De maaltijdbox voor zwangere vrouwen.

Wanneer je zwanger bent moet je opeens veel beter gaan opletten op wat je eet. Je voeding is immers erg belangrijk voor niet alleen jou, maar ook de baby in je buik. Naast het feit dat je baby bepaalde bouwstoffen hard nodig heeft, zijn er ook voedingsstoffen die erg schadelijk kunnen zijn voor je baby en juist deze combinatie maakt de meeste zwangere vrouwen erg onzeker over wat ze nu wel en niet kunnen eten tijdens hun zwangerschap. Gelukkig is er nu een maaltijdbox voor zwangere vrouwen.

Naar 9 maanden menu  

Onzeker over voeding tijdens zwangerschap.

Uit een recent onderzoek dat is uitgevoerd door de Academie Verloskunde bij 200 zwangere vrouwen. Blijkt dat 70% van deze groep af en toe onzeker is over wat ze eten. 50% denkt dat ze te weinig groenten eten en 40% is erg onzeker over hun voeding. Dit onderzoek geeft een goede inkijk in hoe deze groep vrouwen denkt over hun voeding en hiermee omgaat. De gezondheid van je ongeboren kind en jezelf tijdens je zwangerschap is erg belangrijk en daarom is het noodzakelijk om te weten wat je nu wel en niet mag eten, en wat nu wel en niet nodig is.

9 maanden menu, maaltijdbox voor zwangere vrouwen

Maaltijdbox voor zwangere vrouwen.

Bij Ekomenu hebben ze onlangs op de 9 maanden beurs in de Rai in Amsterdam het 9 maanden menu gelanceerd. Deze maaltijdbox voor zwangere vrouwen is de oplossing en het ideale hulpstuk als het aankomt op voeding. Met deze maaltijdbox van Ekomenu, kun je makkelijk gezond eten met je gezin en tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met de voedingstoffen voor de zwangere vrouw. Zo zit er voldoende groenten en fruit in, en is het menu geheel volgens de adviezen van het voedingscentrum. Daarnaast wordt er voldoende gevarieerd met de verschillende recepten en is het menu net zoals alle andere maaltijdboxen van Ekomenu 100% biologisch.

9 maanden menu

9 maanden menu.

Wanneer je het 9 maanden menu van Ekomenu besteld, dan krijg je een gerechte met vlees, een gerecht met vlees of vis en een vegetarisch recept. Optioneel kun je nog een 4e gerecht kiezen. Alle gerechten worden apart verpakt en een zak. Hierin zitten alle ingrediënten, en een receptenkaart met de uitleg voor het recept, de voedingswaarden en andere leuke feitjes.

Meer informatie  

 

 

 

Zekerheid & gemak voor de zwangere vrouw.

Naast de onzekerheid die er heerst over wat je wel en niet mag eten. Wordt het leven van een zwangere vrouw er niet makkelijker op. Een zwangerschap kan best zwaar zijn zeker wanneer dit op z,n eind loopt. Met de maaltijdbox voor zwangere vrouwen, eet je niet alleen zeker en gezond. Maar wordt het koken ook een stuk gemakkelijker. De maaltijdbox wordt thuisbezorgd, en alles wat je nodig hebt om de verschillende gerechten te bereiden zit erin. Met de duidelijke instructies zet je binnen +/- 30 minuten de lekkerste en meest gezonde maaltijden op tafel voor het hele gezin.

Meer onderzoek.

Ekomenu heeft een groot aanbod in maaltijdboxen en speelt op veel doelgroepen in. Deze doelgroepen worden vaak vergeten door de overige maaltijdbox aanbieders zoals bijvoorbeeld Marley Spoon en HelloFresh. Waar deze een heel ander segment binnen deze markt dienen. Zo kun je naast een maaltijdbox voor zwangere vrouwen bij Ekomenu menu’s vinden die gericht zijn op sporters, of mensen met allergenen. Alle menu’s zijn 100% biologisch, duurzaam en zijn alle ingrediënten afkomstig uit eigen land.

Daarnaast blijft Ekomenu door ontwikkelen, en onderzoeken ze hoe het 9 maanden menu nog beter kan aansluiten op de wensen van zwangere vrouwen. Want niet alleen de bouwstoffen en het gemak van de box is belangrijk. Ook de smaak en recepten spelen een grote rol. Dit onderzoek is onderdeel van het ‘Personalised Food Programma’ Wat wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken.

Naar Ekomenu  

Bewaren

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!