Geef een perfect en origineel kerstpakket, De maaltijdbox.

Het is weer bijna die mooiste tijd van het jaar “Kerst”, sowieso is de maand December een erg drukke maar vooral een gezellige maand. Kerst staat in het teken van gezelligheid, samen zijn met vrienden en familie, lekker eten en drinken met elkaar. Rond deze tijd geven de meeste bedrijven in Nederland hun personeel het meest besproken kerst cadeau ter wereld het “kerstpakket” De vraag die dan ook veelal luid is wat zit er in jouw kerstpakket? Sommige bedrijven slagen erin om elk jaar een origineel kerstcadeau voor hun personeel te bedenken, echter is het helaas nog steeds zo dat de meeste bedrijven hier niet in slagen, of ze dit nou willen of niet het blijft meestal bij het traditionele kerstpakket.

Niet dat een kerstpakket niet leuk is hoor, maar het kan wel wat origineler toch? En met een origineel kerstcadeau laat je als bedrijf zien dat je je personeel waardeert, want laten we eerlijk zijn het krijgen van een kerstpakket is bijna normaal geworden en iedereen verwacht wel iets met kerst van z,n werkgever toch? Wanneer je iets origineler over de brug komt met een mooi kerst geschenk dan toon je net even meer waardering dan met een gewoon traditioneel kerstpakket. En veel extra moeite of geld kost het niet want het idee is al geboren en als het goed is lees je dit nu en heb ik je op een goed idee gebracht 😉

Voor het bestellen van meerdere maaltijdboxen kun je contact met ons opnemen via ons contact formulier.
Indien de livechat aanwezig is kun je die ook gebruiken.

Waarom een maaltijdbox als kerstpakket?

Als je even plat kijkt naar het verschil tussen een maaltijdbox en een kerstpakket dan verschillen ze niet eens zo heel erg veel van elkaar, het grote verschil tussen deze twee is dat je aan een maaltijdbox tenminste echt wat hebt. Alleen dat zou voor mij al reden genoeg zijn om mijn personeel een maaltijdbox te geven met kerst in plaats van een normaal kerstpakket.

In een kerstpakket zitten vaak elk jaar dezelfde producten, vaak ook producten die niet iedereen lekker of leuk vindt, of van die producten die eerst een tijd ergens in de kast terecht komen en daardoor alweer over datum gaan voordat je ze gebruikt, heel herkenbaar. Met een maaltijdbox geef je een kerstcadeau die het personeel echt moet gebruiken, anders kan je hem na 3 dagen al weggooien, je geeft complete maaltijden als cadeau met de exacte hoeveelheid ingrediënten en recepten instructies om deze recepten te maken. Hierdoor worden mensen verrast, geïnspireerd en het scheelt ze vooral enorm met boodschappen doen en dus in de kosten. Naast dat een maaltijdbox niet alleen een leuk kerstcadeau is vanwege de lekkere en gezonde maaltijden is het vooral een beleving die je geeft.

Verschil in prijs.

Kwa prijs is een maaltijdbox niet duurder dan een kerstpakket, deze kerstpakketten komen wel in veel meer soorten en maten, maar met een kerst maaltijdbox geef je een leuk en origineel cadeau en bespaar je je personeel extra kosten die ze anders zouden moeten maken in de supermarkt.

Maaltijdbox Voor bedrijven.

Nu is het helaas nog niet zo dat je als bedrijf tientallen of honderden maaltijdboxen in een keer kan bestellen dus het vergt een beetje creativiteit. Dit komt mede omdat de meeste maaltijdbox aanbieders met een zogeheten flexibel abonnement werken. Je gaat dus als klant een abonnement aan waarbij je elke week een nieuwe maaltijdbox thuisbezorgd krijgt met een x aantal gerechten voor een x aantal personen naar keuze, als bedrijf wil je dit niet en wil je gewoon een eenmalige box aan je personeel cadeau geven.

Nu zijn er sommige aanbieders die een proefbox hebben, deze zou je kunnen bestellen maar uit eigen ervaring is mij ook opgevallen dat je bij veel maaltijdbox aanbieders niet meer dan 1 box per keer kunt bestellen. Aangezien we als bedrijf voor soms wel tussen de 0 en 100 mensen een kerstpakket willen bestellen heb ik hieronder een lijstje gemaakt met daarin de aanbieders van maaltijdboxen die een eenmalige box kunnen bezorgen zonder verplichting tot een abonnement en waar je meerdere boxen in een keer kan bestellen.

De voordelen van een maaltijdbox als kerstpakket.

 • Een origineel kerstcadeau
 • Bruikbare verse producten, vaak biologisch en erg gezond.
 • Kosten besparend voor zowel werkgever als personeel.
 • Makkelijk bestellen via internet.
 • Gratis bezorgd.
 • Kan worden bezorgd op adres naar keuze, thuis of op het werk.
 • Leerzaam, inspirerend en personeel zal zich nog meer gewaardeerd voelen.

Welke maaltijdboxen kan je bestellen in grote aantallen.

Wij kunnen dit voor jouw begeleiden, omdat we erg goed contact hebben met veel maaltijdbox leveranciers kunnen wij jou hierin helpen, door onze hulp zijn er ook meer mogelijkheden dan degene alleen hieronder in het lijstje. Wij kunnen voor jou de maaltijdbox als kerstcadeau aanbieden van Mathijs Maaltijdbox, Marley Spoon, HelloFresh, Beebox en ga zo maar door.

Hieronder volgt een lijstje met leveranciers waar je heel eenvoudig meer dan 1 box per bestelling kan plaatsen.

Allerhande Box.

De Allerhande Box van Albert Heijn is een maaltijdbox die zonder enige vorm van abonnement werkt, je kan deze box bestellen wanneer jij dat wilt.
Deze box komt in 2 varianten, de 2 persoons box met 3 gerechten en de box voor 4 personen met 3 gerechten.

Allerhande Kerst Box.

De Allerhande Box heeft er een nieuwe tijdelijke variant bij, want ook Albert Heijn komt met een special kerst uitvoering van de box met de Allerhande Kerst Box.
Dit is een compleet 4-gangen kerstdiner voor 4 personen dat gratis bij je thuis wordt bezorgd. Vanaf 26 November verkrijgbaar.

Allerhande Box bestellen.   

Zoyummy.

De land georiënteerde gerechten van Zoyummy zijn weer net even anders en nemen je mee naar de verschillende culturen en eetgewoonten. Met deze box ben je ook niet verplicht tot het nemen van een abonnement wat overigens wel een optie is. Je kan het bij een eenmalige bestellen houden en kun je hier meerdere boxen per bestelling krijgen.

Zoyummy Bestellen.   

Mathijs Maaltijdbox.

De boxen van Mathijs zijn een echt ideaal kerstcadeau, puur met passie en verantwoord gezond. Via de website van Mathijs kun je helaas niet meerdere boxen bestellen, om toch meer van deze maaltijdboxen te bestellen kun je contact opnemen met ons en helpen we je graag verder. Indien je er eerst een wilt proberen klik je hier onder op de knop.

Mathijs Maaltijdbox Bestellen  

Marley Spoon.

Net zoals bij Mathijs Maaltijdbox kan je bij Marley Spoon ook niet direct via hun website meer dan een box per bestelling bestellen, daarnaast werken ze met een abonnement wanneer je een box bij ze besteld. Marley Spoon is wel een perfect geschenk omdat ze producten gebruiken van hoge kwaliteit en met dezelfde leveranciers werken die ook aan de top restaurants leveren in Nederland zoals boerderij Lindenhoff en Visserij Jan Van As. Voor een offerte voor meer van deze boxen kun je contact met ons opnemen, de contact gegevens staan onderaan deze pagina.

Marley Spoon met € 25,- korting bestellen  

HelloFresh.

Ook deze topper in maaltijdboxen werkt met een flexibel abonnement en kan je niet direct via de website van HelloFresh meerdere boxen per account bestellen, om toch meerdere boxen te bestellen kun je contact met ons opnemen.

HelloFresh met 50% Korting bestellen 

LeBox.

Zeer waarschijnlijk zullen alle bekende foodbox aanbieders rond de kerstdagen hun gerechten meer in de kerstsfeer brengen, de enige maaltijdbox die als compleet kerstdiner besteld kan worden is die van Lebox. Lebox biedt namelijk 4 verschillende complete kerstdiners aan, die je nu al kan bestellen maar pas bezorgd krijgt op 23 of 24 December. Ook Lebox werkt zonder abonnement en kun je meerdere boxen in een bestelling plaatsen.

Direct Lebox bestellen   

Laat ons helpen om een maaltijdbox voor jouw bedrijf en personeel te bestellen, wij kunnen door ons nauwe samenwerking met verschillende leveranciers snel en goede informatie bieden wat betreft grotere bestellingen, wij kunnen dit traject op ons nemen en alles hierin begeleiden, de hoeveelheid boxen en de logistiek en de aflever datum. Bel of mail ons voor meer informatie en een offerte.

Om te mailen kun je gebruik maken van onze contact formulier, wij zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen.

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!