De Mathijs Flexitariërbox

Goed nieuws! Bij Mathijs Maaltijdbox hebben ze wat nieuws bedacht, naast dat ze nog niet zo lang geleden al met de Mathijs Fruitbox kwamen hebben ze nu hun maaltijdboxen aanbod verrijkt met een heuse Flexitariërbox, een wat? Haha ja dat was ook mijn eerste reactie. Deze nieuwe maaltijdbox van Mathijs is bedacht voor Flexitariërs, om maar even snel antwoord te geven op de vraag “wat is een Flexitariër?” Grote kans dat jij het bent zonder dat je het zelf weet, want dit zijn namelijk mensen die bewust of onbewust minder vlees en andere dierlijke producten eten. Wanneer je dus minimaal een keer per week geen vlees eet dan ben je een Flexitariër.

Deze groep groeit erg snel en steeds meer mensen kiezen er bewust voor om minder vlees te eten, dit kan om meerdere redenen zijn, in de eerste instantie is het veel gezonder om te variëren met voeding en niet elke dag vlees en dierlijke producten te eten, daarnaast ben je goed bezig voor het milieu. Uit onderzoek is gebleken dat 86% procent van de Nederlandse bevolking al Flexitariër is, bewust of onbewust natuurlijk. Ik wist dit ook niet tot dat ik dit las, en mij besefte dat ik ook bij deze groep mensen hoor.

Direct naar de Flexitariërbox  

Wat is de Mathijs Flexitariërbox?

Heel slim van Mathijs Maaltijdbox om deze foodbox in het assortiment op te nemen, want het aantal mensen dat graag minder vaak vlees eet en gezonder omgaat met voeding groeit enorm, de Mathijs Flexitariërbox is de eerste maaltijdbox die afgestemd is op flexitariërs en zorgt voor een gezond maar lekker en duurzaam eetpatroon met minder vlees.

De maaltijdbox bevat elke week 4 nieuwe maaltijden een je eet daarvan in een of meerdere dagen geen vlees zonder dat je alle benodigde voedingstoffen mist, de box inspireert en leert je om alternatieven voor vlees te eten en wanneer er wel vlees of vis in zit dan is dit van de beste en duurzaamste kwaliteit die je kunt krijgen. Kortom de Mathijs Flexitariërbox draagt bij aan een gezond eetpatroon, een betere wereld met eerlijkere voedsel verdeling, hij is duurzaam, verrassend en inspirerend.

De box bevat 4 maaltijden waarvan er twee 100% vegetarisch zijn, 1 is er met vis en 1 met kip of rundvlees. Als je wilt weten welke recepten er deze week of volgende week in zitten kijk je hier.

Je kunt de Flexitariërbox voor 2 of 3 personen met 4 gerechten bestellen vanaf € 32,50 (probeerprijs) normaal is deze box vanaf € 47,50 geprijsd. Klik hieronder op de knop om direct de € 15,- korting te activeren en een maaltijdbox te bestellen op de website van Mathijs Maaltijdbox.

Bestel met € 15,- korting  

Voordelen van de Mathijs Flexitariërbox:

 • Je eet minder vlees.
 • Inspiratie voor maaltijden met vlees alternatieven.
 • Je krijgt alle benodigde voedingstoffen binnen.
 • Goed voor je gezondheid en eetpatroon.
 • Het vlees of vis wat je wel eet is van de beste kwaliteit.
 • Beter voor het milieu, dierenwelzijn.
 • Beter voor je portemonnee.

Als jij gezond eten, kwaliteit en een beter milieu belangrijk vindt, en daarnaast ook nog eens van gemak houdt, dan is de Flexitariërbox de perfecte oplossing. Via onze aparte kortingspagina kun je als nieuwe klant altijd € 15,- korting krijgen op een van de maaltijdboxen van Mathijs.

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.