Gratis Fruitbox bij Mathijs Maaltijdbox t.w.v 14,-

Het lijkt wel feest bij Mathijs Maaltijdbox, niet alleen hebben ze enkele weken geleden de bijzondere Flexitarier box bekend gemaakt. Vandaag mag ik je een zeer exclusieve korting aanbieden. Je krijgt nu namelijk boven op de standaard korting ook nog eens een gratis fruitbox ter waarde van € 14,- van Mathijs Maaltijdbox.

Gratis fruitbox.

Samen met de Mathijs Maaltijdbox korting kan dat voordeel oplopen tot € 34,- op je eerste bestelling bij een Familiebox. Je zult wel snel moeten zijn met het bestellen van een maaltijdbox en gratis fruitbox omdat deze actie tot 1 november 2016 geldig is. Hieronder zie je een voorbeeld van de korting per box.

Familiebox met 4 maaltijden voor € 39 in plaats van € 59 (34% korting)
Variatiebox met 3 maaltijden voor € 29 in plaats van € 39 (26% korting)
Flexitarierbox met 4 maaltijd voor € 33 in plaats van € 48 (31% korting)

Klik op onderstaande knop om direct gebruik te maken van deze aanbieding.

Direct naar Mathijs Maaltijdbox  

Let op! Deze aanbieding is geldig tot 1 november 2016.

De Fruitbox van Mathijs zit elke week vol met vers seizoensfruit en soorten fruit uit andere exotische oorden, de beste selectie van de hoogste kwaliteit, met als doel jouw gezonder te laten eten en meer fruit als tussendoortje te nemen. Naast de fruitsoorten vind je ook leuke tips en recepten om met het fruit te kunnen doen.

Het doel van Mathijs Maaltijdbox.

Heel Nederland dagelijks een lekkere maaltijd laten koken met verse ingrediënten. Met gemak zet iedereen een gezond en lekker gerecht op tafel. En als resultaat; samen lekker eten! Met hun team zorgen zij ervoor dat ze lekkere recepten ontwikkelen met de beste verse ingrediënten om gekoeld thuis te bezorgen. Zowel voor stellen als families met kinderen. Inspiratie halen zij bij de boeren en telers vandaan, bij de bron dus!

Bestel dus vandaag nog je eerste maaltijdbox met korting die wel kan oplopen tot € 34,- Dat is nog eens voordelig eten.

Tags: , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑