HelloFresh Fruitbox

Naast een ontbijtbox is er nu ook de HelloFresh Fruitbox die je met een abonnement wekelijks kunt laten bezorgen. HelloFresh heeft daarmee het breedste aanbod in maaltijdboxen, waar anderen alleen 1 of 2 verschillende varianten van hun maaltijdbox hebben kun je bij HelloFresh een aantal extra’s bestellen waar deze fruitbox er dus een van is. Dit is wat ons betreft een erg goede toevoeging aan het assortiment, omdat je nu naast de gezonde gerechten ook gezond tussendoor kun snacken, door de aanwezigheid van fruit en elke week een box vol met vers fruit bezorgd te krijgen pak je sneller een stuk fruit dan een ongezonde snack.

HelloFresh Fruitbox bestellen.

Deze fruitbox van HelloFresh kun je in 2 varianten bestellen, de medium en fruitbox large. In de medium box kun je ongeveer 15 fruit stuks vinden en in de grotere broer zitten +/- 30 stuks fruit. Het fruit bestaat uit Hollands seizoens-fruit en ander exotisch fruit.

De fruitbox is niet afzonderlijk te bestellen maar alleen in combinatie met een van de 3 maaltijdboxen die je in het assortiment aantreft.

Prijs van de fruitbox.

  • Fruitbox Medium = € 14,-
  • Fruitbox Large = € 22,-

Fruitbox korting.

Er zijn regelmatig korting acties te vinden voor de boxen van HelloFresh echter is er op dit moment geen korting voor de fruitbox, wel kun je € 20,- korting krijgen op een maaltijdbox, ook wanneer je deze besteld in combinatie met een fruitbox.

Meer informatie HelloFresh Fruitbox   

Fruitbox review.

Onlangs hebben wij deze box zelf besteld en daar een uitgebreid verslag van geschreven in onze HelloFresh Fruitbox review. De fruitbox is ons erg bevallen, hij is erg degelijk, goed verzorgd en niet duur. Ga voor een compleet verslag met foto’s naar de review.

P.S. Wil je een HelloFresh maaltijdbox bestellen zonder de fruitbox? Maak dan gebruik van de HelloFresh korting op deze pagina, of van de link hier in het lijstje rechts boven op de pagina.

Tags: ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑