PostNL Specialiseert zich in foodbezorging.

Vorige week hebben we nog het nieuws met je gedeeld dat PostNL de maaltijdbox bezorging voor Marley Spoon gaat doen, en dat deze vanaf heden zonder box bezorgd gaat worden. Vandaag kunnen we iets meer vertellen over Nederlands grootste postbedrijf. PostNL specialiseert zich namelijk in de foodbezorging.

PostNL 7 dagen per week.

Nu de online foodmarkt grote vormen aanneemt en steeds meer mensen het gemak van online boodschappen doen en het online bestellen van verse producten ontdekken. Speelt Postbezorger PostNL hier goed op in. Een van de belangrijkste factoren van het bezorgen van voeding, is dat dit snel en gekoeld gebeurd. Nu er meer online diensten bijkomen en meer mensen online bestellen, is het belangrijk voor een groot aantal van deze diensten en dan met name de maaltijdbox aanbieders. Dat ze meerdere dagen per week kunnen bezorgen. Het liefst elke dag. Zo om een nog betere service te kunnen neerzetten en meer mensen te bereiken.

Omdat PostNL het laatste jaar hard heeft gewerkt aan oplossingen voor deze specifieke online voedingsmarkt. Gaat het nu vruchten afwerpen. Foodbox dienst Marley Spoon, maar ook maaltijdboxen van De Krat worden vanaf februari door het Nederlandse postbedrijf bezorgd. Ook het jonge 100% Biologische Ekomenu maakt gebruik van de diensten van PostNL.

Foodbezorging.

Niet alleen de dagen waarop bezorgd wordt spelen een belangrijke rol, ook waar er bezorgd kan worden en de manier waarop. Zo heeft PostNL dekking in heel Nederland, en kan er dus op elk adres geleverd worden. Daarnaast heeft het bedrijf in samenwerking met de universiteit van Wageningen een speciale koelbox ontwikkeld. Ook het technische gedeelte speelt een grote rol. Met de nieuw ontwikkelde applicatie kunnen zowel de verzenders als ontvangers van de verschillende diensten, hun bestelling in real time volgen. Hierdoor kan het bedrijf het tijdvak van bezorging verkleinen naar 30 minuten.

PostNL Koelbox.

De speciaal ontwikkelde koelbox brengt ene hoop nieuwe mogelijkheden. Met deze PostNL koelbox blijven producten en ingrediënten op temperatuur zodat ze vers blijven. Ze worden verzegeld en pas bij bezorging opengemaakt en mee terug genomen. Het voordeel hiervan is niet alleen dat de producten koel blijven. Maar ook dat PostNL niet in de milieu vervuilende busjes en vrachtwagens met koelfunctie moeten rondrijden. En dat de maaltijdbox aanbieders zlef doosloos kunnen bezorgen. Het concept maaltijdbox krijgt op deze manier een andere invulling. Maar wel een milieuvriendelijke.

Bedrijven zoals Marley Spoon, Ekomenu, Mathijs maaltijdbox, De Krat om er een paar te noemen. Maken hier al gebruik van.

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑