Nieuw logo HelloFresh

Het is je waarschijnlijk opgevallen dat de bekendste maaltijdbox bezorger van Nederland, HelloFresh een nieuw logo heeft. Wat we als vergelijker weten is dat het bedrijf niet stil zit als het op vernieuwing en innovatie aankomt, ze hebben niet alleen de maaltijdboxen markt in Nederland open gebroken en daarmee de weg vrij gemaakt voor vele anderen die volgende in  deze maaltijden markt, maar zijn ze ook het beste in vernieuwen en luisteren naar wat de consument wilt. HelloFresh heeft sinds het prille begin altijd al het breedste assortiment met de beste opties gehad, aan alles wordt werkelijk gedacht, daarnaast zijn ze continue bezig met het verbeteren van hun concept, een goed voorbeeld hiervan is het nog niet zo heel lang geleden in voeren van het zelf kiezen van je gerechten in de maaltijdboxen.

Nieuw logo HelloFresh.

Onlangs is het bedrijf met een nieuwe reclame campagne gestart, waarin je letterlijk een kijkje in de keuken van HelloFresh kunt nemen, het bedrijf probeert hiermee erg transparant naar de consument te zijn en laat zien hoe het bedrijf werkt, hoe de maaltijden worden bedacht, hoe het hele productie en distributie proces werkt. Wat in deze reclame campagne opvalt is dat HelloFresh een nieuw logo heeft.

Wat is er veranderd? Het logo is min of meer in dezelfde stijl gebleven, het is nog steeds een rond logo waar 2 kleuren worden gebruikt, de groene en witte kleur, daarnaast straalt het dezelfde boodschap uit als bij het logo voorheen, echter is het frisse blaadje om geruild voor een citroen, de gedachte hierachter is ons onduidelijk, maar wat we wel weten is dat HelloFresh continue bezig is om het bedrijf te verbeteren en met de trends mee te gaan, de kans is heel groot dat de nieuwe campagne en het nieuwe logo een stap in de richting naar een nieuw product is, wat het bedrijf in de toekomst van plan is weten wij ook niet.

Hoewel andere de andere maaltijdbox verkopers zoals Mathijs Maaltijdbox, Streekbox, Marley Spoon om er maar een paar te noemen ook regelmatig met nieuwe foodboxen, thema’s etc komen is HelloFresh toch wel het meest actief en houd daar duidelijk haar plek als marktleider in stand.

Ben je opzoek naar een korting? Hier vind je een HelloFresh kortingscode.

Meer informatie HelloFresh   

Tags: , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑