Food connect, koelverse maaltijden voor thuis of op het werk.

Door onze activiteiten in de maaltijdbox markt, zien we ook veel bewegingen in andere vormen van maaltijden en boodschappen die aan huis bezorgd worden. De generatie verandert en de manier waarop we dingen doen daarmee, we kopen steeds meer online en ook onze boodschappen worden vaker online besteld. We zien bedrijven zoals Enjoy Fresh en Maaltijdgemak inspelen op deze vraag naar verse kant en klare maaltijden die thuis worden bezorgd. Food Connect is ook zo,n bedrijf dat verse maaltijden aan huis bezorgd.

Wat is Food Connect?

Het bedrijf bezorgt koelverse maaltijden en diepvries maaltijden aan huis, de maaltijden worden door professionele chef-koks bereid met veel aandacht en passie voor hun vak, voor de maaltijden worden verse producten gebruikt zoals we dat ook zien bij een ander initiatief van Food Connect het concept “Kook jij of ik?”. Food Connect levert koelverse maaltijden, diepvries maaltijden voor thuis of op het werk, ook bedrijven kunnen gebruik maken van de maaltijd bezorging van het bedrijf dat ook maatwerk aanbied.

Online boodschappen.

Naast de koelverse en diepvries maaltijden kun je ook extra boodschappen bestellen bij Food Connect, Ze hebben niet een heel ruim assortiment aan boodschappen, maar je moet het meer zien als extra’s bij de maaltijden, zo kun je soepen, toetjes, fruit, salades en vers waren bestellen via hun website.

Maatwerk voor bedrijven.

Er zijn veel organisaties en bedrijven die dagelijks flink wat maaltijden nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan zorg instellingen. Bij Food Connect denken ze graag mee aan een oplossing voor jouw bedrijf, zo kunnen ze de maaltijden aanpassen, er kunnen verschillende porties gemaakt worden, en rekening worden gehouden met bepaalde diëten zoals een glutenvrij dieet en ook vegetarische maaltijden zijn mogelijk.

Ook al deze maaltijden worden bereid met verse producten, wil je maaltijden op maat neem dan contact op met Food Connect.

Online voedingsdeskundige.

Ook hieraan hebben ze gedacht, want wanneer je opzoek bent naar voedingsadvies, dan kun je terecht bij de voedingsdeskundige van Food Connect, deze helpt je met al je vragen over voeding, leefstijl en gerelateerd.

Zoals je ziet is Food Connect een compleet bedrijf dat alle aspecten van verse maaltijdbezorging dekt, zo hebben ze koelverse maaltijden, diepvries maaltijden, een assortiment voor de extra boodschappen, een online diëtist, maatwerk voor bedrijven en organisaties, en zelfs een maaltijdautomaat voor bijvoorbeeld sport kantines.

Food Connect Prijzen.

Omdat Foodconnect een flink aantal diensten levert ga ik niet alle prijzen hier neerzetten maar puur de prijzen van de verse maaltijden. De maaltijden zijn via de website te bestellen en kun je elke week weer uit andere gerechten kiezen, je kunt zoveel bestellen als je wilt er is geen maximum of minimum aan verbonden.

 • Verse maaltijden = vanaf € 5,25 per portie.
 • Diepvries maaltijden = vanaf € 3,95 per portie.

Alle maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron en zorgen ze voor een duidelijke instructie hiervoor zodat je het beste resultaat krijgt wanneer je deze maaltijden gaat opwarmen.

Kenmerken Food Connect.

 • Koelverse maaltijden.
 • Diepvries maaltijden.
 • Bereid met verse producten.
 • Door professionele chef-koks.
 • Maaltijden vanaf € 3,95 Per Portie.
 • Optie voor extra boodschappen.
 • Maatwerk voor bedrijven.
 • Online Diëtist / Voedingsdeskundige

Online Bood Schappen Doen.

We gaan met z,n allen steeds meer online boodschappen doen, en dat is niet zo vreemd natuurlijk, het heeft vele voordelen, het is veel makkelijker en sneller, je houd er flink wat tijd door over. We zien dat er steeds meer bedrijven inspelen op de vraag naar maaltijden en boodschappen thuisbezorgd, AH Online een met de Allerhande maaltijdbox is hier al een groot voorbeeld van, die bied het complete Albert Hein assortiment aan via hun website, en daarnaast ook dat van de Etos en de Gall & Gall. Samen met de maaltijdbox is dit wel erg makkelijk boodschappen doen.

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.