Streekbox recepten, deze en volgende week.

Voordat je als nieuwe klant een maaltijdbox gaat bestellen wil je waarschijnlijk weten wat er deze en volgende week aan recepten in de maaltijdbox te vinden is. Dit is een van de meest gestelde vragen op onze website door bezoekers en ook een van de meeste logische, waar je tegenwoordig bij HelloFresh en Marley Spoon zelf gerechten kunt kiezen is dat niet bij elke foodbox bezorger het geval, daarom gaan we op deze pagina uitleggen hoe je erachter komt welke Streekbox recepten er deze en volgende week in de maaltijdboxen te vinden zijn.

Streekbox recepten.

Het is vrij logisch dat wanneer je een maaltijdbox wilt bestellen dat je wel weet welke recepten je thuisbezorgd krijgt, het verassing element is erg leuk, maar stel dat je bepaalde ingrediënten echt niet lust dan is het wel handig om te weten wat je krijgt. Bijna elke maaltijdbox bezorger heeft een aparte pagina waarop je dit kan zien. De Streekbox recepten van deze en volgende week staan ook vermeld op een aparte pagina op hun website.

Naar de Streekbox  

Kies op de website de Streekbox bio. Daar kun je direct zien welke recepten er deze en volgende week in het menu zitten.

Streekbox biologisch.

Streekbox maakt net als soort gelijke maaltijdbox bezorgers De Krat en Beebox gebruik van duurzame biologische streekproducten. Door zaken te doen met boeren en producenten uit de regio die met dezelfde passie hun product maken kan het bedrijf zeer verse en zoveel mogelijk biologische ingrediënten in de maaltijdbox bij je thuisbezorgen, met deze producten worden vervolgens bijzondere en gevarieerde gerechten bedacht, die jij zelf thuis snel kunt bereiden. Zo eet je niet alleen lekker maar ook nog eens erg gezond.

Sinds november 2016 is het Noord-Hollandse bedrijf gefuseerd met het net iets eerder opgerichte Ekomenu. Daarom kun je nu de Streekbox als Ekomenu bestellen.

Wij hebben zowel Ekomenu als Streekbox getest deze Streekbox ervaring kun je hier vinden.

Tags: , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.