op je bestelling krijgt. Gebruik daarvoor deze volgende kortingscode: JUMMIE2

Nog een keer de belangrijkste kenmerken van Randy’s Foodbox.

 • De eerste en enige Surinaamse maaltijdbox in Nederland.
 • Gratis bezorgd in heel NL met uitsluiting van de Waddeneilanden.
 • Gebruik van natuurlijk en verse ingrediënten zonder E-nummers
 • Authentieke Surinaamse, Javaanse en Indiase recepten.
 • Abonnement of eenmalig bestellen mogelijk.
 • Opzeggen of pauzeren is altijd mogelijk.
 • Fruitmand beschikbaar.

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.