Kratje Slank, de maaltijdbox als je wilt afvallen.

In het begin van het nieuwe jaar zie je dat er een enorme vraag naar afslank producten is. Diëten zijn dan immens populair, voedingscoaches hebben het ontzettend druk en wordt er veel gezocht naar allerlei manieren van afvallen. Veel mensen met deze goede voornemens zijn na een maand of twee alweer een illusie rijker, en weten hun gezonde manier van leven niet vol te houden. De reden hiervoor is dat we het vaak te moeilijk opzoeken. Afvallen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. De basis hiervoor is verantwoord eten volgens een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Om jou op weg te helpen en je meteen een goede keuze te laten maken is er nu ‘Kratje Slank’

Naar De Krat  

Wat is Kratje Slank?

Simpel gezegd is Kratje Slank de maaltijdbox waarmee je kunt afvallen. Maaltijdbox aanbieder De Krat heeft in samenwerking met Afvalcoach Mieke Kosters deze nieuwe manier van afvallen gelanceerd en kan iedereen vanaf nu deze maaltijdbox bestellen. Mieke Kosters is een erg succesvolle afslank / afvallen coach die de laatste paar jaar vele Nederlanders heeft geholpen met afvallen en het leiden van een slank en gezond leven. Daarnaast heeft Mieke zo,n 250.000 boeken verkocht. Samen met het door ‘Kassa’ als beste geteste maaltijdbox De Krat is deze vorm van een foodbox bedacht om dat er tot op heden in Nederland nog geen echte maaltijdbox om mee af te vallen was.

Van XL naar S.

Zoals je gewend bent van De Krat maaltijdboxen. Worden er alleen de beste eerlijke ingrediënten gebruikt. Met de lokaal gekweekte producten worden wekelijks 3 gezonde maaltijden bedacht. Hierbij krijg je de recepteninstructies om deze gerechten snel op tafel te kunnen zetten. Daarnaast wordt er in Kratje Slank met codes gewerkt. Elk recept heeft een eigen code, van XL tot XS.

Daarmee worden de calorieën aangeduid. Zo heeft een XL gerecht meer Kcal dan een XS maaltijd en wordt er in het bijhorende receptenboekje precies uitgelegd hoe dit concept werkt en je kunt afvallen met deze recepten. De theorie achter dit concept is volgens Mieke en Eefje Brugman van De Krat. Dat de eenvoud hem zit in het verslanken van gerechten. Iets wat we eigenlijk wel weten maar zelf nooit doen, om misschien om dat we niet weten hoe dit moet. Kratje Slank brengt daar vanaf nu verandering in en zorgt dat jij hier niet verder over hoeft na te denken.

Als jij Kratje Slank besteld, dan krijg je wekelijks 3 nieuwe bijzondere maar vooral gezond slanke maaltijden thuisbezorgd. Met de instructies ga je zelf aan de slag om in een korte tijd een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Het verschil met de standaard maaltijdbox van De Krat is dat de bedenkers Eefje Brugman en Mieke Kosters voor Kratje Slank nu dieper op het onderwerp afvallen in gaan, door de Kcal voor je uit te rekenen. Je slimme tips mee te geven en je tijdens het koken leren hoe je gezonder en slanker kunt koken voor jezelf, zonder dat je gezin daar last van heeft.

De prijzen van Kratje Slank zijn:

 • Voor 2 personen met 3 maaltijden – € 39,-
 • Voor 4 personen met 3 maaltijden – € 59,-

20% korting.

Je kunt Kratje Slank bestellen voor een zelf te kiezen aantal personen, en wanneer je deze bezorgd krijgt. Opzeggen of pauzeren kan altijd. Gebruik onderstaande knop om direct naar de website van De Krat te gaan en 20% korting te krijgen op Kratje Slank.

Naar De Krat  

Tags: , , , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 5. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 6. Familiebox

 • Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

 • 7. Allerhande Box

 • De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

 • 8. De Veganbox

 • Ontvang gemakkelijk de vegan maaltijdbox thuis. Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten. Start met 40% korting en gratis bezorging in heel Nederland!