Marley Spoon Recepten.

Dat Marley Spoon elke week lekkere recepten weet neer te zetten weten wij hier bij Maaltijdbox Vergelijken als geen ander, onze ervaring met Marley Spoon is ons erg goed bevallen en daarom staat deze box ook erg hoog op de lijst.

Marley Spoon recepten.

Het mooie van de Marley Spoon recepten is dat ze elke week 10 nieuwe recepten op hun website zetten waar jij uit mag kiezen. Deze recepten worden bedacht door voedingsdeskundigen en chef-koks, en zijn ze net even anders in het foodbox concept, daar waar andere boxen je wel laten weten welke recepten er deze week of volgende week in de box zitten maar je verder geen invloed hebt op de recepten die je thuis krijgt bezorgd. Daar gaat Marley Spoon met hun recepten iets verder, niet heel ver maar je krijgt wel de keuze om uit 20 recepten te kiezen en vaak zitten daar ook zelfs desserts en flessen fijn bij wat het extra leuk en afwisselend maakt.

Vegetarische recepten.

Bij Marley adverteren ze niet direct met een vegetarische maaltijdbox en deze staat ook niet als aparte box verkrijgbaar tussen de foodboxen die ze aanbieden, maar niets is minder waar bij Marley Spoon zorgen ze elke week dat er tussen de 20 gerechten waar je uit kan kiezen ook 3 vegetarische recepten zitten. Zo wordt natuurlijk wel meteen de mogelijkheid van het vrij kiezen weggenomen en als je meer dan 3 gerechten vegetarisch wilt dan wordt het ook wat lastiger. Deze vegetarische recepten worden door de vegetarische Chef-kok Hannah Bouloudis bedacht en gemaakt.

Marley Spoon menu.

Om te zien welke recepten je deze week en volgende week kunt verwachten van Marley en waar je uit kunt kiezen ga je gewoon naar de website en klik je op de recepten button links boven aan de website. De menu’s van Marley worden met zeer veel zorg door chef-koks in elkaar gezet, door het kiezen van de beste en verse ingrediënten samen met de leveranciers waar ze mee samen werken zoals Lindenhoff en Jan Van As. en het veelvuldig uitproberen van deze recepten voordat ze naar jou toe gaan weten ze zeker dat ook jij de recepten makkelijk en snel op tafel kunt zetten.

Gezonde en lekkere recepten.

Bij de Marley Spoon boxen draait het allemaal om eten en koken met passie en de lekkerste en beste ingrediënten, de gerechten die je met Marley maakt zouden zo uit een top restaurant kunnen komen en of je nou zelf een chef bent of niet iedereen zet deze heerlijke recepten makkelijk op tafel, door middel van de juiste hoeveelheid en de duidelijke instructies zijn het makkelijke recepten om te maken. Deze recepten zijn niet alleen heel makkelijk maar ook erg gezond, de producten die worden gebruikt komen van leveranciers die met erg veel aandacht en passie voor de natuur hun producten maken, daardoor zijn deze producten veel verser dan in de supermarkt, het vlees en vis komt van dezelfde leveranciers die aan top sterren restaurants leveren in de horeca en bevatten ontzettend veel goede voedingsstoffen, koken met dit soort ingrediënten is puur en erg verantwoord, gezonde recepten voor jong en oud en nog makkelijk te maken ook.

Wat eten we vandaag?

Dat is de vraag die we ons zelf elke dag weer stellen, wat eten we vandaag? wat heb ik daarvoor nodig? hup snel naar de supermarkt en oh wat zijn we weer lekker origineel. Laat anderen eens bedenken wat je vandaag gaat eten, laat je verassen en inspireren, de box vol met lekkere verse producten wordt bij je thuis afgeleverd op flexibele tijden, alleen nog koken en genieten, ook jij kan een top kok zijn!

Gebruik onderstaande button om € 40,- korting op je bestelling te krijgen.

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!