Marley Spoon Ervaring.

Als beheerder van deze website moet ik me natuurlijk uitvoerig bezig houden met het uitproberen van maaltijdboxen om zo een nog betere vergelijking te kunnen maken, zo heb ik direct na een korte vakantie vorige week mezelf en mijn gezin getrakteerd op een maaltijdbox van Marley Spoon. Ik ga in dit artikel dan ook mijn Marley Spoon ervaring met je delen.

De maaltijdbox bestellen.

De bestelling ging heel soepel precies wat ik ervan verwacht had, zodra ik op de website van Marley Spoon terecht kwam kon ik de weg naar een maaltijdbox bestellen al direct zien door middel van een grote button die mij vertelde dat ik daar de maaltijdboxen kon bekijken. Bij Marley Spoon hebben ze 2 boxen, de Classic Box en de Custom Box, ik ben in dit geval voor een Classic box voor 2 personen gegaan met daarin 3 gerechten, vervolgens werd me gevraagd om de 3 gerechten uit te kiezen uit het week menu van die week, dat was wel even moeilijk kiezen want het zag er namelijk allemaal erg lekker uit. Uiteindelijk ben ik voor de Spelt Spaghetti met tomaten saus en gehakt balletjes, de krokante vissticks met krieltjes en de Aziatische noodles met kip gegaan. Dit is trouwens ook precies de volgorde waarin ik de gerechten heb gegeten. 😉

"Marley</span></span> klik dan hieronder op de button. Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je ons altijd een mail sturen via het <a href="https://www.maaltijdbox-vergelijken.nl/contact-2/">contact formulier”].

Marley Spoon bestellen met € 25,- korting  

 

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,One Response to Marley Spoon Ervaring.

  1. Tom says:

    TOPKWALITEIT!! TOPSERVICE!!! Elke week 7 nieuwe gerechten en vooral snel en gemakkelijk te maken! Heel flexibel met leveringsplaatsen en het belangrijkste, SUPERVOORDELIG in vergelijking met inkopen doen in de supermarkt. Voorheen was mijn voedstel in de voorraadkast stof aan het verzamelen en nu niet, want ik heb niks overbodig meer in de voorraadkast staan! BESLIST EEN AANRADER!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑