..." /> Maaltijdbox in België, welke maaltijdboxen kun je bestellen?


Maaltijdbox in België, welke maaltijdboxen kun je bestellen?

Wij zijn een maaltijdboxen vergelijken website die zich op de Nederlandse markt richt maar omdat we zien dat deze maaltijdbox trend ook in België erg aan het groeien is en wij dagelijks bezoekers uit België op onze website krijgen willen wij een pagina speciaal wijden aan welke maaltijdbox in België kunt bestellen en daarmee onze buren voorzien van alle nodig informatie over deze boxen.

Maaltijdbox in Belgie.

Net als in Nederland heb je ook in België een aantal verschillende bedrijven die deze boxen bezorgen daarom ga ik hieronder voor jou de 4 beste maaltijdbox bezorgers in België voor je neerzetten met wat essentiële informatie. Ook voor zover die er zijn zal ik de kortingscodes vermelden voor deze boxen.

Marley Spoon België.

Een van onze favoriete maaltijdboxen bezorgd nu ook in Vlaanderen en Brussel en verdiend daarmee natuurlijk een plekje in dit artikel, Marley Spoon gaat ook hier de strijd aan met dat andere Duitse maaltijdbox bedrijf. Het grote verschil is wel dat Marley Spoon in België exact dezelfde prijzen hanteert als in Nederland. Het concept is super simpel maar erg leuk. Bij MS kun je namelijk elke week weer uit 7 nieuwe gerechten kiezen.

De Marley Spoon foodboxen.

Er zijn twee verschillende foodboxen beschikbaar.

  • De Classicbox – Deze is voor 2 personen en kun je kiezen uit 2, 3 of 4 maaltijden. Prijs = vanaf € 36,-
  • De Familiebox – Perfect voor meer mensen of het gezin, kindvriendelijke maaltijden voor 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen. Keuze uit 2, 3 of 4 maaltijden. Vanaf € 48,80

Nu bestellen met € 40,- korting.

Als enige maaltijdbox website mogen wij aan alle bezoekers uit België een introductie korting van € 40,- geven op je eerste bestelling. Om gebruik te maken van deze korting, klik je op de knop hieronder, je wordt direct naar de website verwezen en wordt de korting direct geactiveerd.

Marley Spoon Belgie met 40,- korting  

HelloFresh België.

Met stip op nummer een is net als in Nederland ook in België HelloFresh de grootste bezorger van Maaltijdboxen, dit bedrijf levert een goede service met een ruim aanbod in maaltijdboxen van erg goede kwaliteit, verse producten compleet met recepten bij je thuis bezorgd.

Maaltijdboxen HelloFresh België.

HelloFresh kent een 3 tal verschillende maaltijdboxen die je kunt bestellen voor 1 t/m 6 personen en naar keuze 3 of 5 maaltijden.

Voor meer informatie over HelloFresh kun je het beste even hier kijken, op deze pagina over HelloFresh staat alle informatie en is precies hetzelfde als op de Nederlandse markt alleen de prijzen verschillen van elkaar.

Speciaal voor de Belgische bezoekers van onze website heb ik een leuke HelloFresh kortingscode van € 10,- op de 1e en 2e maaltijdbox, in totaal 20,- korting.
Let op: Deze kortingscode werkt alleen bij HelloFresh België en is dus niet voor Nederlandse bestellingen. mocht je opzoek zijn naar een kortingscode voor HelloFresh in Nederland dan kijk je hier.

Om gebruik te maken van de korting klik je op de knop hieronder, de korting wordt dan direct verwerkt.

Meer informatie HelloFresh Belgie en 50% korting  

Deze korting werkt alleen op de original, veggie en familybox en dus niet op de proefboxen.

Smartmat.

Smartmat is het Belgische antwoord op het Duitse bedrijf HelloFresh en probeer de concurrentie aan te gaan met dit grote bedrijf, Het in 2011 opgerichte bedrijf Smartmat heeft een groot assortiment aan maaltijdboxen en bezorgt volgens het traditionele concept maaltijdbox in België, verse en gezonde producten compleet met recepten bij je thuis. deze recepten zijn leuk, inspirerend en leerzaam en bovendien makkelijk te bereiden.

Bij Smartmat draait het allemaal om gezond en bewust eten je vind daarom erg verse en biologische producten uit eigen land die elke week zorgvuldig worden geselecteerd in de boxen terug, toevoegingsmiddelen zoals smaak en kleurstoffen worden zoveel mogelijk vermeden.

Smartmat maaltijdboxen.

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑