Een maaltijdbox op vakantie.

Het is zomer en we gaan weer met z,n allen genieten van de vakantie periode, in dit artikel wil ik het hebben over het gemak van een maaltijdbox op vakantie, wellicht heb je er zelf nog niet zo over nagedacht maar afhankelijk van waar je op vakantie bent kun je ook een maaltijdbox op vakantie bestellen. Dit geld natuurlijk wanneer je in Nederland op vakantie gaat maar ook wanneer je naar het buitenland gaat zijn er nog tal van opties om een maaltijdbox op vakantie te bestellen.

Een maaltijdbox op vakantie in Nederland?

Laten we beginnen met de meest voor de hand liggende optie, veel mensen genieten van een vakantie in eigen land, maar dit geld ook voor Nederlands sprekende vakantiegangers in Nederland zoals Belgen die een maaltijdbox in Nederland willen bestellen op hun vakantie adres. Om een maaltijdbox op vakantie te kunnen gebruiken is de enige voorwaarde dat je over een keuken beschikt, zit je in een hotel zonder keuken dan houdt het al snel op, maar indien je in een appartement, een vakantiehuisje, in een vakantie park, of op een camping bent dan kan je perfect een van de vele maaltijdboxen laten bezorgen om vervolgens hieruit te koken.

Sterker nog een maaltijdbox op vakantie is nog erg praktisch ook en kent veel voordelen, je bent niet teveel tijd kwijt met de boodschappen doen voor het avond eten. Je hebt geen last van verspilling of restjes die achter blijven of weggegooid worden, en het grootste voordeel is misschien wel de tijd, een maaltijd bereiden en serveren uit een foodbox is kinderspel en kan erg snel, zeker in zo,n klein camping of vakantiehuis keukentje.

Hoe kan je een maaltijdbox op je vakantie adres bestellen?

Dit is vrij eenvoudig, wanneer je al een bestaande klant van een van de maaltijdboxen bent dan heb je altijd de mogelijkheid om je abonnement te pauzeren (indien je op vakantie gaat) zoals de bezorgers zelf vaak verkondigen, maar wat ze niet doen is je er op attent maken dat wanneer je in Nederland op vakantie gaat je gewoon je adres tijdelijk kan aanpassen naar je vakantie adres, zo kun je blijven genieten van je wekelijkse box. Ben je nieuw met het fenomeen maaltijdboxen, of wil je juist op vakantie gebruik maken van deze boxen? Dan kun je altijd een box bestellen en meteen gebruik maken van een van de leuke aanbiedingen waarbij je wel tot € 25,- korting kunt krijgen op een maaltijdbox. Na je vakantie of eerste bestelling kun je meteen je account deactiveren en opzeggen waardoor je nergens aan vast zit.

Je adres aanpassen kun je gewoon via je online account doen voordat je een bestelling plaatst, ben je hier onzeker over dan kun je altijd even contact opnemen met je box bezorger, om te vragen hoe je dit het beste kunt doen. Uiteraard kun je gebruik maken van een van de box bezorgers in de regio waar je verblijft, zo zijn er tal bedrijven die alleen regionaal bezorgen, de bedrijven die landelijk bezorgen en waarbij het geen enkel probleem is om tijdelijk je adres te wijzigen om ook op vakantie te kunnen genieten van een maaltijdbox zijn: Marley Spoon, HelloFresh, De Allerhande Box, De Krat, Mathijs Maaltijdbox, Streekbox, en Beebox.

Een maaltijdbox in het buitenland?

Ga je naar het buitenland op vakantie? Dan zijn er ook nog opties om van een foodbox te kunnen genieten, je hebt in elk land wel weer andere foodbox bezorgers, maar ook de grotere bedrijven zoals HelloFresh en Marley Spoon kun je in veel andere landen bestellen, zo kun je deze 2 bezorgers in de volgende landen bestellen: Duitsland, België, Oostenrijk,Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, en nog meer. Wat je het beste kunt doen wanneer je in het buitenland op vakantie bent is even de zoekmachine Google in dat land raadplegen om erachter te komen welke foodbox er bij jou in de buurt wordt bezorgd. Als je naar België op vakantie gaat kun je het beste deze maaltijdbox website raadplegen, hier kan je namelijk per regio, stad of land zoeken naar maaltijdboxen en vind je dus ook de aanwezige kortingscodes voor de boxen in België of Nederland.

Tips:

Voordelen van het bestellen van een maaltijdbox op vakantie:

 • Snel, efficiënt, geen verspilling.
 • Juist makkelijk in kleine keuken.
 • Meer genieten van je vakantie.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!