Nieuws maaltijdbox aan huis
0

Maaltijdbox aan huis of zelf afhalen?

Er zijn verschillende maaltijdboxen en zo dus ook verschillende manieren van, ieder met hun eigen unieke kenmerken zo is er voor elk persoon wel een geschikte maaltijdbox te vinden, het concept van een maaltijdbox aan huis is erg populair en daarom krijgen steeds meer mensen interesse om een keer zo,n box te proberen, deze maaltijdboxen zijn erg flexibel en kun je thuis laten bezorgen of in veel gevallen zelfs op het werk, daarnaast zijn er een aantal maaltijdboxen die jezelf kunt afhalen op een afhaal locatie.

Maaltijdbox zelf afhalen.

Alle maaltijdboxen kun je aan huis geleverd krijgen maar er zijn ook een paar waarvan je ze zelf kan afhalen op een zogenoemde afhaal locatie, deze laatste word steeds populairder mede omdat er veel mensen zijn die graag na het werk even langs een locatie rijden waar ze deze kunnen ophalen, dit in verband met tijd en omdat het gewoon beter voor ze uitkomt, zoals ik al zei zoveel boxen zoveel wensen. Een maaltijdbox aan huis bezorgen vergt een goede logistiek, dit natuurlijk omdat je te maken hebt met eten dat ten alle tijden gekoeld moet blijven.

De Allerhande Box.maaltijdbox zonder abonnement

Deze foodbox van Albert Heijn heeft een aantal voordelen een daarvan is dat je hem niet alleen gratis thuis bezorgd kan krijgen maar ook zelf kan ophalen bij een van de Albert Heijn Pick-up points die door heel het land zitten.

123Fresh.

Dit is een nieuwkomer op de maaltijdboxen markt, de bezorging van deze boxen wordt gedaan door Post NL wat vrij uniek is omdat Post NL nieuw is met het bezorgen van voedsel en zeker wanneer deze gekoeld bezorgd moeten worden, daarnaast levert 123Fresh binnen 48 uur bij je aan huis. Om nog beter van deze super verse box te kunnen genieten bieden ze 3000 pick-up points aan waar je hem zelf kunt ophalen. Deze methode is mogelijk door de speciale koel elementen die ze in de maaltijdbox gebruiken, na de bezorging van de maaltijdbox aan huis kun je de box nog 24 uur buiten de koelkast houden en blijven alle producten goed gekoeld.

Maaltijdbox Aan huis.

De Allerhande Box en de 123Fresh boxen die hier boven staan kun je natuurlijk ook gewoon thuis laten bezorgen voor de boxen hieronder geld dat je ze alleen als maaltijdbox aan huis kunt bestellen.
Deze boxen hebben allen vrij flexibele tijden waardoor je altijd een moment kunt vinden om de box thuis te laten bezorgen.

HelloFresh.maaltijdbox aan huis

Een van de beste bezorgers vaan maaltijdboxen aan huis die er is, een erg ruim aanbod en goede kwaliteit. Kijk hier voor meer informatie en een leuke HelloFresh korting.

Mathijs Maaltijdbox.

De maaltijdbox van Nederlandse bodem waarbij TV kok Mathijs Vrieze de passie van koken met verse en pure producten er vanaf spat. Voor meer informatie over Mathijs Maaltijdbox en de actuele kortingen kijk je hier.

Marley Spoon.

Het van origine Duitse bedrijf dat erg goed bezig is met hun leuke concept waarbij je elke week zelf uit 7 nieuwe gerechten kunt kiezen kun je nu ook Marley Spoon met 25,- korting bestellen.

We zijn benieuwd naar jouw voorkeur, laat ons en andere bezoekers weten of jij liever je box zelf afhaalt of geniet van het gemak van een maaltijdbox aan huis.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 5. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 6. Familiebox

 • Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

 • 7. Allerhande Box

 • De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

 • 8. De Veganbox

 • Ontvang gemakkelijk de vegan maaltijdbox thuis. Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten. Start met 40% korting en gratis bezorging in heel Nederland!