De Marley Spoon BBQ-Box

Laat de zomer maar beginnen want de Marley Spoon BBQ-Box is er. Het heerlijke weer treed aan en de zomer staat voor de deur. Voor de meesten onder ons weer een reden om de barbecue af te stoffen en klaar te zetten voor gebruik. Met deze barbecue foodbox wordt barbecueën nog beter!

Naar Marley Spoon 

Wat is de Marley Spoon BBQ-Box?

Je moet het zien als een maaltijdbox maar dan speciaal voor de barbecue. Je ontvangt net als bij de standaard maaltijdboxen van Marley Spoon de beste ingrediënten voor het maken van inspirerende gerechten. Alleen deze keer zijn ze voor op de barbecue. Hiermee wordt het normale barbecueën net even specialer en bied het de gelegenheid om eens andere bbq gerechten te nuttigen.

Marley Spoon BBQ-Box

Vlees of Veggie.

Deze Marley Spoon BBQ-Box komt in twee verschillende varianten. Een vlees en veggie box. De Vlees box is echt voor liefhebbers van vlees en bevat verrassende barbecue gerechten zoals kipspiesjes in saffraan, miso kipspiesjes, cheeseburgers, köfte en lekkere Spaanse merquezworstjes.

Mocht je het iets gezonder en duurzamer willen aanpakken. Dan is de veggie BBQ box een goede keuze. In deze versie van de Marley Spoon BBQ-Box ontvang je Heerlijke zoete puntpakrika’s om te roosteren, halloumi perzikspiezen, gebruikde aubergine, zomergroeten en meer.

Marley Spoon BBQ-Box

Vanaf wanneer bestellen en de prijs.

Deze BBQ foodbox kun je vanaf 4 juni de hele zomer bestellen. Je betaald € 59,90 voor een box en kunt deze eenmalig en zonder lidmaatschap bestellen.

Marley Spoon BBQ Kookworkshop.

Naast deze fantastisch lekkere BBQ foodbox. Organiseert Marley Spoon deze zomer ook nog een BBQ-workshop in samenwerking met de Big Green Egg. Wil je je hiervoor opgeven en meer informatie ontvangen ga dan naar: signup.marleyspoon.nl/kookworkshops

Op deze website worden alle toekomstige kookworkshops vermeld en kun je je inschrijven.

Nog even alle informatie met betrekking tot de Marley Spoon BBQ-Box op een rij.

  • Beschikbaar gedurende de hele zomer vanaf 4 juni.
  • 2 varianten. Een Vlees & Veggie BBQ Foodbox.
  • Ook zonder lidmaatschap en eenmalig verkrijgbaar.
  • Prijs: € 59,90

Wil jij Marley Spoon met € 40,- korting bestellen? Kijk dan op deze pagina voor de aanbieding.

Naar Marley Spoon 

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑