De Marley Spoon Fruitbox.

Er is veel te doen om Marley Spoon de laatste paar dagen, ze brachten onlangs niet alleen het nieuws naar buiten over hun extra kapitaal injectie waarmee ze mooie plannen hebben om zich vooral op de Amerikaanse markt sterker te positioneren. Maar er is meer nieuws en leuker nieuws dan dat zakelijke nieuws waar je als maaltijdbox liefhebber niet zo heel veel aan hebt. Vanaf nu kun je namelijk de Marley Spoon fruitbox bestellen.

De Marley Spoon Fruitbox.

In deze nog steeds groeiende markt zien we steeds meer verschuivingen ontstaan, we zien dat de maaltijdboxen erg in trek zijn bij Nederlanders en dat er steeds meer varianten bijkomen zoals, speciale koolhydraatarme boxen, een Paleo Box en niet te vergeten de familiebox die steeds meer bezorgers in hun assortiment opnemen. Een ander leuk verschijnsel is dat er dankzij de Maaltijdboxen steeds meer fruitboxen op de markt komen, ook deze blijken een succes en staan natuurlijk voor verantwoord en gezond eten met vers fruit uit Nederland en exotische soorten.

De fruitbox van Marley Spoon bevat wekelijks 3,5 kg vers en lokaal en exotisch geteeld fruit. In elke box zitten minimaal 5 a 6 soorten fruit. Het fruit is vooral afkomstig bij Nederlandse telers en daarnaast wordt er fruit ingekocht in West-Europa, op deze manier kan er met lokale telers samengewerkt worden. Als het fruit is zeer vers en komt direct van de boomgaard vandaan zodat je zo vers mogelijk bij je thuis bezorgd wordt.

Marley Spoon fruitbox

Hoe bestel je de Marley Spoon fruitbox?

Deze box kun je alleen bestellen in combinatie met een maaltijdbox en worden samen geleverd, je ziet de fruitbox in de eerste instantie niet op de website van Marley Spoon staan. Bestaande klanten met een bestaand account kunnen inloggen, en de box eenvoudig toevoegen aan hun bestellingen. Nieuwe klanten moeten eerst een maaltijdbox naar keuze bestellen waarnaar er een online account voor je wordt aangemaakt waar je ook je smaakprofiel instelt, via je account kun je vervolgens de fruitbox toevoegen aan je bestelling.

De prijs van de fruitbox is € 12,90.
Gebruik onderstaande knop op gebruik te maken van de exclusieve korting.

Fruitbox + maaltijdbox en € 40,- korting  

Fruitboxen algemeen.

De fruitbox van HelloFresh die kennen wij al een tijdje en zo ook de fruitbox van Streekbox is al langer bekend bij het online winkelend publiek. We zien deze boxen steeds meer want ook het initiatief van fruit.nl doet een hele goede poging om z,n kwalitatieve fruitboxen onder de aandacht te brengen en met resultaat. Het is niet vreemd dat na de maaltijdboxen deze variant in trek is.

We zijn steeds meer opzoek naar hoe we gezonder kunnen eten, de maaltijdbox is daar min of meer de beste oplossing voor, maar daarbij ligt de focus vooral op het avondeten, als als we gezonder willen eten zullen we ook aan de tussendoortjes en het ontbijt moeten denken. Dit is een van de redenen waarom de fruitbox het zo goed doet.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat met maaltijdboxen te maken heeft, meld je dan aan bij onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom maaltijdboxen en alles wat daaraan gerelateerd is.

Bewaren

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.