HelloFresh naar de beurs op 2 november.

2 jaar geleden maakte maaltijdbox bezorgservice HelloFresh al bekend dat het naar de beurs zou gaan. Destijds ging dit niet door omdat de vraag naar aandelen niet zo succesvol was al gehoopt werd. Nu voor een 2e keer kondigt de maaltijdbezorgdienst aan dat op 2 november HelloFresh naar de beurs gaat.

HelloFresh naar de beurs.

Met de beursgang die nu echt gaat gebeuren, probeert HelloFresh per aandeel tussen de 9,- en 11,50 waard te zijn. Dit moet dan goed zijn voor zo,n 243 tot 311 miljoen euro. Met dit bedrag wil het bedrijf hun marktaandeel vergroten en gaan investeren in bijvoorbeeld de Amerikaanse maaltijdbox markt om daar in 2018 de grootste maaltijdbox leverancier te zijn.

Momenteel is HelloFresh in 10 andere landen actief en maakt het bedrijf nog altijd geen winst. Met deze investering moet het marktaandeel zo groot worden dat HelloFresh eind volgend jaar niet alleen de grootste maaltijdbox bezorger is maar ook winstgevend gaat worden.

Mocht jij HelloFresh aandelen willen kopen, dan kan dat. Er zal namelijk ongeveer 19% van de aandelen in de publieke handel gaan. En kun je als een van de eerste een of meerdere HelloFresh aandelen bezitten.

Ondanks dat het bedrijf geen winst maakt gaat het wel goed. De afgelopen jaren heeft het bedrijf flink geïnvesteerd om aan de vraag van de consumenten te voldoen. Zo is de kwaliteit van de dienst alleen maar vooruit gegaan en is het een van de sterkste maaltijdbox aanbieders in Europa.

Onlangs is HelloFresh gaan samenwerken met Plus en kun je nu als test bij enkele Plus supermarkten de (nog te bereiden) maaltijden van HelloFresh in de schappen vinden. In Nederland heeft het bedrijf het grootste marktaandeel. Grote kans dat jij de foodbox al eens hebt mogen ervaren. Mocht dit nog niet het geval zijn, maak dan gebruik van onze HelloFresh aanbieding op deze pagina. En bestel je box al vanaf € 11,-.

Tags: ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑