Over smaak valt te twisten.

We schrijven zelden over tv programma’s op onze website, en als we het dan toch wel doen, dan zal het wel een kookprogramma zijn, in dit geval hebben we weer een leuk nieuwtje voor je en wellicht heb je het programma al voorbij zien komen op SBS 6 “Over smaak valt te twisten” heet het nieuwe kookprogramma dat gepresenteerd wordt door Irene Moors en Rudolph Van Veen. Het programma wordt door Talpa gemaakt en gesponsord door HelloFresh.

Kijk onderaan dit bericht voor een interessante korting.

Over smaak valt te twisten.

Het is een nieuw soort kookprogramma waarin kookclubs met elkaar de strijd aangaan om de beste kookclub van Nederland te worden, deze kookclubs kunnen goed geoliede kook professionals zijn, maar net zo goed, groepjes vrienden, familie, studenten en dergelijke. De club moet uit minimaal 4 personen bestaan en is het natuurlijk de bedoeling dat je indruk weet te maken op de jury met je gerechten. In elke aflevering wordt een winnend gerecht uitgekozen dat door gaat naar de volgende ronde, de uiteindelijk winnende kookclub wint een geldbedrag van € 25.000.

De kookclubs hebben een volledige kookstudio met alle mogelijke keukenspullen en volledige uitrusting tot hun beschikking, de ingrediënten komen bij de Freshmarkt van HelloFresh vandaan, deze worden geleverd door de leveranciers waar het maaltijdbox bedrijf mee samenwerkt.

HelloFresh.

Wij zouden maaltijdbox vergelijken niet zijn als het programma “Over smaak valt te twisten” niet iets met maaltijdboxen te maken zou hebben. Het programma wordt gesponsord door HelloFresh, wat inhoudt dat alle gebuikte ingrediënten in de kookwedstrijden afkomstig zijn van HelloFresh leveranciers, dit zijn exact dezelfde producten die je in de maaltijdboxen van het bedrijf terug vind. Daarnaast zit Maartje Frederiks, CEO van HelloFresh in de jury om de gerechten te beoordelen.

Winnende gerecht in de HelloFresh Box.

In elke aflevering wordt en een winnend gerecht gekozen door Maartje, Rudolph en verschillende BN’ers dit winnende gerecht gaat door naar de volgende ronde, maar kun je ook in de week daarna terug vinden in de HelloFresh Box. Let op! Je moet dit gerecht wel zelf selecteren via je online account, want deze wordt niet standaard in de maaltijdbox geleverd.

HelloFresh recepten.

Elke week kun je weer uit een aantal nieuwe gerechten / recepten kiezen in je maaltijdbox waaronder het winnende gerecht uit “Over smaak valt te twisten” Wil jij dit en andere gerechten bestellen in je HelloFresh Box, gebruik dan onderstaande knop om ook nog eens € 20,- (2x  €10,-) korting op de eerste twee maaltijdboxen te krijgen. Je wordt direct doorverwezen en de korting wordt automatisch geactiveerd.

HelloFresh met € 20,- korting.   

Over smaak val te twisten is elke Maandag om 21:30 te zien op SBS6.

Tags: , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.