Beebox gezonde maaltijden
0

Gezonde maaltijden thuisbezorgd.

Als je graag gezond eet en veel bezig bent met je voedings-patroon dan heb je er misschien nog niet bij stil gestaan dat je hiervoor heel goed gebruik kunt maken van maaltijdboxen. Het overgrote deel van de maaltijdbox bezorgers heeft als uitgangs-punt gezonde maaltijden, niet alleen makkelijk maaltijden die met verse producten worden bereid maar om veel meer redenen zijn de maaltijden in deze boxen gezond.

Wanneer je aan makkelijk en snel koken denkt en zeker aan maaltijden die bij je thuis bezorgd worden dan denk je in de eerste plaats niet meteen aan gezonde maaltijden, niets is minder waar. De maaltijdbox is een hele gezonde toevoeging op je eetpatroon en je gezonde levenstijl, ik ga je vertellen waarom.

Verse eerlijke producten.

Om maar met de meest voor de hand liggende reden te beginnen waarom je gezonde maaltijden in huis haalt met een maaltijdbox is omdat de meeste maaltijdboxen hun producten direct van de boer inkopen en bij je thuis bezorgen, vaak nog dezelfde dag. Ze gaan niet alleen voor verse producten maar doen ook hun best om veelal biologische en eerlijke producten te gebruiken in de maaltijden, producten waar geen toevoegings-middelen in zitten zoals in die van de supermarkt om een product bijvoorbeeld langer houdbaar te maken. De producten in een maaltijdbox zijn dus gezond omdat ze vers zijn, eerlijk en direct van de oogst van de boer bij jou thuis bezorgd.

Variatie in eten.

Een ander inkoppertje is de volgende: Je hebt vast weleens gehoord dat voldoende variatie in je eet patroon heel gezond is, hier wordt je lichaam namelijk heel blij van en gaat het niet wennen aan steeds dezelfde voeding. Wanneer je zelf kookt kook je waarschijnlijk regelmatig dezelfde gerechten een maaltijdbox doorbreekt dit patroon en zorgt elke week voor gevarieerde maaltijden met elke week weer andere gezonde verse producten.

Recepten worden bedacht door voedings-experts.

gezonde maaltijden

Ter aansluiting op de gevarieerde gezonde maaltijden is er nog een groot voordeel waar jezelf niet tegen op kan werken en dat is namelijk dat de maaltijden bij de meeste bezorgers door food-experts oftewel voedings-deskundigen worden bedacht, en bij sommige zelfs in combinatie met echte chef-koks om jouw de perfecte uitgebalanceerde gezonde maaltijden te kunnen bieden, de voedings-experts zijn opgeleide mensen die erg veel verstand hebben van voeding en door het hanteren van de schijf van vijf krijg jij op deze manier elke week uitgebalanceerde gezonde maaltijden thuis bezorgd. Een voorbeeld van een maaltijdbox bezorger die de maaltijden laat bedenken door food-experts in combinatie met chef-koks is Marley Spoon, deze levert ook nog eens aparte lekkere recepten die je niet snel ergens anders ziet.

Biologische Producten.

Lang niet alle bezorgers maar wel veel proberen regelmatig biologische producten in de boxen te doen, het liefst zo vaak mogelijk maar vanwege logistieke processen en inkopen is dit niet altijd mogelijk. Biologische producten zijn producten die volgens een bepaalde ethiek worden geproduceerd waarbij geen toegevoegde middelen worden gebruikt om producten langer houdbaar te maken of mooier te laten lijken, dit zijn eerlijke producten vaak van boeren en producenten die met veel liefde en passie hun beroep uit oefenen, hierdoor zijn de producten wel wat minder lang houdbaar maar wel veel lekkerder en eet je hierdoor gezonde maaltijden. Naast de vele bezorgers die regelmatig biologische producten in hun boxen hebben is er een maaltijdboxen bedrijf dat als enige in Nederland biologische maaltijdboxen verkoopt en daar ook het bekende EKO-keurmerk voor mag dragen waarop gecontroleerd wordt door de overheid. Het Bedrijf Beebox levert maakt gebruik van biologische seizoens-producten uit eigen land.

Gezonde maaltijden.

Nu weet je dat een gezonde maaltijd meer is dan alleen gezonde producten waarmee je een recept maakt, het gaat verder doordat sommige mensen hier hun studie van hebben gemaakt om perfecte uitgebalanceerde gezonde maaltijden op tafel te kunnen zetten met hele verse producten van top kwaliteit, de producten inde supermarkt zijn niet slecht en gewoon goed, begrijp me niet verkeerd maar als we het over perfectie en beter dan goed gaan hebben dan voldoen de supermarkt producten daar simpelweg gewoon niet aan, deze zijn niet alleen geproduceerd om het jou gemakkelijk te maken zoals de kant en klare maaltijden, sausjes, potjes en noem maar op maar deze worden ook geproduceerd op een zo goedkoop mogelijke manier om het beste resultaat te krijgen, dit gaat vaak ten koste van de goede eigenschappen van producten.

Ik wil je daarom uitnodigen om eens te kijken naar een van de maaltijdbox aanbieders en mag ik je een korting op sommige geven die wel kunnen oplopen tot € 25,- op je eerste bestelling waardoor een box wel heel erg aantrekkelijk wordt.

Meer informatie Marley Spoon en € 25,- korting  

Meer informatie over Beebox  

Meer informatie HelloFresh en 50% korting  

Bewaren

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!