Maaltijdbox zonder vis? Welke box kan je bestellen?

Tussen de vele vergelijkings-websites voor maaltijdboxen hebben wij als enige een livechat om direct vragen te kunnen beantwoorden, je vind de chat onderaan je scherm. Via de chat krijgen we dagelijks veel vragen van bezoekers over maaltijdboxen, en mogen we vele mensen adviseren in bij hun keuze in hun wensen naar een maaltijdbox, een maaltijdbox op maat kun je wel zeggen. Dit stelt ons in staat om te kunnen meten wat de wensen van veel mensen zijn en wat de meest gestelde vragen zijn. Opvallen is de volgende vraag een die vaak wordt gesteld: Is er ook een maaltijdbox zonder vis?

Maaltijdbox zonder vis.

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden bij het kiezen van een box, vegetarische boxen heb je in overvloed en heeft bijna elke bezorger wel een Veggiebox. Toch krijgen we vaak de vragen van mensen die wel vlees willen en dus niet perse een vegetarische box maar wel graag een maaltijdbox zonder vis. Daarom ga ik in dit artikel antwoord geven op deze vraag en weet je na het lezen bij welke aanbieder je een maaltijdbox zonder vis kunt bestellen.

Omdat iedere aanbieder anders werkt zal ik het toelichten.

Mathijs maaltijdbox zonder vis.

De foodbox van Mathijs is er in 2 varianten, de familiebox en de variatiebox, In de eerste instantie heeft Mathijs wel recepten met vis in zijn boxen zitten, echter worden de vis recepten om de week in de box gebruikt.

Het werkt als volgt:

 • In de Variatiebox zitten er in de even weken wel vis en in de oneven weken geen vis..
 • In de Familiebox vind je in de oneven weken wel vis, en in de even weken geen vis.

Zo kun je bij Mathijs Maaltijdbox via je online account elke week eenvoudig wisselen van box om te zorgen dat je geen gerechten met vis ontvangt. Indien je geen zin hebt om te wisselen of dit niet wilt dan kun je er ook voor kiezen om een box om de week te nemen, de keuze is aan jou, maar de mogelijkheid is er wel. Mocht je de Mathijs Maaltijdbox willen bestellen, kijk dan hier voor een mooie aanbieding.

Marley Spoon zonder vis.

Een makkelijkere optie is om de maaltijdbox van Marley Spoon te nemen, hier hebben ze niet perse een maaltijdbox zonder vis, en hebben ze ook geen vegetarische maaltijdbox zoals een veggiebox. Toch kun je bij Marley Spoon ook vegetarisch of zelfs een maaltijdbox zonder vis bestellen. Marley werkt namelijk met een unieke maaltijdbox, waarbij een top kok in combinatie met een food-expert elke week 7 nieuwe gerechten op het menu zetten, uitgebalanceerd en gevarieerd, daarnaast zijn de recepten vaak heel rijk aan cultuur en smaakvol. Het mooie is dat je zelf je gerechten kunt uitkiezen.

Zodra je je eerste bestelling bij Marley Spoon plaatst, maak je een online account aan met ene persoonlijk smaakprofiel, door middel van dit door jou ingestelde smaak profiel krijg jij je maaltijdbox elke week bij je thuisbezorgd. Je kunt zo aangeven dat je wel of geen vis in jet maaltijdbox wil, of wanneer je een vegetarische maaltijdbox wilt bestellen dan kan dit ook. Daarnaast kun je via je account de gerechten veranderen, en kun je afhankelijk van of je de classicbox of de familiebox hebt een aantal gerechten selecteren, zo kun je de gerechten zonder vis weglaten. Meer informatie en een Marley spoon aanbieding vind je hier.

Beebox, AH Box, en HelloFresh zonder vis.

Bij de andere bekende bezorgers bieden ze niet direct een optie tot het bestellen van een maaltijdbox zonder vis. Zo heeft Beebox wel een Vegetarische maaltijdbox maar geen echte mogelijkheid voor met vlees maar zonder vis. HelloFresh heeft ook en Veggiebox maar niet direct alleen zonder vis. Albert Heijn maaltijdbox heeft geen keuze in vegetarisch of zonder vis.

HelloFresh – Wel vegetarisch, je zou kunnen kijken welke recepten ze volgende week hebben en zo een box overslaan of bestellen wanneer er geen vis in zit.

Beebox – Vegetarische box beschikbaar, maar niet zonder vis, je kan via de website achterhalen wat er in de volgende box zit en zo de vis overslaan.

Streekbox – Heeft een Veggiebox waar geen vis in zit maar dus ook geen vlees, wil je toch vlees dan is Marley Spoon je beste optie.

AH maaltijdbox – Geen vegetarisch, of andere opties.
Je kan wel via deze link zien wat ze deze en volgende week in de box hebben.

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.