Leen Menken bezorgt Marley Spoon nu ook op Zondag.

Het is vanaf nu mogelijk om de maaltijdboxen van Marley Spoon op Zondag te laten bezorgen. De bezorgdienst Leen Menken die vooral voor Marley Spoon door Nederland rondrijdt en het logistieke proces regelt om de maaltijdboxen op tijd en gekoeld te leveren rijd vanaf nu ook op Zondag. Dit is een goede stap vooruit omdat de voorkeur van veel mensen uit gaat naar een levering in het weekend van hun maaltijdbox. HelloFresh was lange tijd de enige bezorger die met veel succes op Zondag maaltijdboxen bezorgt, Nu Marley Spoon ook op Zondag bij je thuisbezorgd kan worden zal dit veel meer maaltijdbox bestellingen opleveren.

Maaltijdbox bezorgen in het weekend.

Ondanks dat de voorkeur van veel Nederlanders is dat ze een box in het weekend kunnen ontvangen zie je dat dit bij de meeste maaltijdbox bezorgers niet kan. Het is vrij logisch dat mensen tegenwoordig iets in het weekend bezorgd willen hebben, dit komt natuurlijk door onze maatschappij en dezelfde reden waarom de maaltijdboxen zo populair zijn, we werken allemaal doordeweeks en hebben daardoor weinig tijd om boodschappen te doen. Hier door kunnen veel mensen doordeweeks geen pakketjes en in dit geval maaltijdboxen bezorgd krijgen, ook al heb je bij de meeste boxen wel de optie om in de avond bezorgd te krijgen en kun je zelfs je box op het werk laten bezorgen. Op de een of andere manier gaat dit er toch maar moeilijk in bij veel mensen en blijft de wens om een box in het weekend bezorgd te krijgen groot.

Het werd dan ook tijd dat de 2e grootste leverancier van maaltijdboxen “Marley Spoon” nu samen met de bezorgdienst Leen Menken ook op Zondag gaat leveren.

Zelfs bij Allerhande is het niet mogelijk om in het weekend de Allerhande Box of je boodschappen thuisbezorgd te krijgen, wel is Albert Heijn onlangs met een paar andere hele praktische opties gekomen. Zo kun je vanaf nu wel in het weekend en dus op Zondag de Allerhande Box zelf afhalen in een Albert Heijn naar keuze. Dit doe je heel eenvoudig door tijdens het online bestellen van de Allerhande Box of andere boodschappen via AH Online aan te geven hoe je de box bezorgd wilt krijgen of zelf wilt ophalen in een van de 900 AH vestigingen.

Nu zowel Marley Spoon als HelloFresh op Zondag hun maaltijdbox kunnen leveren is de verwachting dat meer leveranciers zullen volgen. Op deze manier kunnen de ze een betere service aan hun klanten geven en hun doelgroep vergroten.

Tags: , , ,Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.