Maaltijdbox ervaringen.

Door mijn maaltijdbox ervaringen, en ik deze boxen steeds vaker begon op te merken, waardoor mijn interesse ook groeide liep ik al langer met het idee om een maaltijdbox vergelijken website te beginnen. In oktober 2015 werd de website werkelijkheid en begon ik over mijn maaltijdbox avonturen te schrijven. Destijds waren er nog maar 3 maaltijdbox vergelijkings websites inclusief die van mij, inmiddels zijn er vele bij gekomen. Teveel als je het mij vraagt en ook een heleboel hele slechte die alleen maar bedoeld zijn om reclame te maken voor bepaalde boxen. De oprecht is er daarmee vanaf bij bepaalde websites , en vaak zijn de berichten die ze plaatsen slecht of onnauwkeurig. Het is wat het is.

Mijn maaltijdbox ervaringen.

Wat ik vooral op mijn website ben gaan doen is verschillende maaltijdboxen testen, ik heb er dan tot nu toe ook flink wat getest en dacht ik laat ik ze eens voor het gemak allemaal op een pagina bij elkaar vermelden. Natuurlijk kun je ze via het menu hier boven terug vinden, je vindt ze onder het kopje “ervaringen”

Voor de duidelijkheid ik heb alle maaltijdboxen getest met mijn gezin, dat uit 2 volwassenen en 2 kinderen van inmiddels 5 en 7 jaar oud bestaat. De reden waarom ik deze ervaringen met bezoekers van mijn website wil delen is omdat ik vind dat we teveel worden geleid door de reclames en marketing campagnes van bedrijven, dit is natuurlijk allemaal reclame en iedereen zegt dat hij de beste box heeft. Wanneer ik zelf een bepaald product nodig heb en wil gaan aanschaffen, dan lees ik ook altijd de vele gebruikers ervaringen op het internet voor, je hebt hier speciale websites voor, je vindt ze vaak op de websites van de producenten zelf maar voor een echte oprechte mening en ervaring ga je naar een vergelijkings website, vooral omdat je zo een onafhankelijke gebruikers ervaring kunt vinden.

 • De voordelen van onafhankelijke maaltijdbox ervaringen zijn:
 • Oprechte mening van een gebruiker.
 • Geen belang dus eerlijk.
 • De box wordt exact gebruikt zoals jij dat zou doen.
 • Echte foto’s en dus geen bewerkte foto’s met reclame als doeleind.
 • Het beantwoord en bevestigd vragen die je elders niet zou vinden.

Dit heeft mij altijd geholpen, ik heb genoeg voorbeelden waarin ik heb meegemaakt dat ik een product online bestellen en ik helemaal overtuigd was van het kunnen van een bepaald product door de website zelf, echter na het lezen van verschillende gebruikers ervaringen, kwam ik tot de conclusie dat het snel stuk ging, of niet helemaal deed wat het beweerde. Ik denk dat we dit allemaal wel vaker dan een keer hebben meegemaakt. Dit is de reden waarom ik mijn ervaringen graag met je deel en je zo hoop de beslissing in welke box je gaat bestellen makkelijker te maken.

Een overzicht van iedere maaltijdbox test.

Van alle maaltijdbox ervaringen vond ik deze het leukst, mede omdat je bij Marley Spoon zelf elke week uit 7 nieuwe gerechten kunt kiezen. Daarnaast zijn de recepten anders als bij de meeste boxen, ze zijn bijzonder en zijn de producten van een erg goede kwaliteit.

De bekendste en best verkochte maaltijdbox van Nederland, die moest ik dus wel ervaren, tevens ben ik met deze maaltijdbox ontgroent en in de maaltijdboxen scene terecht gekomen 😉 HelloFresh heeft erg degelijke boxen en daarmee verreweg ook de meeste opties om uit te kiezen.

Toen de AH met een maaltijdbox op de markt kwam dacht ik meteen wow, die gaan we zeker testen. Het grote voordeel van deze box is dat je makkelijk extra boodschappen mee kunt bestellen die dan gratis bezorgd worden. Deze box heeft ook een erg degelijke kwaliteit en werkt lekker.

Voor deze maaltijdbox test heb ik de Familiebox getest, ik was vooral onder de indruk over het gemak en doe voedzaamheid van deze box. Mathijs as vroeger de bedenker van de Sonja Bakker gerechten, dus was ik uiteraard erg benieuwd naar de slanke x factor van deze box.

Dit is de enige biologische maaltijdbox in Nederland die zowel het Skal en EKO keurmerk mag dragen, dat belooft dus wat, vooral het brood verbaasde me, wat was dit lekker zeg. Je moet wel echt van biologisch houden om deze box te kunnen waarderen.

Streekbox gebruikt net als Beebox en De Krat verse producten van lokale boeren, dit belooft een paar biologisch lekkere maaltijden die erg simpel te maken zijn. Lees mijn review en oordeel zelf.

Zoyummy was weer een heel andere ervaring, wereldse gerechten zagen we niet eerder, inmiddels zijn er wel andere maaltijdboxen zoals de Halalbox van Chef Ali en de Foodbox van Asian Food Lovers en de Surinaamse maaltijdbox van Faja Lobi.

Onlangs heb ik ook een review geschreven over de fruitbox van HelloFresh, nu deze fruitboxen zo in trek zijn bij veel mensen, leek mij dat wel een gepaste test. Binnenkort kom ik weer met nieuwe ervaringen, ook staat er een nieuwe fruitbox op het menu die ik ga testen. Hou deze website dus goed in de gaten voor nieuwe maaltijdbox ervaringen, gave kortingcodes en al het andere maaltijdbox nieuws.

Heb jij ook een maaltijdbox ervaring, dan hoor / lees ik die natuurlijk graag van je. Je kan hem naar me mailen maar je mag ook het reactie veld hieronder gebruiken, of nog beter de speciale maaltijdbox reviews pagina die ik daarvoor heb ingericht.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!