HelloFresh Go – afhalen bij een Engelse supermarkt.

Het is dan niet direct relevant nieuws voor ons Nederlanders omdat wij niet in het Verenigd Koninkrijk wonen laat staan dat we daar dus een maaltijdbox in de supermarkt gaan ophalen. Toch is het op z’n minst interessant te noemen aangezien dit een voorbode kan zijn op wat HelloFresh in Nederland gaat doen.

HelloFresh in Nederland.

Velen van jullie weten het al, maar veel ook niet. Laat me het kort toelichten: HelloFresh is een maaltijdbox / foodbox dienst die dit wereldwijd verkoopt. Naast Nederland, kun je HelloFresh ook in België, Oostenrijk, Australië, De Verenigde Staten, Duitsland en enkele landen meer bestellen. Dus ook in Engeland.

In Nederland is het tot op heden alleen nog mogelijk om de maaltijdbox met recepten van HelloFresh via de website te bestellen, of via een app indien je al een account hebt. Deze wordt vervolgens op de gekozen datum bij je thuisbezorgd.

HelloFresh in Engeland

In Engeland zijn ze wat dat betreft iets verder met het concept en aan het experimenteren met het zelf ophalen van de maaltijdbox bij de bekende supermarktketen Sainsbury.

HelloFresh Go.

Onder de noemer HelloFresh Go, kun je momenteel bij 35 vestigingen van Sainsbury’s in Engeland terecht. Je kunt daar de 5 meest verkochte foodboxen kopen, direct afrekenen en meenemen. Het gaat in dit geval om de 2 persoon maaltijdbox varianten.

Eerder werden de maaltijdboxen van HelloFresh al verkocht in een door het bedrijf zelf geopende (tijdelijke) stationswinkel in Londen. De reden dat HelloFresh hiermee experimenteert in de Britse hoofdstad is omdat ze merkten dat er veel vraag was van hun klanten naar de optie om de box zelf voor of na het werk op te halen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de foodboxen van HelloFresh in alle vestigingen van de Britse supermarktketen komen te liggen.

Of HelloFresh Go ook in Nederland gaat komen, is tot op heden nog onbevestigd. Zodra dit bekend is zul je dat als eerst op onze website lezen.

Lees het bericht op de Engelse retail website ‘The Grocer

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.