Paasei in Mathijs Maaltijdbox en andere leuke tweets.

We houden de social media rond maaltijdboxen goed in de gaten en stuitte vandaag op een leuk bericht op Twitter van Mathijs Maaltijdbox. Het schijnt dus dat ze in hun Familieboxen en Variatieboxen deze week paaseieren hebben verstopt, volgens de tweet van Mathijs zijn ze nog opzoek naar 4 vermiste paaseieren. Kijk dus daarom goed en zoek naar jouw Paasei in Mathijs Maaltijdbox, het kan zo maar zijn omdat je dit niet wist dat je hem niet hebt gezien, kijk daarom nog een keer goed. Heb je het Paasei in Mathijs Maaltijdbox gevonden? Maak er dan een foto van en stuur hem in een tweet of mail naar info@mathijsmaaltijdbox.nl

Paasei in Mathijs Maaltijdbox.

paasei in Mathijs MaaltijdboxMet deze leuke actie van Mathijs maak je zo kans op een mooi cadeau, wat dat precies is zijn ze niet erg duidelijk over maar de geruchten die wij hebben gehoord zijn dat je dan een gratis maaltijdbox krijgt. Dit is niet bevestig maar sowieso is een verassing al de moete waard toch. Heb je geen Mathijs Maaltijdbox deze week, dan ook geen ei. Wat ook leuk is, is dat je dan gebruik kunt maken van deze leuke aanbieding. Klik hier en bestel Mathijs Maaltijdbox met korting.

 

Maandag 2e Paasdag.

Een andere Twitter bericht van Mathijs Maaltijdbox vandaag liet ons weten dat in verband met de 2e Paasdag aanstaande Maandag de maaltijdbox een dag later bezorgd wordt dan normaal, je kunt de box op 29 maart verwachten. Dit bericht is ook duidelijk gemaakt via de e-mail wanneer je een box verwacht, ook zul je een dag van te voren een sms bericht krijgen met de exacte bezorgd tijd.

 

paasei in Mathijs MaaltijdboxVolg ons ook op Twitter en meld je aan bij onze nieuwsbrief, zo blijf je wekelijks op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, leuke berichten over alles wat met maaltijdboxen te maken heeft.

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑