Streekbox Korting van € 15,-

Omdat Streekbox in november 2016 is gefuseerd als maaltijdbox van Ekomenu is deze kortingscode niet meer geldig. 

We voegen regelmatig nieuwe kortingscodes aan leuke aanbiedingen toe aan onze website, daarom raad ik ook altijd aan om eerst even op onze website te kijken voordat je daadwerkelijk overgaat tot het bestellen van een maaltijdbox naar keuze. Voor de meeste maaltijdboxen zijn er namelijk leuke kortingen te vinden en zo heb ik hier ook een mooie Streekbox korting voor je.

Streekbox Kortingscode.

Met deze kortingscode krijg je direct € 15,- korting op je eerste maaltijdbox bestelling naar keuze. De enige voorwaarde is dat de kortingscode alleen geldig is wanneer je een wekelijks abonnement neemt en dus niet op een eenmalige box. Wel is de aanbieding geldig op een abonnement op de Gezinsbox, de Veggie of de Specialsbox.

Hoe werkt de Streekbox korting?Streekbox korting

Wanneer je via onderstaande knop naar de website gaat en daar een maaltijdbox naar keuze besteld dan krijg je tijdens het invoeren van je gegevens en in het betaal overzicht ook een vakje te zien waarin je een couponcode kunt invullen (Zie de afbeelding) Zodra je daar de volgende Streekbox kortingscode voor gebruikt krijg je direct 15,- korting.

Streekbox Kortingscode = vaneigenbodem

Direct naar Streekbox  

Voorwaarden:

De korting is alleen geldig op een wekelijks abonnement van een van de boxen.

Door gebruik te maken van de Streekbox korting ga je een wekelijks maaltijdbox abonnement aan waarbij je elke week op jouw voorkeur dag een nieuwe maaltijdbox met nieuwe recepten en verse lokale producten thuis of op een willekeurig adres bezorgd krijgt.

Wil je eerst onze uitgebreide ervaring lezen met foto’s en recepten. kijk dan hier voor onze ervaring met deze gezonde foodbox met producten van eigen bodem en lokale boeren.

Ervaringen en reviews.

Heb jij ook een ervaring met een maaltijdbox en zou je die met ons willen delen? Dan kan dat op onze speciale review pagina, we zouden dit enorm waarderen en zijn erg benieuwd naar jou ervaringen en wat je favoriete maaltijdbox is.

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑