Jamie Oliver en HelloFresh gaan samenwerken.

Goed nieuws voor het Nederlandse foodboxen landschap, de foodbox branche zoals we die tot nu toe kennen is al een hele positieve ontwikkeling en veel mensen maken graag gebruik van deze maaltijdboxen die thuis worden bezorgd. Nu is er nog meer goed nieuws want ook de Engelse top kok Jamie Oliver en HelloFresh gaan samenwerken, Jamie gaat zich bemoeien met de maaltijdboxen, hij gaat elke week een van zijn favoriete recepten in de HelloFresh boxen doen, zo kan jij samen met Jamie lekker, gezond en snel koken.

Zoals we weten is Jamie Oliver al jaren een van de bekendste koks ter wereld, met zijn eigen unieke manier van eten koken en zijn passie hiervoor heeft hij al op jonge leeftijd de status van bekende tv kok bereikt. Nu inmiddels een aantal jaren verder is Jamie Oliver’s imperium uitgegroeid tot een ongekende klasse binnen de kook wereld, hij heeft over de hele wereld z,n eigen restaurants, heel veel boeken geschreven met zijn heerlijke recepten en uitzonderlijke manier van eten bereiden, en heeft Jamie vele tv programma’s gemaakt en is nog elke dag te zien op vele tv’s wereldwijd. Ook zet Jamie zich al jaren in voor kansarme kinderen die door hun leven op de straat veel met justitie in aanraking komen, hij bied ze een opleiding als kok aan en werk in zijn restaurants.

Jamie Oliver en HelloFresh

Het nieuws dat HelloFresh nu een beurs genoteerd bedrijf is was al een enorme mijlpaal voor dit Duitse bedrijf dat wereldwijd maaltijdboxen verkoopt en bezorgd, deze samenwerking is zowel als voor HelloFresh en Jamie Oliver een stap in de goede richting.

Vanaf Januari 2016 kunnen mensen in landen als Belgie, Duitsland, De verenigde Staten, Oostenrijk en Nederland zich gaan vermaken met de recepten van Jamie Oliver in de HelloFresh box, hoe deze box precies gaat heten is nu nog onduidelijk. Maar dat Jamie Oliver en HelloFresh op een lijn liggen en dezelfde visie hebben wat eten betreft is een feit, zo zegt Jamie Oliver zelf dat “Te weinig tijd hebben in het dagelijks leven een van de grootste uitdagingen is en dat dit enorm veel invloed heeft op wat en hoe we eten”.

Jamie’s Food Foundation

Vanaf Januari 2016 gaan Jamie Oliver en HelloFresh elke week een recept in de boxen aanbieden van Jamie, daarnaast wordt de opbrengst van dit Jamie Oliver recept in de Jamie’s food foundation gestopt die zich inzet voor gezond eten en mensen wil inlichten hier over door middel van workshops, kookcursussen en kinderclubs.

Onze Jamie Oliver en HelloFresh Ervaring.

We hebben inmiddels de maaltijdbox van HelloFresh mogen ontvangen waar een recept van Jamie Oliver bij zat. We hebben deze uitgebreid getest.

Om het recept van Jamie te testen hebben we een maaltijdbox met 5 gerechten besteld en was wederom onze algehele ervaring met de Originalbox van HelloFresh erg goed, omdat we al eerder een uitgebreide HelloFresh ervaring hebben geschreven houden we het deze keer alleen bij het gerecht van Jamie Oliver, dit om verwarring te voorkomen. Daarnaast hebben we deze HelloFresh en jamie Oliver ervaringen hier geschreven om dit artikel overzichtelijk te houden.

Om er zelf achter te komen hoe deze recepten van Jamie Oliver smaken kun je het beste het zelf ervaren, gebruik de knop hieronder om ook nog eens te profiteren van € 20,- korting op je eerste HelloFresh bestelling.

Direct bestellen met € 20,- korting   

Bewaren

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑