..." /> Jouw smaak, jouw box. Kies zelf je maaltijden bij HelloFresh.

Jouw smaak, jouw box. Kies zelf je maaltijden bij HelloFresh.

Onder het motto “Jouw smaak, jouw box” kun je bij HelloFresh zelf je maaltijden uitkiezen. Deze nieuwe vorm van zelf je gerechten kiezen bij de maaltijdbox marktleider, is in het leven geroepen nadat ze merkten dat er veel behoefte was naar het zelf kunnen samenstellen van je eigen maaltijdbox. Er zijn veel mensen die wel vis maar geen vlees willen eten of vice versa, daarnaast heb je nog heel vele mensen die bepaalde producten gewoon niet lekker vinden en het liefst vermijden, omdat je voorheen deze opties niet had, was het voor deze groep bijna onmogelijk om een maaltijdbox te bestellen die 100% aan de wensen voldeed.

Direct naar HelloFresh  

Jouw smaak, jouw box.

De keuze om zelf je maaltijden te kiezen is erg welkom en spreekt veel mensen aan. Daarom mochten wij als vergelijker jou niet alleen dit goede nieuws onlangs al melden maar mogen we jou ook een mooie aanbieding doen waarmee je € 20,- korting krijgt op de eerste twee bestellingen. De korting op HelloFresh vind je hier en onderaan dit bericht. Dat jouw smaak, jouw box een regelrecht succes is is niet gek. Marley Spoon heeft dit concept al vanaf het begin, waarbij je elke week uit een aantal chef-kok bedachte recepten kon kiezen. Wij kregen toen al veel mensen die een tijd HelloFresh gebruikten en na het horen over Marley Spoon meteen enthousiast werden dat ze zelf hun maaltijden konden uitkiezen. Omdat er in de maaltijdboxen markt hard geconcurreerd word, was het een kwestie van tijd dat ook HelloFresh met deze keuze optie zou komen.

Nu kan je dus zelf je maaltijden kiezen bij HelloFresh met onder de naam “Jouw smaak, Jouw box” maar hoe werkt het en wat zijn de voorwaarden?

Hoe het werkt.

Op het eerste gezicht is er weinig verander, eenmaal aangekomen op de HelloFresh website kun je nog steeds kiezen uit de 3 bekende boxen, de Originalbox, de Veggiebox en de Familiebox. Wanneer je een van deze boxen kiest dan krijg je nog steeds de door HelloFresh bedachte recepten opgestuurd voor 3 of 5 maaltijden per week. Wil je dit liever niet, zit er een gerecht bij dat je niet lekker vind? dan kun je dit eenvoudig in je online account veranderen.

Je HelloFresh online account.

Na het bestellen van je eerste maaltijdbox, wordt er direct een online account voor je aangemaakt, je krijgt een welkomstmail met daarin de informatie over hoe het werkt en een link naar je persoonlijke pagina waarop je je abonnement kunt beheren, gegevens aanpassen, bestellingen inplannen, recepten kiezen en natuurlijk pauzeren, of opzeggen.

Elke week 10 nieuwe maaltijden.

Elke week bedenkt de HelloFresh top kok weer 10 nieuwe maaltijden waar jij uit kunt kiezen voor in je maaltijdbox. Let wel op, wanneer je zelf wilt bepalen welke maaltijden er in de box komen, dan moet je dit in je online account aangeven, als je dit niet doet dan wordt er net als voorheen, een box opgestuurd met de daarvoor geselecteerde gerechten, ook leuk als je je wilt laten verassen en erg inspirerend.

20,- korting.

Om Jouw smaak, jouw box onder de aandacht te brengen en deze nieuwe vorm van zelf maaltijden kiezen te vieren heeft HelloFresh een leuke kortingsactie bedacht die we mogen aanbieden via onze website. Je kunt in totaal € 20,- korting krijgen op de eerste 2 maaltijdboxen, dus 10,- per box. je bent natuurlijk niet meer verplicht om 2 boxen af te nemen, en heeft het bedrijf nu de aanbieding van 10,- per box op de eerste twee boxen.

Bestel HelloFresh met korting   

Voorwaarden.

 • Als je een: Original, Veggie of Familiebox besteld krijg je op de eerste 2 maaltijdboxen 10,- korting per box. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.
 • Je bent niet verplicht om een aantal boxen af te nemen en kunt na de eerste of 2e box al opzeggen. Pauzeren of opzeggen kun je wekelijks doen en dien je tot woensdagavond 23:59 gedaan te hebben, daarna wordt de box gewoon besteld en bij je bezorgd.
 • Opzeggen of pauzeren kan via jouw online account, via de klantenservice of de HelloFresh app.

2 weken bedenktijd.

Zodra je je eerste box hebt ontvangen gaat de bedenktijd van 14 dagen in, in deze periode kun je het abonnement herroepen zonder enige reden. Voor meer informatie over deze voorwaarden kun je het beste even kijken op www.hellofresh.nl

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!