Love For Life Event, 4 en 5 Juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Naast al het nieuws over maaltijdboxen houden we je ook graag op de hoogte over leuke evenementen die met food, koken en recepten te maken hebben. Dit weekend vind het Love For Life Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is een evenement die alles te maken heeft met Food, Body & Mind.

Wat is Love For Life?

Het Love For Life event vind op 2 dagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en staat in het teken van gezond eten en leven, je vind er kookdemo’s workshops over Love for lifemeditatie, sport, koken, yoga. Alles over Food Body en Mind. Er zijn inspiratie sessies en vind je er veel informatie over reizen, boeken en fashion. Al met al een erg leuk evenement waar veel te vinden en toe doen is.

Er zijn veel sprekers te vinden, de dames en bloggers van Chickslovefood zijn er, de bekende personal trainer en coach Radmilo Soda is er ook met een presentatie waarin hij verteld hoe vrouwen tijdens hun zwangerschap fit en sterk kunnen blijven en ook erg belangrijk hoe je na de bevalling weer snel strak en slank kan worden.

Maak kans op een Yoga reis.

Wanneer je online een kaartje besteld voor het Love For Life event via de onderstaande knop, dan maak je automatisch kans op een yogareis voor 2 personen. Wanneer je deze reis wint, vlieg je met een vriend of vriendin van Amsterdam naar Dalaman (Turkije), waar je vervolgens een week lang op een prachtig zeiljacht gaat verblijven en elke dag 2 inspirerende yogasessies krijgt, elke dag weer op een andere schitterende locatie.

Om kans te maken hoef je alleen een online kaartje te komen via onderstaande knop, daarnaast krijg je ook nog eens korting op je tickets.

Love For Life korting.

Als je nu een kaartje besteld betaal je in plaats van € 22,- aan de nog maar € 18,- en krijg je maar liefst 4 euro korting per kaartje.Gebruik hiervoor onderstaande knop, je wordt dan doorverwezen naar de website waar je tickets kan bestellen en wordt de kortingscode automatisch geactiveerd.

Tickets met korting bestellen   

Waar en wanneer?

Zaterdag 4 Juni en Zondag 5 Juni.
Jaarbeurs Utrecht

  • Online tickets € 18,-
  • Bij de kassa € 22,-

Openingstijden: 10:00 – 18:00.

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑