HelloFresh Wijnbox

De wereldwijde marktleider in maaltijdboxen heeft weer een nieuwe box voor je bedacht, deze keer is het geen maaltijdbox maar een wijnbox.
Zoals HelloFresh zelf zegt smaken de gerechten met de wijnen van de HelloFresh wijnbox erbij nog lekkerder, deze wijnbox bevat wijnen uit Portugal, Spanje en Italie en passen heel goed bij de recepten die in de HelloFresh Original, Veggie en Familybox zitten.

Elke week wordt er vanuit HelloFresh geadviseerd welk gerecht goed bij de wijn past en wordt er goed gevarieerd met de verschillende wijnsoorten in deze wijnbox van HelloFresh.
Een echte bourgondiër weet dat er bij een goed gerecht soms ook een heerlijke wijn hoort, HelloFresh speelt hier nu goed op in door deze HelloFresh wijnbox op de markt te brengen en samen met de andere maaltijdboxen aan te bieden op de website, deze wijnbox is niet los te bestellen maar alleen in combinatie met een maaltijdbox en zal dan ook samen met de maaltijdbox worden bezorgd.

De HelloFresh wijnbox bevat 2 of 4 wijnen (Dit kan je zelf kiezen), een rode en een witte wijn van 375cl.

Prijs vanaf = € 9,-

Kenmerken van de HelloFresh Wijnbox.HelloFresh Wijnbox

  • Alleen in combinatie met maaltijdbox te bestellen.
  • Bevat een witte en rode wijn.
  • Gevarieerde wijnen uit, Portugal, Spanje en Italië.

P.S. De wijnbox kun je alleen in combinatie met een Original Box, De Veggiebox en de FamilyBox
bestellen. Voor de HelloFresh Kortingscode kijk je hier.

HelloFresh nu met € 20,- korting   

De Wijnbox is met de Kerst van 2015 geïntroduceerd en sinds dien een blijvend succes, dit succes is ook de reden waarom HelloFresh de box in het assortiment heeft gehouden en je hem tot op heden kunt bestellen in combinatie van een van de andere maaltijdboxen. Met deze extra box worden de gerechten nog smaakvoller.

Bewaren

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑