Marley Spoon vs HelloFresh

We gaan wat dieper op het vergelijken in en zetten nu 2 maaltijdbox bezorgers naast elkaar om zo goed te zien wat precies de verschillen zijn tussen de belangrijkste kenmerken van Marley Spoon vs HelloFresh maaltijdboxen. Hier onder zie je een tabel met daarop de belangrijkste kenmerken, kijk en vergelijk. Onder de tabel gaan we verder en bespreken we de verschillen.

HelloFresh
39,00
Maaltijdbox Voor 2 personen & 3 gerechten.
Ja
Vegetarisch beschikbaar.
Ja, er is een aparte Veggiebox.
Gratis Bezorgd.
Ja, in heel Nederland
Zelf recepten uitkiezen.
Nee
Flexibel Abonnement.
Ja
Altijd opzeggen en pauzeren.
Verplicht afname van 2 boxen
Prijs per portie.
€ 6,50
Bestellen met korting.
Ja
Verse pure producten.
Ja
Producten uit regio.
Niet altijd
Meer informatie HelloFresh
Marley Spoon
39,90
Maaltijdbox Voor 2 personen & 3 gerechten.
Ja
Vegetarisch beschikbaar.
Ja, door zelf te kiezen
Gratis Bezorgd.
Ja, in heel Nederland
Zelf recepten uitkiezen.
Ja, uit 7 nieuwe recepten elke week
Flexibel Abonnement.
Ja
Altijd opzeggen en pauzeren.
Ja, altijd
Prijs per portie.
€ 6,55
Bestellen met korting.
Ja
Verse pure producten.
Ja
Producten uit regio.
Ja
Marley Spoon met € 40,- Korting Bestellen

Marley Spoon VS HelloFresh.

Zoals je ziet verschillen deze 2 aanbieders niet heel veel van elkaar, de prijs van Marley Spoon is € 0,90 duurder dan die van HelloFresh, tegenwoordig kun je zowel bij Marley Spoon als HelloFresh zelf kiezen wat je eet.

Marley Spoon.

Het grote verschil tussen Marley Spoon vs HelloFresh is vooral dat bij Marley Spoon de producten uit eigen regio komen en heel vers en puur zijn, het vis en vlees komen van plaatselijke producenten die ook aan horeca gelegenheden leveren zoals boerderij Lindenhoff en vishandel Jan Van As, bij HelloFresh komen de producten vaak uit eigen regio maar lang niet altijd, om een goede prijs kwaliteit te kunnen geven haalt HelloFresh het soms ook uit het buitenland.

Tegenwoordig kun je bij beide box aanbieders uit een aantal recepten kiezen. Dit heeft Marley Spoon als sinds het begin. Maar HF heeft dit met de tijd ook ingevoerd, waardoor het mogelijk is om recepten of ingrediënten die je niet lekker vind te wisselen voor een ander gerecht.

Het prijs verschil is dan € 0,90 en kun je jezelf afvragen wat je belangrijker vind? Daarnaast kun je hier altijd een Marley Spoon Kortinscode van € 40,- vinden voor op je eerste 4 bestellingen, je kunt Marley Spoon altijd opzeggen of pauzeren.

HelloFresh.

We hebben hier als vergelijking de HelloFresh Originalbox en de Marley Spoon Classic Box gebruikt, maar wanneer we kijken naar het assortiment van de 2 maaltijdbox bezorgers dan heeft HelloFresh een veel groter aanbod van verschillende boxen, waar Marley Spoon 2 varianten heeft en je door zelf te kiezen uit de recepten nog wel een vegetarische box kunt samenstellen heeft HelloFresh wel een aparte Veggiebox, een Ontbijtbox, Familybox waar extra aandacht aan het gezin met kinderen wordt gegeven en hebben ze een fruitbox die je mee kunt bestellen.

De kortingscode van HelloFresh is elke maand anders, de ene maand krijg je € 20,- korting en de andere maand € 25,-. Voor een HelloFresh Kortingscode kijk je hier. Bij HelloFresh kun je niet zelf gerechten uitkiezen, wel kan je op de website zien welke recepten er deze week en volgende week in de box zitten.

Maaltijdbox Vergelijken Conclusie.

Hoewel Marley Spoon vs HelloFresh gewaagd zijn aan elkaar en tegen elkaar concurreren hebben ze allebei een eigen stijl, er is er niet een beter of slechter het is maar net waar jij naar zoekt, wil je graag bijzondere cultuurrijke gerechten? Dan is Marley Spoon voor jou. Wil je liever meer keuze uit verschillende maaltijdboxen dan is HelloFresh meer jouw ding.

Wij zijn erover uit dat zowel HelloFresh als Marley Spoon een erg goede maaltijdbox leveren met producten van hoge kwaliteit, om het beste van de maaltijdboxen te kunnen genieten kun je de ene keer Hellofresh bestellen en om af te wisselen weer een keer Marley Spoon, je kunt tenslotte je abonnement altijd pauzeren waardoor de kosten gelijk blijven welke box je ook neemt.

Tags: , ,11 Responses to Marley Spoon vs HelloFresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.