Picnic, boodschappen tegen de laagste prijs gratis thuisbezorgd.

Enige tijd geleden was er nog sprake van, dat het snel groeiende online boodschappen bedrijf Picnic ook met een maaltijdbox zou komen, niets is minder waar, de maaltijdbox is uitgebleven, net als dat bij Jumbo ook het geval was, dit is zelfs in het nieuws vermeld, maar de box bleef uit. Wat er wel gebeurd is is dat deze partijen, en dan wil het nu vooral over Picnic hebben. Het laatste jaar heeft heeft het bedrijf ontzettend hard aan hun service gewerkt, en met resultaat. De online supermarkt bereikt meer mensen, heeft een eigen app en kan boodschappen tegen de laagste prijs gratis bezorgen.

Wat is Picnic?

Laten we beginnen bij het begin, Picnic is een online boodschappen dienst, net als Allerhande Online die vooral met de AH maaltijdboxen veel bekendheid krijgt, en de boodschappen dienst van Deen, kun je bij Picnic boodschappen bestellen die vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Alleen gaat het bij dit bedrijf net even anders en zijn ze uniek in de manier waarop ze dit doen. Het bedrijf heeft namelijk alleen een app, en kun je zoals bij de meeste online supermarkt webshops niet bij Picnic op deze manier bestellen. Je kunt alleen maar boodschappen doen met de Picnic app, die voor zowel iOS als Android beschikbaar is.

Picnic Supermarkt.

De moderne supermarkt, hoewel er nog altijd veel mensen graag naar de fysieke supermarkt gaan, is er toch een revolutie gaande in Nederland, met name de jongere generaties is waar de supermarkt op doelt, deze generaties doen bijna alles online en zal dit in de toekomst alleen maar groeien. Omdat het bedrijf geen fysieke winkels heeft, en dus alleen maar met een app werkt en direct vanuit een distributiecentrum werkt, kan het bedrijf boodschappen tegen de laagste prijs leveren, en tevens gratis bij je bezorgen.

Picnic app.

Winkelen, shoppen en betalen, je doet het allemaal via de Picnic app die gratis te downloaden is voor alle Android en iOS Apple apparaten, devices. Na het installeren van deze app, kun je eenvoudig een account aanmaken en door het assortiment van de online virtuele supermarkt heen bladeren, je swiped als het ware langs de producten in de betreffende categorieën en vul je op deze manier je boodschappenmandje en of winkelwagen. Afrekenen is heel simpel en vervolgens worden je boodschappen helemaal gratis bij je thuisbezorgd.

Picnic Nederland.

Op dit moment is Picnic nog niet in heel Nederland beschikbaar, maar dit zal snel veranderen nu het bedrijf erg veel aan marketing doet om haar naamsbekendheid te vergroten. Op dit moment is de online supermarkt beschikbaar in Amersfoort, Leusden, Soest en sinds kort ook in Utrecht.

De laagste prijs.

Omdat het bedrijf geen fysieke locaties heeft en dus ook veel minder kosten heeft, kan het alle A merken tegen de allerlaagste prijs aanbieden en daarmee de strijd aangaan met supermarkten zoals Jumbo, Deen, Coop en Albert Heijn, die allen ook een online versie van hun supermarkt hebben. Maar niet tegen de laagste prijs kunnen leveren zoals Picnic dat wel kan.

Gratis producten garantie.

Het is zelfs zo, dat het bedrijf op hun website meld, dat wanneer je een bepaald product ergens anders goedkoper ziet, dat jet het dan gratis krijgt. Deze laagste prijs garantie is natuurlijk nodig om mensen ervan te overtuigen dat de online supermarkt echt de goedkoopste in Nederland is.

Wij zullen het de supermarkt nauw blijven volgen en zodra er meer bekend wordt of wanneer ze hun activiteiten uitbreiden en in meer plaatsen beschikbaar gaan worden, zullen wij dat hier melden.

Ga verder naar www.picnic.nl

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!