Streekbox Ervaring

Inmiddels heb ik al veel maaltijdboxen, groentekratten en tassen mogen ervaren, je kunt me inmiddels wel een echte maaltijdbox guru of maaltijdbox ervaring deskundige noemen 😉 Het blijft leuk, lekkere gezonde recepten koken is iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden en ben ik daarom erg blij dat ik met deze website deze maaltijdbox ervaringen met je mag delen, in dit artikel wil ik graag mijn Streekbox ervaring met je delen.

Direct naar Streekbox  

Streekbox ervaring.

De Streekbox is een box die net als De Krat en Beebox gebruik maakt van lokale boeren en telers en die veel biologische seizoens-producten in de recepten gebruikt, de producten zijn van een erg goede kwaliteit, en de recepten zijn eenvoudig te bereiden door middel van het duidelijke recepten boekje. Als ik mijn Streekbox ervaring vergelijk met de ervaringen met de vergelijkbare maaltijdboxen van De Krat en de Biologische maaltijdbezorger Beebox dan hoort ook Streekbox thuis in de top van de maaltijdkratten met verse lokale producten.

Bestellen en bezorging.

Over de bestelling en de daadwerkelijke bezorging van de box valt weinig te zeggen, dit ging gewoon goed. Bestellen via de Streekbox website is heel eenvoudig en lijkt de website erg op die van HelloFresh waarbij alles duidelijk wordt weergegeven en een box bestellen kinderlijk eenvoudig is. De bezorging was ook goed geregeld, en kreeg ik een dag van te voren nog een e-mail van het bedrijf over het tijdstip van bezorging.

De inhoud.

Deze maaltijdbox zag er weer eens wat anders uit dan wat ik tot nu toe gewend was, bij Streekbox krijg je de producten geleverd in een kartonnen doos in de vorm van een krat, erg leuk gevonden dacht ik zo. De doos was goed gevuld en zag meteen dat het om verse eerlijke producten van lokale boeren afkwam. Veel biologische producten en allemaal zeer vers.

De Streekbox recepten.

Tijs om ons bezig te gaan houden met de gerechten, tot nu toe is mijn Streekbox ervaring goed en kijk ik erg uit naar de kwaliteit van de gerechten en het bereiden hiervan.

Zuurkoolschotel met grillworst.

Wat me meteen opviel aan dit gerecht was dat je hier echt geen keuken prins of prinses voor hoeft te zijn, dit recept was zo eenvoudig te bereiden het sprak voor zich. Een vrij simpel recept maar niet een die je zo snel zelf zou bedenken, de combinatie van de simpele smaak met de gekruide grillworst smaak was erg lekker. De Zuurkool zelf was een beetje droog zoals je dat vaak van zuurkool gewend bent maar in combinatie met de sappige grillworst was dit een lekker gerecht.

Mediterrane Aubergine met aardappeltjes.

Een erg gezond groenterijk recept dat wederom erg makkelijk te bereiden was. Dit recept was vooral veel snijden, daarna hoefde het alleen nog maar de pan in en uiteindelijke serveer je dit met de gekookte aardappel, er simpel maar effectief, boordevol vitaminen en mineralen. Het gerecht was verder niet erg origineel maar wel smaakvol.

Cajunkip met frisse spaghetti.

Van de drie Streekbox recepten in deze maaltijdbox, was dit verreweg het recept met de meeste handelingen en bereiding, maar daarom juist ook erg leuk, er kwam wat snijwerk, bak en kook werk aan te pas. Het is altijd erg leuk om met dit soort verse en pure producten te werken, de producten zijn ontzettend smaakvol en bevatten hierdoor nog veel meer goede bouwstoffen dan de bewerkte producten uit de grote bekende winkels. Deze Cajunkip was erg smakelijk!

Eind conclusie.

Mijn Streekbox ervaring is me goed bevallen en mag ik oprecht zeggen dat deze box tussen de Biologische maaltijdboxen van Beebox en De Krat thuis hoort. Streekbox is een maaltijdbox met eerlijke verse producten van goede kwaliteit, de recepten zijn niet even origineel maar wel erg smaakvol, gezond en makkelijk te bereiden! Deze maaltijdbox voldoet daarmee aan alle eisen die een maaltijdbox moet hebben.

Meer informatie Streekbox  

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!