Mathijs Speelt voor Sint met 20,- korting.

Je kan wel merken dat de feestdagen weer voor de deur staan. Niet alleen wordt je weer volgeladen met aanbieden van winkels. Maar ook de maaltijdbox aanbieders weten wel raad met de feestdagen. Zo hebben ze bijna allemaal weer een kerstbox, die vind je hier. En de maaltijdbox van Mathijs speelt voor Sint door een flinke korting van € 20,- te geven op hun Familiebox.

Mathijs speelt voor sint.

Tot wel 20,- korting op een maaltijdbox. Dat is natuurlijk wel erg interessant en daarom ga ik je hieronder precies uitleggen hoe deze korting werkt. De korting verschilt per box en krijg je op alle maaltijdbox een korting, maar alleen op de Mathijs Familiebox 20,-. Kijk hieronder voor de korting per box.

  • 20,- korting op  de Familiebox voor 4 personen met 4 maaltijden. Normaal: € 59,- met korting: € 39,-
  • 10,- korting op de Variatiebox voor 2 personen met 3 maaltijden. Normaal € 39,- met korting: € 29,-
  • 15,- korting op de Flexitarierbox voor 2 personen met 4 maaltijden. Normaal € 48,- met korting € 33,-

Elke box heeft dus een leuke korting met de familiebox die wel erg aantrekkelijk geprijsd is. Zo heb je al voor 3,40 een portie per persoon. De maaltijdboxen worden gratis thuisbezorgd compleet met alle verse ingrediënten die je nodig hebt om de bijgeleverde recepten instructies te bereiden. Zo kan iedereen genieten van gezonde maaltijden die makkelijk en snel te maken zijn. Mathijs speelt voor Sint en dat is natuurlijk te gek. Dat je nu met zo,n leuke aanbieding kennis kan maken met de boxen van Mattijs is wel erg verleidelijk. Mocht je toch nog twijfels hebben over deze box. Lees dan ook onze Mathijs maaltijdbox ervaring.

Om de korting te activeren, klik je op onderstaande knop. Er wordt dan een nieuw venster of tabblad geopend met daarop de website waar je de maaltijdbox kunt bestellen. Voor de duidelijkheid: JE zit nooit vast aan een abonnement. Deze kun je altijd opzeggen. Ook na de eerste bestelling.

Naar Mathijs Maaltijdbox  

Tags: , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑