AH Kortingscode Allerhande Box
0

€ 10,- Kortingscode Allerhande Box

Laatste update op: 12 – 07 -17

Ook de maaltijdbox van Albert Heijn, de Allerhande Box is regelmatig met een mooie aanbieding te bestellen, elke aanbieding is weer anders en heeft andere voorwaarden. Soms kan bijvoorbeeld iedereen korting krijgen en soms alleen nieuwe klanten, lees daarom altijd goed de voorwaarden door. Als er een kortingscode Allerhande Box is dan zul je hem hieronder vinden met de daarbij geldende regels en tot wanneer de actie geldig is.

€ 10,- Kortingscode Allerhande Box voor nieuwe klanten.

De Allerhande Box. Deze keer heeft AH twee nieuwe maaltijdboxen geïntroduceerd, de Inspiratiebox en de Familiebox. Naast de nieuwe boxen, geeft AH, je nu ook de mogelijkheid om recepten te wisselen, door het aanbieden van een extra recept, kun je altijd een recept dat jij bijvoorbeeld niet lekker vind omwisselen en zelf kiezen welke gerechten je ontvangt.

Als je nu een maaltijdbox van Albert Heijn besteld kun je tijdens het bestellen een kortingscode invoeren om € 10,- korting te krijgen. Je kan de box laten bezorgen of ophalen bij een AH Pick Up Point en AH Winkel naar keuze. Met deze korting kost een AH Box voor 2 personen nog maar 27,50 en voor 4 personen met 3 gerechten € 39,-.

Gebruik onderstaande knop om naar de website van AH.nl te gaan, daar bestel je een maaltijdbox naar keuze, en aan het einde van je bestel proces, voer je de onderstaande kortingscode in.

Kortingscode = AHBOX3917

Naar AH.nl   

Voorwaarden van de € 10,- kortingscode Allerhande Box.

  • De looptijd van deze aanbieding is tot en met 2 september 2017.
  • Alleen geldig voor nieuwe klanten.
  • Bij thuisbezorgen of ophalen bij een AH Pick Up Point word je korting direct verrekend.
  • TIP: bestel je de Allerhande box bij je boodschappen dan wordt je gehele bestelling gratis bezorgd.

Klik op bovenstaande knop om direct gebruik te maken van de korting.

Gratis Bezorging.

De Allerhande Box wordt altijd gratis bezorgd, of kun je gratis ophalen bij een pick-up point of in een winkel naar keuzen, daarnaast heeft AH ook een aantal producten in de aanbieding waarbij je gratis bezorging of ophalen krijgt, ook wanneer je geen AH box besteld. Zo kun je toch al je boodschappen online doen en genieten van de gratis bezorging op een dag en tijdstip naar keuze.
Gebruik deze knop om direct naar de hoofdpagina te gaan en alle lopende aanbiedingen te zien, om direct naar de Allerhande Box te gaan gebruik je de blauwe knop onder aan deze pagina.

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑