Marley Spoon Ervaring.

Als beheerder van deze website moet ik me natuurlijk uitvoerig bezig houden met het uitproberen van maaltijdboxen om zo een nog betere vergelijking te kunnen maken, zo heb ik direct na een korte vakantie vorige week mezelf en mijn gezin getrakteerd op een maaltijdbox van Marley Spoon. Ik ga in dit artikel dan ook mijn Marley Spoon ervaring met je delen.

De maaltijdbox bestellen.

De bestelling ging heel soepel precies wat ik ervan verwacht had, zodra ik op de website van Marley Spoon terecht kwam kon ik de weg naar een maaltijdbox bestellen al direct zien door middel van een grote button die mij vertelde dat ik daar de maaltijdboxen kon bekijken. Bij Marley Spoon hebben ze 2 boxen, de Classic Box en de Custom Box, ik ben in dit geval voor een Classic box voor 2 personen gegaan met daarin 3 gerechten, vervolgens werd me gevraagd om de 3 gerechten uit te kiezen uit het week menu van die week, dat was wel even moeilijk kiezen want het zag er namelijk allemaal erg lekker uit. Uiteindelijk ben ik voor de Spelt Spaghetti met tomaten saus en gehakt balletjes, de krokante vissticks met krieltjes en de Aziatische noodles met kip gegaan. Dit is trouwens ook precies de volgorde waarin ik de gerechten heb gegeten. 😉

Marley Spoon bestellen met € 40,- korting  

Marley Spoon ervaring.

Na mijn keuze werd ik verder geleid waar ik natuurlijk mij adres gegevens kon invullen en de bestelling afrekenen. Gelukkig heb ik nog een mooie Marley Spoon Kortingscode van € 40,- weten te bemachtigen waardoor de maaltijdbox wel heel voordelig werd. Nu ik betaald heb en netjes kon aangeven wanneer ik mijn maaltijdbox bezorgd wou hebben was het afwachten.

De Bezorging.

Marley Spoon Ervaring

Een dag voor dat de maaltijdbox bij me bezorgd zou worden ontving ik een mail met daarin het exacte tijdsframe van 1 uur wanneer de maaltijdbox bezord zou worden, hier was ik natuurlijk heel blij mij want zo ben ik niet verplicht om de hele dag thuis te wachten op de bestelling, ik had de box natuurlijk op mijn werk kunnen laten bezorgen maar ik was toch vrij die dag.

Daar stond ik dan even door het raam te dag dromen naar buiten beseffende dat elk moment de maaltijdbox van Marley Spoon bezorgd kon worden, vanuit mijn ooghoeken zie ik dan ook ineens een wit busje verschijnen dat pal voor mijn voordeur stopt, er stapt een man uit met een doos onder zijn arm, zou dat hem zijn, het kon ook niet anders want ik verwacht geen andere pakketjes die dag.

En ja hoor daar was mijn eerste Marley Spoon maaltijdbox.

Wat me meteen opviel nadat ik de box aanpakte van de bezorger was dat de box goed gekoeld was, dit wat natuurlijk een belangrijke vereiste is bij dit soort bestellingen.

In de maaltijdbox.

Het is tijd om de box open te maken en uit te vinden wat er allemaal in zit, als eerst werd ik meteen verblijd met twee vouchers van maar liefst € 40,- korting die ik aan mijn kennissen, vrienden of familie kon geven. Daarna zag ik de 3 recepten kaarten met daarop de instructies en alle benodigde ingrediënten. Wat me ook meteen opviel en anders was dan bijvoorbeeld bij HelloFresh, was dat alle 3 de gerechten apart verpakt zaten in een zak, doos bevatte 3 zakken die ik zo in de koelkast kon zetten en naar eigen wens kon gaan bereiden. Het zag er allemaal op het eerste gezicht erg netjes en overzichtelijk uit. Wat me vooral opviel is de rust en het de eenvoudige uitstraling van het geheel.

Tot nu toe gaat mijn Marley Spoon ervaring erg voorspoedig maar het belangrijkste moet natuurlijk nog komen en dat is of het eten lekker smaakt en het makkelijk te bereiden is.

Marley Spoon ErvaringMarley Spoon ErvaringMarley Spoon ErvaringMarley Spoon Ervaring

De recepten kaarten.

Marley Spoon ErvaringDeze zijn lekker groot niet te klein of juist te groot, maar goed overzichtelijk met daarop duidelijk de instructies beschreven in combinatie met foto’s erg handig wanneer je toch even twijfelt over iets. Wat mij ook opviel was dat er een Marley Spoon hotline opstond, in het geval je vragen of hulp nodig hebt bij een van de gerechten kon je dat nummer bellen. Nu kan ik je vertellen dat het koken van de gerechten al kinderspel is en iedereen het kan maar mocht je toch 2 linkerhanden hebben dan is er ook een nummer dat je kan bellen, wel zo netjes.

De ingrediënten.

Tijd om eens uitvoerig de ingrediënten te bekijken, precies zoals ze adverteren waren het allemaal erg verse producten, het gevogelte, de kip was afkomstig van meester poelier Pieter van Meel, en de vis de befaamde visboer Jan Van As, en het gehakt voor de gehaktballetjes kwam van boerderij Lindenhoff. Zelfs bij de aardappelen leekt het net alsof ze net uit de grond kwamen. Daarnaast was alles in exact de juiste hoeveelheid aanwezig en had ik dus helemaal geen last van verspilling.

Marley Spoon Ervaring-33 Marley Spoon Ervaring-21 Marley Spoon Ervaring-01 Marley Spoon Ervaring-34

De gerechten maken.

Tijd om me er maar eens aan te wagen, na het lezen van de recepten kaart was het me allemaal al heel duidelijk, ik pakte de ingrediënten erbij en stelde ze netjes in volgorde op op mijn aanrecht en begon met het snijden, uitpakken en verwerken van de producten. Dankzij de duidelijke uitleg van de recepten kaarten was dit kinderspel, ook klopte alles precies met het geen wat er stond qua hoeveelheid en aantallen.

Marley Spoon Ervaring-07Marley Spoon Ervaring-06Marley Spoon Ervaring-08Marley Spoon Ervaring-03

Eetsmakelijk.

Ik heb uiteindelijk alle 3 de gerechten gemaakt en opgegeten. Het heeft me verrast de gerechten waren erg lekker en inspirerend, vooral de Spelt Spaghetti met gehaktballetjes in tomaten saus was zo vol van smaak. Het verbaasde me ook hoe makkelijk je hele lekkere recepten op tafel kunt zetten in een zeer korte tijd, het gaat er natuurlijk om dat je weet wat je doet, een chef-kok kan natuurlijk in een mm van tijd de lekkerste hoogstandjes op tafel zetten maar dankzij Marley Spoon ben jij en kan jij dit nu ook.

Marley Spoon Ervaring-09Marley Spoon Ervaring-02Marley Spoon Ervaring-10

Conclusie.

Ik heb erg genoten van de Marley Spoon maaltijdbox en de 3 gerechten die erin zaten, deze gerechten waren voor 2 personen bestemd maar we hielden bij elk gerecht genoeg over voor een 3e persoon waardoor we uiteindelijk nog een dag extra konden genieten van de restjes en ons weer een avondje koken bespaard bleef. De gerechten zijn groot en meer dan genoeg voor 2 personen, ze zijn erg lekker, inspirerend en leerzaam ik bedoel wanneer heb jij je voor het laatst nog de kapitein gevoeld van je zelf gemaakte krokante vissticks? Alle producten die gebruikt worden zijn afkomstig van lokale producenten en zijn van een hoogwaardige kwaliteit die met veel aandacht en passie zijn gemaakt, dat proef je allemaal terug in de gerechten van Marley Spoon.

Dit was mijn Marley Spoon ervaring in een notendop ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen om een keuze te maken tussen de vele maaltijdboxen die er zijn. Marley Spoon mag zich terecht een van de beste maaltijdboxen noemen. Ik hoop dat je mijn Marley Spoon ervaring leuk vond en dat je deze box ook een keer gaat proberen, heb je een Marley Spoon ervaring dan hoor ik die graag.

Wil jij meer informatie over Marley Spoon of gewoon meteen een Marley Spoon klik dan hieronder op de button. Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je ons altijd een mail sturen via het contact formulier.

Marley Spoon bestellen met € 40,- korting  

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,One Response to Marley Spoon Ervaring.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!