Global BBQ Maand bij Marley Spoon.

Nu de Zomer officieel is begonnen mogen we er vanuit gaan dat de Barbecue wat vaker aangaat en daarom heeft Marley Spoon de “Global BBQ Maand” in geluid. In deze maand gaat Marley Spoon je helpen om je BBQ kunsten naar een hoger niveau te tillen.

Global BBQ Maand.

Juli, de maand van de Zomer, de tijd waarin we veel buiten zijn en van de warme temperaturen genieten met vrienden en familie, dit doen we in Nederland maar al te graag door veel te barbecueën. Marley Spoon heeft daarom dan ook de Global BBQ maand ingeluid en gaat jouw Barbecue kunsten naar een hoger niveau tillen met elke week een aantal heerlijke BBQ recepten.

Het bedrijf heeft hun chef-koks van over de hele wereld extra hard aan het werk gezet, chefs uit, Australië, Groot-Brittannië, De Verenigde Staten, Duitsland en Nederland gaan met jou hun favoriete BBQ gerechten en tips hiervoor delen, wat krijg jij hiermee? Elke week vind je in de maaltijdbox een paar inspirerende barbecue gerechten met bijbehorende tips om de lekkerste en beste BBQ Grillmaster van Nederland te zijn.

Mocht je geen Barbecue recepten willen om welke reden dan ook, bijvoorbeeld omdat je geen BBQ hebt, natuurlijk kun je nog steeds elke week zelf kiezen welke maaltijden er in je maaltijdbox terecht komen, dus ook als je niks met barbecueën hebt, kun je gewoon een maaltijdbox bestellen, en nog mooier, gebruik maken van de extra korting.

Extra BBQ korting.

Zoals je weet mogen wij aan nieuwe klanten die voor het eerst een maaltijdbox bestellen een leuke Marley Spoon kortingsvoucher geven, maar er is nu ook goed nieuws voor klanten die al eerder hebben besteld, die kunnen nu gebruik maken van een extra korting van € 5,-

€ 40,- Kortingscode voor nieuwe klanten.

Om als nieuwe klant een maaltijdbox te bestellen en gebruik te maken van de 40,- korting, gebruik je onderstaande knop, je wordt direct doorverwezen naar de website waar de korting wordt geactiveerd.

Marley Spoon met € 40,- korting  

€ 5,- Kortingscode voor bestaande klanten.

Mocht je al eens eerder een box besteld hebben, dan heb je al een account en kan je met dit account geen gebruik meer maken van de 25,- korting. Om de Global BBQ maand te vieren, heeft Marley Spoon een extra korting voor bestaande klanten van € 5,- Om gebruik te maken van deze kortingscode, kun je gewoon op bovenstaande knop klikken, waarmee je direct naar de website gaat, daar log je in met je bestaande account en kun je daar de volgende code invoeren: SUMMERBBQ5NL

Let op:

 • De BBQ recepten zijn er vanaf 27 Juni.
 • De korting is geldig t/m 30-6-16 en kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

Tags: , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.