Beebox maaltijdbox voor 1 persoon
2

Maaltijdbox voor 1 persoon.

De maaltijdboxen battle is in volle gang, vele doen er aan mee en veel van deze maaltijdboxen leveranciers doen hun uiterste best om te concurreren met de anderen en tegelijkertijd hun kwaliteit en prijs verhouding op een mooie middenlijn te houden. Echter is er een groot gat wordt nog niet goed wordt benut door veel van deze maaltijdbox leveranciers. Namelijk een maaltijdbox voor 1 persoon. Let wel! Ze zijn er wel, maar lang niet iedere leverancier van maaltijdboxen bied deze optie, een enorm gemiste kans als je het mij vraagt.

Maaltijdbox voor 1 persoon.

Dat op HelloFresh na niet iedere maaltijdbox de optie heeft om ook gerechten voor een persoon aan te bieden ligt hoogst waarschijnlijk aan het kosten / omzet plaatje van het bedrijf, wanneer je maaltijdboxen voor een persoon gaat aanbieden neem je ook het risico dat wanneer je alleen maar een persoons gerechten aan het rond rijden bent het je meer geld kost dan het oplevert, dit zou wel weer heel goed kunnen als je heel veel maaltijdboxen kunt afzetten in het zelfde gebied op het zelfde tijdstip.

Want hier heeft het mee te maken, veel mensen zullen denken waarom kunnen ze niet gewoon even een maaltijdbox voor 1 persoon bij me afleveren. Dit heeft te maken met de versheid van de boxen, ze worden gekoeld bezorgd in een tijdslijn die dicht op elkaar ligt omdat de producten vaak van de boer af komen en erg vers zijn dus gaan ze niet vandaag importeren en volgende week leveren dan zou het concept van de maaltijdbox al een stuk minde interessant zijn. De maaltijdboxen aanbieder geeft mensen vaak de mogelijkheid om een dag en tijds stip te kiezen waarop ze de box graag zouden willen ontvangen, dit heeft ook weer invloed op hoeveel mensen op het zelfde moment in dezelfde regio een box geleverd krijgen en daarmee dus heel moeilijk te bepalen of het winstgevend is om een maaltijdbox voor een persoon aan te bieden.

Een persoonsgerechten.

Ik heb geen inzicht op het financiële gedeelte van deze markt, maar als ik zo om me heen kijk en luister dan merk ik dat er ook een grote vraag is naar deze maaltijdbox voor 1 persoon, ik bedoel naast alle hardwerkende gezinnen zijn er minstens net zo veel hardwerkende mensen die alleen zijn en ook geen tijd hebben om elke dag maar weer een maaltijd op tafel te zetten en daarom vaak naar kant en klare gerechten voor een persoon grijpen in de supermarkt. Het zou voor deze mensen dus ook echt een grote toegevoegde waarde kunnen hebben wanneer je als maaltijdbox aanbieder hier iets leuks mee doet. Op deze manier is het voor mensen ook leuk om in hun eentje te koken met een maaltijdbox.

Makkelijke gerechten.

1 persoon huishoudens zijn vaak geïnteresseerd in makkelijke gerechten maaltijden die ze snel op tafel kunnen zetten, hierdoor worden ze vaak in de richting gestuurd van kant en klare maaltijden die niet altijd even gezond zijn. Een maaltijdbox voor 1 persoon kan daar een groot verschil in maken.

Ik hoop dat deze verandering snel plaats gaat vinden in de maaltijdboxen markt en ik juich hem alleen maar toe ook al ben ik super blij dat ik gewoon kan kiezen tussen de vele maaltijdboxen voor mij en mijn gezin hoop ik toch ook dat er meer varianten komen van de maaltijdbox voor 1 persoon. Gelukkig is het niet helemaal onmogelijk om een maaltijdbox voor 1 persoon te vinden en heb ik daarom hieronder een klein lijstje voor je neer gezet met de aanbieders die wel een maaltijdbox voor 1 persoon aanbieden.

Marley Spoon

Ook bij Marley Spoon is het al enige tijd mogelijk om een maaltijdbox voor een persoon te bestellen. Deze kost met korting maar € 11,-

Naar Marley Spoon  

HelloFresh.

HelloFresh heeft voor al hun standaard maaltijdboxen de optie om een maaltijdbox voor 1 persoon te bestellen.

Klik hier om de boxen van HelloFresh te bekijken   

P.S. voor een flinke korting op je eerste HelloFresh maaltijdbox vind je hier een kortingscode van € 20,-  die je kunt gebruiken tijdens het bestellen.

Beebox.

De biologische maaltijdbox van Beebox de Box Extra kun je sinds kort ook voor een persoon bestellen. Dit geld alleen voor deze box en niet voor de andere maaltijdboxen van Beebox.

Klik hier om de boxen van Beebox te bekijken  

Tip: Mocht je toch gebruik willen maken van een andere maaltijdboxen zoals Mathijs Maaltijdbox, Marley Spoon of de Allerhande Box dan kun je ook overwegen om gewoon een maaltijdbox voor 2 personen te bestellen en dan de dagen te halveren en invriezen kan natuurlijk ook nog altijd prima dan heb je genoeg gezond eten voor jezelf.

Tags: , , , ,2 Responses to Maaltijdbox voor 1 persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.