De HelloFresh App.

Een paar dagen geleden hebben we kennis mogen maken met de nieuwe Marley Spoon app voor de iPhone en iPad, natuurlijk was HelloFresh er ook allang met een app voor zowel Apple als Android. Daar hadden we hier nog niet eerder een artikel aan gewijd en gaan daarom vandaag uitgebreid naar de HelloFresh app kijken.

De HelloFresh app.

HelloFresh appZe zijn momenteel de grootste bezorger van de maaltijdenboxen in Nederland en hebben natuurlijk ook een eigen app voor alle platformen waarmee het bestellen en regelan van je HelloFresh abonnement nog makkelijk wordt en altijd vanaf overal kan. De maaltijdboxen zijn diensten die producten voor complete maaltijden bij je thuis bezorgen echter gaat de communicatie geheel via het internet, een box bestel je niet in een winkel of via de telefoon, dit laatste kan overigens wel, maar alle bezorgers hebben uitgebreide websites waarop je heel snel en eenvoudig kunt zien wat de boxen zijn en ze nog makkelijker bestellen.

Omdat we in deze internet generatie alles via de computer en telefoon doen is een dergelijke maaltijdboxen app voor op je telefoon of tablet natuurlijk onmisbaar. Maar wat kun je allemaal met de HelloFresh app?

Om te beginnen is de HelloFresh app beschikbaar op alle apparaten voor zowel Apple en Android, met de app kun je heel eenvoudig je abonnement beheren waarin je makkelijk van box kunt wisselen of je gegevens aanpassen, recepten inzien, inspiratie opdoen en zelfs je zelf gemaakte HelloFresh recepten delen met je vrienden.

Recepten makkelijk met de HelloFresh app bereiden.

Wanneer je je box ontvangt zitten er altijd duidelijke recepten instructies bij waarop alle informatie staat die je nodig hebt om de recepten te bereiden, er staat ook allergenen informatie op en de voedingswaarden vind je erop terug. Al deze informatie vind je ook terug in de HelloFresh app, je kunt de recepten eenvoudig met duidelijke afbeeldingen en instructies vanaf je telefoon bereiden.

Wekelijks nieuwe recepten.

Elke week worden er weer nieuwe recepten in de app gezet tussen de al 1000den recepten die er in staan. Je kunt natuurlijk elke week uit de HelloFresh Originalbox koken, maar je kunt ook een keer wanneer je niet uit de box kookt wel inspiratie opdoen tussen deze recepten, je kunt precies op dezelfde manier de recepten bereiden, dus wanneer jij een favoriet recept hebt kun je deze in de app bewaren en zelfs waarderen, om hem vervolgens later zelf nog een keer te maken.

Ingebouwde kooktimer in de HelloFresh app.

Dit is wel een heel handige functie van de app, niet noodzakelijk en vereist maar wel erg makkelijk, slim van HelloFresh. Met de in de app verwerkte kooktimer kan niks meer mis gaan, de duidelijke instructies vertellen je precies hoelang een bepaald product moet koken of bakken en met de timer stel je snel de tijd in.

Je zelf gemaakte recepten delen.

Deze is niet zo handig als de kookwekker, maar daarin tegen wel erg leuk, je kan met de HelloFresh app namelijk je zelf gemaakte HelloFresh recepten delen met je vrienden of familie, nadat je het hele bereidingsproces hebt doorlopen en je recept klaar is maak je een foto met je telefoon of ander apparaat, waarna je deze via de app kunt delen.

Zoals je ziet kun je naast een maaltijdbox bestellen veel meer leuke dingen met de app, vooral de kooktimer vinden wij erg handig.

HelloFresh appAlle HelloFresh app kenmerken.

  • Beschikbaar voor Apple en Android.
  • Makkelijk een box bestellen.
  • Je account beheren, je box of gegevens wijzigen.
  • Recepten eenvoudig bereiden met hulp van de app.
  • Bewaar en waardeer recepten.
  • Zelfgemaakte recepten delen.
  • Vele inspirerende recepten.

De app is heel leuk, maar wat wij nog veel leuker vinden is dat wij je een leuke korting voor HelloFresh mogen aanbieden.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑