Streekbox Zomerdeal.

Update: 25-11-16 Deze aanbieding is niet meer geldig. Daarnaast is Streekbox gefuseerd met Ekomenu en kun je deze nu als menu bestellen.

Bijna elke maaltijdbox verkoper, heeft momenteel wel een of meerdere hele leuke aanbiedingen lopen, zo ook bij Streekbox. Momenteel kun je naast de standaard korting van 15,- ook nog eens gebruik maken van de Streekbox zomerdeal.

Streekbox Zomerdeal.

Wat is de Streekbox zomerdeal? Wanneer je via onderstaande actie knop naar de website van de maaltijdbox bezorger gaat, zie je tussen de beschikbare maaltijdboxen de zomerdeal staan, wanneer je deze selecteert krijg je de optie om eenmalig een gezinsbox + fruitbox te bestellen voor een bedrag van € 54,- in plaats van € 68,- Dat is maar liefst een voordeel van € 14,-

Deze zomerdeal is erg aantrekkelijk omdat het hier ook nog eens een eenmalige maaltijdbox betreft, en kun je dus vrijblijvend tegen een leuke prijs een maaltijdbox bestellen, zonder dat je aan een abonnement vast zit.

Overigens, is het zo dat ook wanneer je wel automatisch een maaltijdbox abonnement hebt, je deze altijd en meteen kunt opzeggen. Echter zeggen wij dit er bewust bij omdat er nog altijd veel mensen zijn die niet weten dat je een maaltijdbox abonnement direct kunt opzeggen, ook wanneer je de eerste box met een flinke kortingscode hebt besteld.

Met deze Streekbox zomerdeal, krijg je de gezinsbox voor 2 of 4 personen met 3 heerlijke en duurzame recepten, inclusief de fruitbox. De prijs die hierboven is vermeld geld dus bij afname voor 2 personen. Streekbox staat vooral bekend om de duurzame en veelal biologische streekproducten, een goede kwaliteit ingrediënten in combinatie met lekkere gevarieerde recepten.

Om gebruik te maken van deze aanbieding, gebruik je onderstaande knop. Je wordt direct doorverwezen. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met de andere Streekbox kortingscode.

Naar de Zomerdeal  

Deze aanbieding loopt zolang de zomer duurt, het betreft een eenmalige maaltijdbox, en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.