Fruit.nl, gezond en vers fruit thuisbezorgd in een fruitbox.

Naast de maaltijdbox, foodboxen, en delicatesse boxen heb je ook fruitboxen. tegenwoordig heeft elk zich zelf respecterende maaltijdbox bezorger ook een fruitbox die je mee kunt bestellen, maar er zijn natuurlijk ook een heleboel fruitmand en fruitbox bedrijven die zich specialiseren op fruit, en waar je enkel een fruitbox gevuld met verse diverse soorten fruit kunt bestellen. Een van de betere aanbieders hiervan is Fruit.nl

Naar Fruit.nl   

Fruit.nl

Zie Fruit.nl als de maaltijdbox aanbieder van Nederland die alleen fruit bezorgd in de vorm van een fruitbox. Het bedrijf wil op deze manier fruit toegankelijker maken bij een groter publiek, fruit is erg gezond maar er zijn nog altijd erg veel mensen die het geadviseerde 2 stuks fruit per dag niet halen. Fruit speelt een belangrijke rol bij een gezond leven en bewuster eten, het zit vol met positieve eigenschappen en bevat vitamines, vezels, mineralen en belangrijke antioxidanten.

Het bedrijf werkt samen met een groot aantal bedrijven waarbij duurzaam en eerlijk ondernemen erg belangrijk is, zo kunnen ze de beste kwaliteit fruitsoorten waarborgen en deze in de fruitboxen aanbieden. Door de directe samenwerking met fruittelers en fruit importeurs komen de soorten direct vanaf de oogst in de boxen terecht die de volgende dag nog bij je thuisbezorgd worden.

Het assortiment.

Naast de fruitbox van Fruit.nl kun je nog meer erg gezonde en leuke items bestellen, zie hieronder het assortiment.

Fruitbox.

Deze box heeft elke week weer een nieuwe inhoud waarin je 5 tot 7 verschillende fruitsoorten kunt verwachten. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van Nederlands seizoensfruit en fruitsoorten uit exotische gebieden.

Fruit.nl prijzenfruitboxen

 • 1 – 3 personen (25 porties) = € 15,95
 • 2 – 4 personen (35 porties) = € 19,95
 • 2 – 4 personen (45 porties) = € 24,95
 • 3 – 6 personen (55 porties) = € 29,95
 • 3 – 6 personen (65 porties) = € 34,95

 

Je kunt met deze box uit verschillende abonnementen / lidmaatschappen kiezen, zo kun je kiezen om de fruitbox wekelijks, 2-wekelijks maandelijks of eenmalig te ontvangen.

Sapbox.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de sapbox speciaal geselecteerd fruit om mee te persen, zo creëer je de lekkerste verse sappen met kwaliteitsfruit. De sapbox komt in 2 varianten, de “pers citrus box” en de “drinkkokosnootbox.

 • Pers Citrus Box. € 16,50

De helft van deze box bestaat uit extra grote pers sinaasappelen, en de andere helft is elke week weer anders, maar wel met citrusvruchten om te persen, denk hierbij aan bloedsinaasappelen, grapefruits, citroen, limoen enz.

 • Drinkkokosnootbox. € 20,-

Een leuk idee en weer eens wat anders. De drinkkokosnootbox heeft 6 jonge drinkkokosnoten. Zo kun je genieten van kokoswater, dat juist erg gezond is, heel veel vitaminen en mineralen bevat.

Fruitmand.

De fruitmand van Fruit.nl heeft erg veel weg van hun fruitbox, er zitten 5 a 7 soorten fruit in, elke week is de inhoud weer anders en is deze zeer geschikt om cadeau te doen. Op deze fruitmand zit namelijk geen abonnement en bestel je hem altijd eenmalig.

Je kunt kiezen voor 35 porties voor € 24,95 of 45 porties voor € 29,95.

Werkfruit.

speciaal voor op het werk en om te delen met collega’s of voor de werkgever om te bestellen voor z,n werknemers. Fruit houd tenslotte gezond en vermindert ziekte verzuim 😉 De Werkfruitbox is bevat net als de fruitbox en de fruitmand 5 a 7 verschillende soorten fruit van Nederlandse bodem en exotische soorten. Daarnaast doneert Fruit.nl voor elke verkochte box 1 stuk fruit aan de voedselbank.

 • 40 porties € 23,-
 • 70 porties € 31,-
 • 65 porties incl exoot € 34,95

Zoals je ziet kun je bij Fruit.nl veel kanten op met het bestellen van fruit, of je nou eenmalig een box wilt, of met een abonnement zodat je elke week automatisch een box met vers fruit op het werk of thuis ontvangt. Op de website kun je leuke recepten vinden, die je kunt maken met het fruit, je abonnement stopzetten of pauzeren is heel eenvoudig.

Recensie / review.

Wij hebben momenteel nog geen recensie of review van de boxen van Fruit.nl, zodra wij een box hebben getest vind je de review hier op onze website. In de tussen tijd mag jij natuurlijk altijd jouw ervaringen met de fruitbox dienst van Fruit.nl met ons en de andere bezoekers van deze website delen.

Voordelen van Fruit.nl

 • Gratis bezorgd in heel Nederland.
 • Makkelijk wekelijks opzegbaar abonnement.
 • Ook mogelijk om eenmalig te bestellen.
 • Breed assortiment met fruitproducten.
 • Duurzaam kwaliteitsfruit, gekeurd door keurmeesters.

Naar Fruit.nl   

Fruit.nl, gezond en vers fruit thuisbezorgd in een fruitbox. Foodbox Expert
Kwaliteitsfruit
Kwalitei / Prijs verhouding
Met of zonder lidmaatschap

Summary: Met Fruit.nl krijg je de beste kwaliteit fruit met of zonder abonnement thuisbezorgd, zo kom je makkelijk aan de aanbevolen 2 stuks fruit per dag. Voor thuis of op het werk.

10

Vers kwaliteitsfruit thuisbezorgd.


Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.