HelloFresh bestellen met 2 x 25% korting.

Op dit moment is HelloFresh de marktleider van de Maaltijdboxen branche, het succes van dit van origine Duitse bedrijf is mede te danken aan het goede concept, de geoliede marketing machine en hun wereldwijd opereren, HelloFresh zit namelijk niet alleen maar in Nederland ze hebben inmiddels kantoren over de hele wereld denk aan steden als New York, Londen, Amsterdam en Berlijn, en leveren ze hun befaamde box over de hele wereld. Sinds 2012 zijn ze in Nederland actief gestart met het verkopen van hun maaltijdboxen, dit was meteen een groot succes.

Het doel van HelloFresh is om met hun maaltijdboxen vooral gezonde recepten met verse ingrediënten aan te bieden, alle recepten hebben een aantal belangrijke kenmerken, de recepten zijn vooral gezond en snel te maken, de meeste recepten kunnen binnen 30 minuten op tafel gezet worden.

Op deze manier willen ze in deze snelle maatschappij inspelen op de hardwerkende gezinnen die vaak geen of weinig tijd hebben om moeite te nemen om gezond te koken, gezond koken vraagt nogal wat aandacht aangezien het ons makkelijk wordt gemaakt met alle ongezonde kant en klaar maaltijden in de supermarkten.

HelloFresh doet al het werk voor je, Ze bedenkt elke week nieuwe verrassende recepten met verse en vaak biologische producten uit de regio. Ze bezorgen het bij je thuis of op een ander adres naar keuze met een duidelijke recepten instructie, het enige dat jij nog hoeft te doen is de makkelijke maaltijd te bereiden, en heerlijk te genieten van de maaltijd met je partner en of gezin. Zo eet je toch heel gezond zonder dat je er zelf teveel mee bezig bent.

Direct naar de website van HelloFresh   

Update op 16-5-19

De maaltijdboxen van HelloFresh.

Sinds kort kun je onder de naam “Jouw smaak, jouw box” zelf kiezen welke recepten er in je foodbox zitten, afhankelijk van welke box je besteld kun je elke week kiezen uit 13 nieuwe gerechten. Wil je dit niet dan hoeft dit niet, bij het bestellen van een box krijg je deze met voorgeselecteerde recepten bezorgd, wil je toch iets ander omdat je een bepaald gerecht niet lekker vind, dan kun je dit eenvoudig wijzigen in je online account.

HelloFresh kent 5 verschillende maaltijdboxen, er wordt met deze verschillende boxen aandacht gegeven aan fruit en vegetariërs, maar ook aan kinderen wordt gedacht met de familybox. Bij elke box kan je aangeven voor hoeveel mensen hij moet zijn en voor hoeveel dagen je hem wilt, afhankelijk daarvan ook weer de prijs waar we later op terug komen. Eerst wat meer over de maaltijdboxen zelf.

Originalbox.HelloFresh

De Originalbox is de meest gangbare van de maaltijdboxen die HelloFresh aanbied, dit is de meest bestelde maaltijdbox van Nederland.
Deze box bestaat uit 3 of 5 maaltijden waarbij alle ingrediënten precies voor je zijn afgemeten in de juiste hoeveelheden, Deze box bevat elke week weer nieuwe en verrassende recepten met alleen verse ingrediënten.

HelloFresh fruitbox

Fruitbox.

 

De Fruitbox en de naam zegt het natuurlijk al bevat alleen maar fruit, in de box zit Nederlands
seizoens-fruit en ook exotisch fruit vanuit andere delen van de wereld, de box is daarom ook elke week anders gevuld en afgestemd op het seizoen. Je kunt bij de Fruitbox kiezen uit een Fruitbox medium of een Fruitbox Large en afhankelijk van welke je kiest krijg je vervolgens gemiddeld 15 of 30 stukken fruit. Ook deze box ontvang je wekelijks met een leuk fruit recept. Het enige nadeel is dat je deze box niet los kunt bestellen en alleen in combinatie met de Originalbox.

Familybox.

HelloFresh familybox

De Familybox is de nieuwste box van HelloFresh, mede dankzij de concurrentie van de verschillende maaltijdbox aanbieders die ook aandacht aan kinderen schonken in de maaltijdboxen kon de koploper natuurlijk niet uitblijven. Daarom nu ook de HelloFresh Familybox die zich zoals de naam het als zegt zicht richt op het gezin en dus ook kind vriendelijk is. In deze box vindt je gerechten voor het hele gezin die ook kinderen erg lekker vinden, maak nu gebruik van de HelloFresh kortingscode om je eerste familybox te bestellen.

 

HelloFresh veggiebox

Veggiebox.

 

Met de Veggiebox wil het bedrijf ook aandacht besteden aan mensen die geen vlees en vis eten, bij deze maaltijdbox krijg je elke week 3 maaltijden die ook elke week weer anders zijn, deze maaltijden zijn zonder vlees en vis, en vaak worden er zuivel producten bij geleverd zoals kaas, eieren en yoghurt. Je kunt bij deze box niet het aantal maaltijden veranderen maar wel de hoeveelheid personen.

HelloFresh ontbijtboxOntbijtbox.

Naast de familybox is de ontbijtbox de laatste aanwinst in het assortiment van HelloFresh, hiermee nemen ze een grote stap voor op de concurrentie omdat veel andere aanbieders nog geen ontbijtbox hebben, in deze ontbijtbox zit alles voor een heerlijk en gezond ontbijt elke ochtend.

 

 

HelloFresh Proefbox

HelloFresh heeft als een van de weinigen van alle Maaltijdbox aanbieders een eenmalige proefbox om eerst een keer uit te proberen of het wat voor je is voordat je vast zit aan een abonnement. Vast zitten aan een abonnement gebeurd sowieso niet want ook HelloFresh maakt gebruik van een flexibel abonnement. De proefbox variant is te bestellen als Maaltijdbox en als de Veggiebox. Voor de prijzen van deze proefboxen kun je onderin deze review kijken.

Wat zit er in de HelloFresh Box?HelloFresh

De recepten in de maaltijdboxen zijn met veel aandacht samengesteld door voedingsexperts met veel aandacht voor gezonde en verse producten, de recepten zijn erg gevarieerd, makkelijk te maken en snel op tafel te zetten elke maaltijdbox wordt gekoeld bezorgd en zit bij elk recept een duidelijke beschrijving en precies afgemeten hoeveelheden van de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt. Veel producten zijn biologisch maar alle producten en ingrediënten komen van boeren in de buurt in Nederland en soms ook uit het Buitenland om zo ook een gevarieerd aanbod in maaltijd te kunnen blijven aanbieden. Het vlees en vis dat gebruikt wordt is duurzaam en op een verantwoorde manier bereid en of gekweekt.

Flexibel lidmaatschap

Zodra je een lidmaatschap aangaat kun jezelf aangeven wanneer en voor hoeveel personen jij je eerste maaltijdbox wilt ontvangen, je kunt dan vervolgens via je eigen online account makkelijk je bestellingen beheren en recepten kiezen, vanzelfsprekend ontvang je de maaltijdbox elke week maar kun je wanneer je maar wilt je lidmaatschap pauzeren als je er even geen zin in hebt of gewoon niet elke week een box wilt ontvangen dan betaal je er uiteraard ook niet voor.

2 weken bedenktijd.

Sinds kort hebben alle maaltijdbox bezorgers en dus ook HelloFresh een bedenktijd van 2 weken, na de bezorging van je eerste box heb je nog 2 weken bedenktijd en kun je zonder enige reden je abonnement annuleren.

Wil je niet meteen een lidmaatschap dan kun je eerst een keer de eenmalige proefbox van HelloFresh proberen.

Bezorging

HelloFresh bezorgt de boxen gratis en gekoeld in heel Nederland inclusief de waddeneilanden, de bezorg dagen verschillen wel per regio. Je kunt in principe kiezen uit een aantal dagen waarop jij de box bezorgd wil hebben inclusief de bezorg tijd. De dag voor de levering krijg je van HelloFresh een sms met daarin een tijdsindicatie van wanneer de maaltijdbox bezorgd gaat worden.

HelloFresh Maaltijdboxen Prijzen.

Omdat HelloFresh meerdere boxen aanbied voor een verschillende hoeveelheid personen volgt hieronder nu een lijst hiervan.

Prijzen van de HelloFresh Originalbox

 • 1-persoon – 3 maaltijden  – € 34,00
 • 1-persoon – 5 maaltijden  – € 44,00
 • 2-personen – 3 maaltijden € 39,00
 • 2-personen – 5 maaltijden € 49,00
 • 3-personen – 3 maaltijden € 49,00
 • 3-personen – 5 maaltijden € 69,00
 • 4-personen – 3 maaltijden € 59,00
 • 4-personen – 5 maaltijden € 89,00
 • 5-personen – 3 maaltijden € 69,00
 • 5-personen – 5 maaltijden € 109,00
 • 6-personen – 3 maaltijden € 79,00
 • 6-personen – 5 maaltijden € 129,00

Prijzen van de HelloFresh Veggiebox

 • 1-persoon    – 3 maaltijden €  34,00
 • 2-personen – 3 maaltijden €   39,00
 • 3-personen – 3 maaltijden €   49,00
 • 4-personen – 3 maaltijden €   59,00

Kenmerken van HelloFresh

 • Gratis bezorging heel Nederland incl Waddeneilanden.
 • Flexibel Abonnement.
 • Gekoeld bezorgd.
 • OriginalBox, Vegetarische Box, Familiebox.
 • Ontbijtbox, Wijnbox en Fruitbox.
 • Verse producten.
 • Veel Biologische Producten.
 • Zelf recepten kiezen.

HelloFresh kortingscode

HelloFresh Kortingscode.

Wij mogen een exclusieve kortingscode geven waarmee je 50% korting krijgt op je eerste 2 bestellingen. Klik hieronder op de knop om met korting te bestellen gebruik de volgende code bij het bestellen. Wanneer je onderstaande knop gebruikt dan wordt een korting van 25% op de eerste box automatisch verwerkt tijdens het bestellen. Bestel je daarna nog een kookbox. Dan krijg je weer 25% korting. In totaal krijg je op deze manier 50% korting op de eerste 2 boxen als nieuwe HelloFresh klant.

Klik op de knop om te korting te activeren.

Klik hier om HelloFresh met 50% korting te bestellen  

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

HelloFresh bestellen met 2 x 25% korting. Foodbox Expert
Verse Producten
Bezorging
Maaltijden variatie
Prijs Kwaliteit Verhouding

Summary: HelloFresh is de marktleider met een reden, verse producten veel variatie, gezonde maaltijden door heel Nederland gekoeld geleverd. En een eerlijke prijs / kwaliteit verhouding.

9.8

Niet zomaar de marktleider.


User Rating: 2.3 (5 votes)

Tags: , , , , ,2 Responses to HelloFresh bestellen met 2 x 25% korting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 2. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 3. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

 • 4. Ekomenu

 • De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

 • 5. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 6. Familiebox

 • Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

 • 7. Allerhande Box

 • De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

 • 8. De Veganbox

 • Ontvang gemakkelijk de vegan maaltijdbox thuis. Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten. Start met 40% korting en gratis bezorging in heel Nederland!