Nieuws online boodschappen doen
0

Online boodschappen doen.

Online boodschappen doen staat nog in z,n kinderschoenen, maar de verwachtingen zijn hoog, er wordt namelijk verwacht dat het percentage mensen dat nu online boodschappen doet van 1% (dit jaar) naar ergens tussen de 20 en 30% in 2020 gaat stijgen. Dat is een flinke toename en dat betekend dat er de aankomende jaren ook veel gaat veranderen op het gebied van online boodschappen doen.

Waarom online boodschappen doen?

We zien het afgelopen jaar al een flinke toename van in online boodschappen doen, dit is het beste te zien aan de komst van de maaltijdboxen, deze boxen zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden, veel Nederlanders maken gebruik van het gemak van de maaltijdbox. Het concept van online boodschappen doen past perfect in onze groeiende economie waarin we steeds drukker worden en meer tijd besteden aan ons werk, carrière en gezin, of de economie nou wel of niet goed gaat druk hebben we het altijd met z,n allen. De maaltijdbox wordt dan ook erg gewaardeerd en neemt een hoop uit je handen door recepten voor jou te bedenken en de ingrediënten hiervoor samen met de recepten bij je thuis te bezorgen.

Naast de maaltijdboxen zijn er ook een hoop varianten zoals de snack en delicatesse boxen, die zich niet zo zeer richten op een gezonde maaltijd maar juist meer op de lekkere hapjes en de snacks voor tussendoor. Wat je ook ziet is dat we steeds gezonder gaan eten, dat komt mede door de maaltijdbox en waarschijnlijk is het succes van de maaltijdbox ook voor een klein deel te danken aan het feit dat we met z,n allen steeds bewuster worden van wat we eten, het is een wisselwerking. Omdat alles steeds toegankelijker wordt en de wereld in principe steeds kleiner komen we steeds meer te weten over waar onze voeding vandaan komt, hoe dit geproduceerd wordt en hechten we steeds meer waarde aan waar onze voeding vandaan komt.

Online Supermarkten.

We zien dat de bekende supermarkten inspelen op de vraag naar online boodschappen doen en hun eigen online versie van de supermarkt beginnen waarbij je makkelijk vanaf je computer, telefoon of ander device boodschappen kunt doen en thuis laat bezorgen, er zijn zelfs al complete apps die je hiervoor kunt gebruiken. De website van Allerhande was de eerste die samen met de bezorg dienst Albert boodschappen bij je thuis bezorgd nadat je ze via de website besteld hebt. Nu ook Allerhande met hun Allerhande maaltijdbox op de markt is gekomen merken ze ook hier een flinke toename in online boodschappen doen.

Nu het online boodschappen doen flink in de lift zit zie je dat Supermarkten zoals Jumbo en Plus ook met dergelijke websites komen en hun hele assortiment online beschikbaar maken.

Lekkere Recepten.

De lekkerste recepten vind je tegenwoordig online, met de massa’s aan recepten websites zoals de hierboven genoemde website van Allerhande is het internet overspoeld met dit soort websites, hierdoor word koken steeds toegankelijker en makkelijker met de komst van het 24kitchen kanaal op tv is dit alleen maar toegenomen, we halen onze recepten massaal van het internet dus waarom niet meteen ook de boodschappen.

Goedkoop boodschappen doen.

Je boodschappen online doen is nu nog niet bepaald goedkoop net als bij de maaltijdboxen betaal je voor de service, de verwachtingen zijn wel dat zodra er steeds meer online supermarkten te vinden zijn zoals de boodschappenservice van Deen, Jumbo, Allerhande en de Picnic online supermarkt er ook online sterk geconcurreerd gaat worden met prijzen. Waar je nu de aanbiedingen vooral vergelijkt en opzoekt via de folders elke week kun je steeds meer vanaf je computer op de verschillende websites gaan kijken naar de aanbiedingen en de verschillen tussen de online supers. Als dan ook de bezorg kosten en service kosten lager worden dan kun je wellicht binnenkort online je boodschappen op verschillende websites doen en alles thuis laten bezorgen.

Boodschappen bezorgen.

Het gemak, de tijd die je ermee bespaard en over houdt voor andere zaken, de winkel dichtbij, zijn allemaal redenen waarom we onze boodschappen steeds vaker laten bezorgen, het lijkt wel alsof we met z,n allen steeds minder buiten komen. Dat is natuurlijk niet helemaal het geval, voor veel mensen is het een uitkomst en andere zien het gewoon niet zitten, of willen liever zelf naar de winkel, er zijn genoeg redenen hiervoor denk bijvoorbeeld aan de oudere generatie die simpelweg nog niet heel goed met internet kunnen omgaan, deze mensen die soms zelfs slecht ter been zijn gaan naar de winkel omdat ze geen keus hebben, als we in de toekomst kijken en deze oudere generatie voorbij gaat dan begrijp je ook wel dat dat snel tot de verleden tijd behoort de toekomstige oudere generatie weet alles van computers, tablets, internetten en online boodschappen doen. Daarnaast spelen er nog meer factoren mee waarom we meer en meer via het internet bestellen.

Waar kun je nu al online boodschappen doen?

Hieronder een paar van de online supermarkten die hun hele assortiment online aanbieden en boodschappen bij je thuis bezorgen.

Direct naar Allerhande   

Direct naar Deen.nl            

Ook kun je online boodschappen laten bezorgen bij online supermarkt Jumbo op www.jumbo.com
Online supermarkt Plus. www.plus.nl en supermarkt Picnic

Tags: ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!