De Fruitbox elke week lekker, verrassend en vers fruit thuisbezorgd.

Er zijn meer dan genoeg maaltijdboxen die wij hier op onze website voor je vergelijken, maar er zijn tegenwoordig ook een heleboel Fruitboxen te krijgen, daarom gaan wij op deze pagina daar wat dieper op in, welke zijn er en wat zijn de verschillen in prijs en kwaliteit? De meeste maaltijdbox leveranciers bezorgen ook een fruitbox en heb je exclusieve bezorg diensten. Al deze boxen werken volgens het zelfde concept: Online bestellen en verse producten in dit geval dus vers fruit thuis bezorgd krijgen.

Fruitboxen.

Elke week voldoende fruit hoort bij een gezond voedings-patroon, met de maaltijdboxen ben je al op de goede weg door elke weeg gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden te eten die speciaal door voedingsdeskundigen zijn samengesteld. Door gebruik te maken van een fruitbox kun je de ongezonde tussendoortjes vervangen voor vers fruit, en heb je een rijk en gezond eetpatroon.

Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om elke week ander soort fruit thuisbezorgd te krijgen, zo leer je net als met de maaltijdboxen, nieuwe producten kennen en is het elke week weer een leuke verassing die je staat te wachten.

Marley Spoon Fruitbox.

De nieuwste aanwinst tussen alle fruitboxen is die van Marley Spoon, deze box kun je alleen in combinatie met een maaltijdbox bestellen, de box bevat elke week gegarandeerd 3,5 kilo en 5 – 6 soorten fruit allen afkomstig uit Nederland en West-Europa die direct na de oogst in de boxen worden gedaan en bij jou thuisbezorgd wordt. Je kunt de box pas zien nadat je een maaltijdbox hebt besteld, er wordt dan een account voor je aangemaakt waarin je de fruitbox eenvoudig toe kan voegen.

  • De prijs van de Marley Spoon fruitbox is € 12,90

Marley Spoon Fruitbox bestellen  

P.S. Deze box is alleen in combinatie met een maaltijdbox te bestellen en worden dan samen bij je thuisbezorgd.

HelloFresh Fruitbox.

Naast de verschillende soorten maaltijdboxen is er ook een HelloFresh Fruitbox, deze is verkrijgbaar in 2 varianten, medium en large. In de medium variant vind je +/- 15 stukken fruit en in de Large ongeveer 30 stukken fruit. deze Hellofresh box zit gevuld met heerlijk Hollands Seizoensfruit en Exotisch fruit. Perfect voor bij het ontbijt of als tussendoortje. Elke week zitten er weer andere en nieuwe soorten fruit in de box.

Prijzen HelloFresh Fruitbox

  • Medium box = € 14,-
  • Large box = € 22,-

HelloFresh Fruitbox bestellen   

P.S. Deze box van HelloFresh is alleen in combinatie met een Originalbox, veggie of familybox te bestellen en dus niet los te krijgen.

Mathijs Fruitbox.

Ook Mathijs Maaltijdbox heeft een fruitbox die je als aanvulling op een maaltijdbox kunt bestellen. De Mathijs Fruitbox bevat 15 tot 20 stukken fruit, vers seizoensfruit van eigen bodem en exotische fruitsoorten zoals passievrucht, mango en ananas. De fruitsoorten die Mathijs gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit en altijd vers.

  • Mathijs Fruitbox prijs = € 14,-

Mathijs Fruitbox bestellen

Fruitbox van Albert Heijn.

Ook AH heeft met z,n AH Online platform, waar je riant boodschappen kunt doen vanuit je luie stoel natuurlijk een fruitbox is het assortiment.
Deze box bevat:

4x appels, 4x peren, 2x handsinaasappels, 5x mandarijnen, 5x groene kiwi’s en een tros druiven.

Deze box werkt zonder abonnement en is dus los te bestellen zonder enige verplichtingen, wel dien je de bezorg kosten apart te betalen. Ook leuk als cadeau!

Prijs AH Fruitbox = € 9,99

Bestel de Fruitbox van AH   

Fruitmand Specialist.

Via de website van de fruitmand specialist kun je eenvoudig en snel een fruitmand bestellen of laten bezorgen, het voordeel hiervan is net als bij de Fruitmand van AH dat deze altijd eenmalig is en je niet vast zit aan een abonnement. Daarnaast heeft de fruitmand specialist veel verschillende soorten fruitmanden en kun je al vanaf € 14,95 een fruitmand bestellen.

Ga naar de Fruitmand Specialist   

Fruitybag.

Fruitybag is net als de Fruitmand Specialist een bezorgservice dat zich uitsluitend richt op het bezorgen van vers fruit. Bij Fruitybag gaan ze nog een stap verder en is het fruit biologisch vaak afkomstig van lokale boeren. Fruitybag bezorgd kwalitatieve fruitboxen gratis in heel Nederland. Je kunt al een fruitybag bestellen vanaf € 14,99

Ga naar de Fruitybag   

Fruit.nl

Een nieuwe box op de markt is die van Fruit.nl. Bij de fruitboxen van fruit.nl draait het enkel om het leveren van vers fruit volgens een abonnement. Je kunt kiezen uit een wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalige levering. Je kunt vervolgens kiezen of je voor 1 tot en met 6 personen fruit wilt bestellen. Er zit vers kwaliteitsfruit in de boxen en ze garanderen dat er altijd minimaal 7 soorten fruit on de box zitten.Daarnaast heet fruit.nl ook nog een Sapbox, een Fruitmand en werkfruit, speciaal voor op het werk.

Prijzen van Fruit.nl

  • Fruitbox = vanaf € 15,95
  • Sapbox = vanaf € 16,50
  • Fruitmand = vanaf € 24,95
  • Werkfruit = € 23,-

De boxen van fruit.nl zijn wekelijks opzegbaar.

Direct naar fruit.nl   

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑